AdAm OLaCaK KıZLaR...

genetik bu meme olayı sanırım ya benim annemin de küçük erkek olsam azcık memesi olsun isterdim ne yalan söylim 85 filan iyi olurdu. ayy aman sanki biz onu biyerlerini seçerek alıyoruz çok konuşmasınlar

:84: :84: :84: :84: :84:

iyi ki öyle yoksa kocam bana kalmazdı dermişim :84: :84: :84:

Son düzenleme:
size meme fiyatı vericem şok olacaksınız.. siteden biri yaptırmıştı. silikon+karın gerdirme 20 bin. ama dr demiş ki 80 yaşına da gelsen böyle kalacak memişler

Ay hala mı meme :) İnek Şaban geldi aklıma "meme meme" diyordu ya

size meme fiyatı vericem şok olacaksınız.. siteden biri yaptırmıştı. silikon+karın gerdirme 20 bin. ama dr demiş ki 80 yaşına da gelsen böyle kalacak memişler

baya biii pahalıymışş, o kadar param olsa memeden önce ev alır peşinatını öderim ,

ama bu silikonlar zaman zaman yenilenmiyo mu hani ünlülerden biliyorum bazen yeniletiyolar ya , belki de bu 20 binlik ömürlük olanmı ki

80 e gelince aklıma meme mi gelir yaa bir ayağım cukurda olur zaten

yenilenmeyenleri çıkmış artık arkadaşım meme kanserinden dolayı aldırdı birini yerine silikon taktırdı bidaha yeniletmesine gerek yokmuş. bir sürü de kist olan arkadaşlarım var memelerinde, büyük olsa ne yazar dokunamıyolar acıyo sütyen bile takamıyolar dokununca da zaten bişey hissedilmez içinde küçük küçük kistler var.

aslında çook gereksiz bişey konuştuğumun şimdi farkına vardım sağlıklı olmak gibisi var mı küçük olsun ama orjinal olsun sağlıklı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…