AdAm OLaCaK KıZLaR...

afyet olsun. ben pek bakmıyorum artık. nedense içimden gelmiyor. var mı değişik bir şeyler?

Sğol İpekcim, Yeni evli bir arkadaşın kocası çalışmasını istemiyormuş. Kız onca yıl okumuş işi gücü iyi.
Bu erkekleri anlamak zor kimiside çalışan olsun hayat pahalı der.

fazla yorum yapmamaya calısıyorum ama insallah iyi olacaksın kötü birşey olacagını sanmıyorum ben diyorum vs vs işte

kadercim hastanesi ve doktorları gerçekten mükemmel devlet hastanesi olsa zaten 10 defa şüphelenirdim ama cok cok ilgililer ki zaten türkiyenin en büyük özel hastanelerinden biri o konuda allaha şükür güvenimiz tam

radyolog cum Selâm
sağlık sıkıntısı var sanırım
detayını bilmiyorum ama Allah şifasını versin inşallah

amin canım sağol

bu arada kızlar kuzenim böbrek rahatsızlıgı ile başvuru yapmıstı gerçi bu 1 yıldır sürekli enfeksiyonlar geçirip durdu ama son 2 aydır şiddetli eşlerinize babanıza kardeslerinize dikkat edin yaşı falan yok bu olayın ki kuzenım 22 yasında daha!

sünnetliyim mi? yiyeyim mi ? demek

Ekmekle tabağı yıkanmış gibi silip süpüreyim mi de diyebilirsin

Arada cıkın da hayatın gerçeklerini görün

Söylemeee mememiz siser

Tamam söylüyorum;

hafta sonları böyle yuvarlak masada toplanıyormuşsunuz sanki
işte yönetim kadrosu mune sen pazen yağmurluk editör cörl.... filan
içerden bilgi sızmaz biliyorum ama sen şimdi tanıdıksın ya, söylersin
öyle forum değerlendirmesi yapılıyor uı olacaklar kad (kapsama alanı dışı) olacaklar gibi :44:

Sğol İpekcim, Yeni evli bir arkadaşın kocası çalışmasını istemiyormuş. Kız onca yıl okumuş işi gücü iyi.
Bu erkekleri anlamak zor kimiside çalışan olsun hayat pahalı der.

sonradan çıkmamıştır herhalde bu istek. bekarken konuşulmaz mı bunlar adını koymadan?tuhaf ya

bence sünnetleme. tahin pekmez çok kilo yapar. türk kadını bu adetlerden kilo alıyor valla. çocukların tabağı kalmasın. vs diye şişiyoruz.

Sağol Kader, hoşbuldum, unut unut buralar iyi.

Bu arada Sebatiye ablanın son mesajı küsmüş yada kızmış gibi değildi, gayet normal görüşürüz öptüm deyip çıkmış. :)

ben tanıdığım kadarsa sebatiye orada tezatlama yaptı. küsmüş gibi değil ama kırgın gibi. dalga olarak mı yorumladı ki. umarım ki yanılıyorumdur. sebatiye geri dön bu yazıları okuyorsan. ediye sorsak mı kk ya ilan veriliyor mu? sebatiye bazlı versek mi gelmezse

Sağol Kader, hoşbuldum, unut unut buralar iyi.

Bu arada Sebatiye ablanın son mesajı küsmüş yada kızmış gibi değildi, gayet normal görüşürüz öptüm deyip çıkmış. :)

Ona şaştım ben zaten
Benim bildiğim Sebatiye abla, gelirken selam vermez giderken de hoşçakal demez
Direk bomba yorumla gelir

sonradan çıkmamıştır herhalde bu istek. bekarken konuşulmaz mı bunlar adını koymadan?tuhaf ya

eskiden de varmış sanırım ama anlaşıp evlenmişler, kv sorunlarıda eklenince baskıcı olmuş sanırım eşi, ruh durumum izin vermedi okumadım tamamını :)))

Ona şaştım ben zaten
Benim bildiğim Sebatiye abla, gelirken selam vermez giderken de hoşçakal demez
Direk bomba yorumla gelir

bu da başka bir tespit işte. bir de iki eli kanda olsa böyle bir konuya + kayınvalidesi ile ilgili konulara ateşli yorumlar yapmadan çıkmazdı.

Belki minicik sinirlenmiştir, ama küsmez bize, sevgimizi saygımızı biliyor, :)
Kendine has yorumlarını çıkışlarını çok seviyorum :) Br gün nickini değiştirme kararı alırsa tanırız yine :)

eskiden de varmış sanırım ama anlaşıp evlenmişler, kv sorunlarıda eklenince baskıcı olmuş sanırım eşi, ruh durumum izin vermedi okumadım tamamını :)))

erkekler de tuhaf.2 ye ayrılıyor çok paracılar ve çok muhafazakarlar diye.
onlardan izin alacağız artık demek çalışmak için.zor bir durum ya

inşallah öyledir gofret gelir de şuraya kaynanası çekiştiririz cuma cuma günah alsak bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…