AdAm OLaCaK KıZLaR...

memenin hası benim annemde 95 onunkiler, diri diri sert sert mıncırmalara sündürmelere doyamazsınız
ayy kendimi sapık gibi hissettim annemmm saygılar

Benim çıktı işte :))) sorun olacak bişey değil rahat ol :)
inşallah çıkmaz

yok yakın değil de sanırım artık büyümezler :18:
bence taktır dicekti seni kırmamak için bişey demedi ay ne güzel direk söyleyen hödükler de var dayım yengeme kadın dediğin göğüslü olur demiş ne ayıpp

memenin hası benim annemde 95 onunkiler, diri diri sert sert mıncırmalara sündürmelere doyamazsınız

burası da sapık ve yumuşakçaların saldırısına uğradı

bazı kadınlar cidden öyle yaş gecsede dirilik duruyo, hani cami yıkılsada mihrap yerinde gibilerinden

Benimde annemler, teyzeler halalar kuzenler maşallahı var.
95 altı yok ama sonrası zor.
Sığıştıramıyorlar bir türlü.
Mayo problam, abiye istedikleri gibi olmuyor.
Ben memnunum halimden.

cidden hödükk , ayıp kadını ne kadar kırmış

burası da sapık ve yumuşakçaların saldırısına uğradı

bazı kadınlar cidden öyle yaş gecsede dirilik duruyo, hani cami yıkılsada mihrap yerinde gibilerinden

anam ya,anam benimmmm
vallahi öyle teyzelerimde öyle, ama vücut yapım baba tarafına benziyo benim, gerçi onlarda diri dedem 84-85 yaşında en ufak bi eğilme bükülme yok bide hasta adam

genetik bu meme olayı sanırım ya benim annemin de küçük erkek olsam azcık memesi olsun isterdim ne yalan söylim 85 filan iyi olurdu. ayy aman sanki biz onu biyerlerini seçerek alıyoruz çok konuşmasınlar

genetik bu meme olayı sanırım ya benim annemin de küçük erkek olsam azcık memesi olsun isterdim ne yalan söylim 85 filan iyi olurdu. ayy aman sanki biz onu biyerlerini seçerek alıyoruz çok konuşmasınlar

Benim ki daha büyük muhabbeti sekteye uğrardı.
Ak koyun kara koyun çıkardı meydana.
İntihar vakalarında çoğalma olurdu, bir kısmı da kendini alkole vurudu herhalde.
Memişler az buçuk belli de , onlarda tam ne çıkarsa bahtına durumu var

kity çok fenasınn

bu konudaki esprileri sıra sıra patlatırdım ama terbiyem müsait değil fazla cıvıtmıyım haklısın diyim sadece

cidden hödükk , ayıp kadını ne kadar kırmış
evet zavallı yengem :26:
ayyy işte buna çok güldüm insanlar suratıma bakıyo bu deli karı neye gülüyo kendi kendine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…