- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #7.841
doktor patoloji raporu gelene kadar söylemeyecek yani yanılma payım olabilir benimde diyor ama %99 da eminim diyor tıp dünyasında mucize olabiliyor belkide %1 lik mucize kuzenımı bulmustur çözümü malesef yok yani o bölgenın iyice temızlenmesı ve hayat boyuda kontrol olması gerekıyor
dün akşam bugün diyete başlıycaktım
unutmuşum diyet yaptığımı
bissürü şey yedim
doktor patoloji raporu gelene kadar söylemeyecek yani yanılma payım olabilir benimde diyor ama %99 da eminim diyor tıp dünyasında mucize olabiliyor belkide %1 lik mucize kuzenımı bulmustur çözümü malesef yok yani o bölgenın iyice temızlenmesı ve hayat boyuda kontrol olması gerekıyor
zaten aştık canım onları giden erkekliği olsun ,tabi bize göre böyle ama kuzenım daha dogrusu bir erkek için zor bir durum yeterki sonrasında düzelsin gencecik cocuk daha valla baktıkça içim acıyor her gün arıyıp 1 saat telefonda geyik yapıyoruz sırf gülebilsin diye
kader sebatiye küstü gibi bize. ne dersin?
Pek keyifsizdi, konuyu da kapatıp gitti
Bu bi tepki olabilir ama olmayabilir de
Sebatiye ablanın bi daha gelişinden anlarız
Şen şakrak gelip direk konulara şahsına münhasır yorumunu yazarsa direk sorun yok
Selam verir girerse ve gülmezse ayvayı yedik :18:
iyi yapmışsın bugün diyete mi başlanır? Bugün diyet bozulurPazartesi başlarsın
yemekten geldim kızlar BDV ye bakayım dedim biraz, insanın sinir kat sayısını artırıyor bazı konular,
buranın dışına pek çıkmamalı :)
yemekten geldim kızlar BDV ye bakayım dedim biraz, insanın sinir kat sayısını artırıyor bazı konular,
ben de anlamadım. o kadar yazdık hiç tepki vermedi. sovr odaklı yazdık gitti. umarım sorun yoktur.
bi kase tahin pekmez kaldı onu da sünnetliyim di mi
.
bişey hayal ediyorum söyliyim mi
bi kase tahin pekmez kaldı onu da sünnetliyim di mi
.
bişey hayal ediyorum söyliyim mi
yok yahu sanmam tepki vericeğini hepbirlikte konuşuyoruz şunun şurası nolicek herkes fikrini söylüyor sonuçta ,
neyse 1-2 bir şey daha söyleyim konuyu sonsuza kadar kapatayım
ben evlenirken yani öyle sevmişim yolunu beklemişim
ama eşimleyken bir kere bile aklıma gelmedi.meger hiç bir şey yaşamamışım.hepsi benim kafamdaymış abartıymış hastalıkmış takıntıymış.
yani eşimi bulunca öyle bir yük kalkmış ki üzerimden o hissi hiç unutamam.
o yüzden eşimi öyle sevmem öyle sarılmam bundandır bilirim.
sünnetliyim mi? yiyeyim mi ? demek
Arada cıkın da hayatın gerçeklerini görün
Söylemeeemememiz siser
Tamamını yiyeyim, tabakta hiç birşey bırakmayayım demek
Bu ayrıca sevap
Israf etmemek adına
Memlük müahahah yeni terimimiz o mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?