AdAm OLaCaK KıZLaR...

Patoloğun tanısı çok önemli ama
Olmadı biopsi örnekleri ikinci bir hastaneye gönderilip konsülte edilebilir
Bir patologla da yetinmemek te fayda var

Ne doktorlar var çünkü, umursamadığından gözden kaçırıyor bir çok şeyi

radyolog cum Selâm
sağlık sıkıntısı var sanırım
detayını bilmiyorum ama Allah şifasını versin inşallah

ayy çok çok afedersin tam bilmiyorum sağlıkçı da değilim cahil gibi konuşmak istemem de. erkeklik sorunu daha sonrasında çözülebiliyor galiba bir şekilde. ne şikayetle başvurmuştu? erken teşhis falandır inşallah.

kader sebatiye küstü gibi bize. ne dersin?

Pek keyifsizdi, konuyu da kapatıp gitti
Bu bi tepki olabilir ama olmayabilir de
Sebatiye ablanın bi daha gelişinden anlarız
Şen şakrak gelip direk konulara şahsına münhasır yorumunu yazarsa direk sorun yok
Selam verir girerse ve gülmezse ayvayı yedik :18:

ben de anlamadım. o kadar yazdık hiç tepki vermedi. sovr odaklı yazdık gitti. umarım sorun yoktur.

yemekten geldim kızlar BDV ye bakayım dedim biraz, insanın sinir kat sayısını artırıyor bazı konular,
buranın dışına pek çıkmamalı :)

yemekten geldim kızlar BDV ye bakayım dedim biraz, insanın sinir kat sayısını artırıyor bazı konular,

afyet olsun. ben pek bakmıyorum artık. nedense içimden gelmiyor. var mı değişik bir şeyler?

Arada cıkın da hayatın gerçeklerini görün
bi kase tahin pekmez kaldı onu da sünnetliyim di mi

.
bişey hayal ediyorum söyliyim mi

Söylemeee mememiz siser

Bazı ilişkiler alışkanlık ve takıntı halini alıyor bir süre sonra. Aslında ilişki çoktan bitmiş fakat kafada bitmediğinden uzatmalara geçiş, ordan final.

Eşinle yavrunla çok mutlu günlere inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…