- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.821
şöyleki kuzenimde bir kist var (en başında kist dendi) küçük bir operasyonla biyopsi alındı operasyon sonrası doktor bize bilgi verirken doktorun tereddütlü halleri vardı şüphelendim ama kimseye bir şey söylemedim doktor sürekli biyopsi raporu geldıkten sonra bilgi vereceğim dedi ama hastamızın bunu şuan bilmemesi gerekiyor moral açısından dedi sonra mr tomografi falan cekildi bende daha sonra doktordan^^bende sağlıkçıyım yüzünüzden ve konuşmalarınızdan iyi şeyler olmadıgını anladım açık konuşabilirsiniz benimle emin olun kuzenimde olsa hasta mahremiyetini göz önünde bulundururak kimseye birşey söylemeyeğim^^ dedim doktordan zorlada olsa dogrusunu öğrendim ve sonuc hiçte iyi değilmiş ama tabi ben inatla iyi birşeyler olduğunu duymak istediğim için doktora resmen yalvardım neyse işin aslını öğrendim ve büyük bir yükün altına girmiş oldum çünkü kuzenim erkekliğini kaybetme ile karşı karşıya daha bekar ve ben bunu kimseyle paylaşamadım herkese pembe yalanlar söyleyip duruyorum ama içim içimide yiyor söylesem olmuyor söylemesem olmuyor ne yapsam bilemiyorum şu durumda
şöyleki kuzenimde bir kist var (en başında kist dendi) küçük bir operasyonla biyopsi alındı operasyon sonrası doktor bize bilgi verirken doktorun tereddütlü halleri vardı şüphelendim ama kimseye bir şey söylemedim doktor sürekli biyopsi raporu geldıkten sonra bilgi vereceğim dedi ama hastamızın bunu şuan bilmemesi gerekiyor moral açısından dedi sonra mr tomografi falan cekildi bende daha sonra doktordan^^bende sağlıkçıyım yüzünüzden ve konuşmalarınızdan iyi şeyler olmadıgını anladım açık konuşabilirsiniz benimle emin olun kuzenimde olsa hasta mahremiyetini göz önünde bulundururak kimseye birşey söylemeyeğim^^ dedim doktordan zorlada olsa dogrusunu öğrendim ve sonuc hiçte iyi değilmiş ama tabi ben inatla iyi birşeyler olduğunu duymak istediğim için doktora resmen yalvardım neyse işin aslını öğrendim ve büyük bir yükün altına girmiş oldum çünkü kuzenim erkekliğini kaybetme ile karşı karşıya daha bekar ve ben bunu kimseyle paylaşamadım herkese pembe yalanlar söyleyip duruyorum ama içim içimide yiyor söylesem olmuyor söylemesem olmuyor ne yapsam bilemiyorum şu durumda
Kızlara aradan çıktım bu arada
Nasılsınız
Nasılsınız
Nasılsınız
Onlar sonucu hala öğrenemedi mi? Yani senin öğrendiğin kısım doktorun öngörüsü mü? Eğer yakın zamanda sonuclar cıkacak ve kuzen öğrenecekse söyleme. Zaten sen söylesen de "hap verip iyileştiremeyeceksin" suanda hicbirseyden haberi yok, belki üzülürse hastalığı ilerler.
