- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.061
Sana da günaydın hoşbulduk teşekkür ederim
karagül diye yeni bi dizi başlamış fox ta bayıldım , tavsiye ederim ,
ece uslunun saç rengine de ayrı bayıldım
kızlar bu arada şu havuza atlanan yeni bi yarışma başladı dün armağan ne hale gelmiş , burun gözler yanaklar iğrenç olmuş kadın gibi olmuş resmen
birazdan check-in yapıcam yarın bu saatlerde yine kocacımla başbaşa olucaz
Hadi gözün aydın
sağol canım 1 hafta çabucak geçti, Allah var bana bi zahmetleri yükleri olmadı, ufak tefek şeyler var ama muhtemelen onlarda benim hüsnü kuruntum çünkü yapım müsait velveleye
O kadar olur
Yani kasti birşey değildir bence
Her aile farklı, her birey farklı, yaşlılar farklı sonuçta.
Demek ki eltinin gazına gelmemekle iyi yapmışsın
Dediğim gibi başkalarının ilişkisi bizi ilgilendirmemeli, belki de eltin onu hak ediyordur. Bilemeyiz ki
En güzeli kim sana nasıl davranıyosa aynı şekilde cevap vermek.
canım eltimin onu hakettiğine artık bende kanaat getirdim, eşimle uzun uzun konuştuk, en basiti eltim diyoduki evime aldığım pirince bile karışıyo, eşim dediki abimlerin durumu belli, yetiremiyolar, yetiremedikçe annemlerden istiyo, bu durumda kadın tabiki karışır, annemde toplu alalım ucuza gelsin diye düşünüyo, neticede onların evinin yükünüde üstleniyolar bi yerde dedi,haklı yani bende hak verdim, bizim eve hiç karışmadılar istediğimizi aldıkta yaptıkta
bide şu var bu kız bana aylarca sanki kv buna çin işkencesi yapmış gibi anlattı, sonra kv kp buraya geldi yana yakıla onları arıyo napıyoruz ne ediyoruz diye sorguluyo, sen o kadar eziyet görsen daha ararmısın, ben numaralarını bile bilmiyorum mesela, benim düğünümde ip askılı kıyafet giymiş kız 1 ay sonra kapandı, bunu bile taktik olarak yorumluyorum artık ben, kv kapalı çünkü, bende bu kadar fesat olucam artık ona karşı
2 aydır girmiş bi yere çalışıyomuş bakalım anca garsonluğa heves ediyo bi sınava gireyim bişeyleri zorlayım derdi yok neyse beni ilgilendirmez orası, benimlede konuşmak istemiş hemen banyoya kaçtım kv akşam ararız konuşursunuz demişti eşime mesaj attım akşam aramak yok konuşmam ben o kızla dedim,biraz bi sinirim geçsin sonra illaki konuşcamda şu ara gözüme gözükmesin
neyse 2 saate sizin tatilde başlıyo kız günü güzel geçer umarım
2 aydır girmiş bi yere çalışıyomuş bakalım anca garsonluğa heves ediyo bi sınava gireyim bişeyleri zorlayım derdi yok neyse beni ilgilendirmez orası, benimlede konuşmak istemiş hemen banyoya kaçtım kv akşam ararız konuşursunuz demişti eşime mesaj attım akşam aramak yok konuşmam ben o kızla dedim,biraz bi sinirim geçsin sonra illaki konuşcamda şu ara gözüme gözükmesin
neyse 2 saate sizin tatilde başlıyo kız günü güzel geçer umarım
İşim bitti
Erken çıkayım bari, otobüs kuyruğu çoğalmadan bineyim
Ben anneme gidiyorum, herkese iyi tatiller
bak hazır şimdi uzaktayken mesafeni koru ki yakınlarına gittiğinde de anlasın sıkı fıkı olmak istemediğn zaten bunu yapıyorsun,
peki onlar da gelmek isterlermi sana
yarın pazartesihaftasonları ne çabuk geçiyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?