benim aklıma gelen şu oldu ,
bahsetmediğin taktirde acaba durumunun farkında olmadığından önemsemeyerek tedavi olmazsa veyahut belki de zor da olsa araştırılarak tedavisi var ama kuzenin bunu öğrendiğinde iş işten geçmiş olucak belki de bence söylemelisin , üzülür ama illaki öğreniceği bi durum geciktirmek ona zarar verebilir bence
ilginçç ya işin içinde başka bişi var ya da bu adam bu kadına çektiriyor , üzüldüm bak kadına
BDV lerde gezdiğini gördümmmm
İyiyim sağ ol seni sormalı
Biraz gözcülük yaptım da merak edilen üyeler topiğinde bi arkadaş ; kitty, Kader, gofretto ve Sovr'i çok merak ediyorum sesimi duyan olursa foto atın lütfen demiş
şöyle ki ailemin bildiği bir kist küçük bir operasyonla alınacak geçeçek erkekliği gitsede iyi olsunda gerisi önemli değil diyor tabi kuzenimin bildiği sadece şu bir kist var biyopsiden sonra alınacak kurtulacam ama işin aslı kanserli bir hücre oldugu cekılen filmlerde baska yerde metastaz varmı yok mu diye yapıldı biyopsiden sonra bir ameliyat daha olacak ve radyoterapiye baslamayı düşünüyoruz dedi doktoru beenim %99 emin oldugum ve düşündüğüm tedavi bu ama %1 lik kısım patoloji raporu %100 emin olmak içinde bu raporu görmem lazım dedi yani ben şuan diliyorum ki % 1 lik dilimde olalım ve o alınan parca iyi huylu olsun zaten daha sonrasında kuzenime söylenecek psikolojik destek sağlanacak her erkek için zor bir durum en azından az hasarla atlatması lazım
şöyle ki ailemin bildiği bir kist küçük bir operasyonla alınacak geçeçek erkekliği gitsede iyi olsunda gerisi önemli değil diyor tabi kuzenimin bildiği sadece şu bir kist var biyopsiden sonra alınacak kurtulacam ama işin aslı kanserli bir hücre oldugu cekılen filmlerde baska yerde metastaz varmı yok mu diye yapıldı biyopsiden sonra bir ameliyat daha olacak ve radyoterapiye baslamayı düşünüyoruz dedi doktoru beenim %99 emin oldugum ve düşündüğüm tedavi bu ama %1 lik kısım patoloji raporu %100 emin olmak içinde bu raporu görmem lazım dedi yani ben şuan diliyorum ki % 1 lik dilimde olalım ve o alınan parca iyi huylu olsun zaten daha sonrasında kuzenime söylenecek psikolojik destek sağlanacak her erkek için zor bir durum en azından az hasarla atlatması lazım
selâmın aleyküm
selâmın aleyküm
Elmayra sayın edim, arada kaçıyorum, tatildeyiz birazda
Kader bende görüm canım.
Foto yüklemiycem, hayyallerde buluşalım modundayım.
Hepinizi kendimce hayal etmek, hatta dizayn etmek hoşuma gidiyor
çıkmam gerekiyor
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.
öptüm.......
neyse 1-2 bir şey daha söyleyim konuyu sonsuza kadar kapatayım
ben evlenirken yani öyle sevmişim yolunu beklemişim
ama eşimleyken bir kere bile aklıma gelmedi.meger hiç bir şey yaşamamışım.hepsi benim kafamdaymış abartıymış hastalıkmış takıntıymış.
yani eşimi bulunca öyle bir yük kalkmış ki üzerimden o hissi hiç unutamam.
o yüzden eşimi öyle sevmem öyle sarılmam bundandır bilirim.
peki radyologg doktor neden ve ne zamana kadar saklayabilir bunu. hatta doktorlar genelde alışkın oldukları için böyle şeylere çok seri söylerler. erkekliği kaybetme olayını düşünemiyorum bir insanın hayatında. hiç bir çözümü yok mu bunun?
Ve aleyküm selam
Hoşgeldin yewrum aslıııı
metastaz olması daha kötü bir durum. bu durumda şahben ben de eşimin vs erkekliğini kaybetmesini göze alırdım ama kaybetmek istemezdim. beter zor gerçekten. Allah yardımcısı olsun.
doktor patoloji raporu gelene kadar söylemeyecek yani yanılma payım olabilir benimde diyor ama %99 da eminim diyor tıp dünyasında mucize olabiliyor belkide %1 lik mucize kuzenımı bulmustur çözümü malesef yok yani o bölgenın iyice temızlenmesı ve hayat boyuda kontrol olması gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?