AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ne oldu Kader? :44:

Bizim bu çakma Selin varya, sekreter
Hep safa yatar, bana telefon atar
Hemde neymiş faks alamıyomuş, server açık mı değil mi dedi
Ne bileyim dedim bakmam lazım
Yan odam da server , baktım açık dedim yine aradım.

Bi daha aradı, X beyi bağlıyorum birşey soracak diyo ( bilgisayarcı bu X bey )
Bana niye soruyo ki dedim
Senin bilgisayarında sorun varsa sana sorsun
Serverla ilgili canım diyo
Olabilir de server bana zimmetli mi, çıkar bakarsın bişey soruyorsa dedim
Ama Kadercim ben burayı bırakamıyorum dedi
5.e çıkarken çok güzel bırakıyosun ama dedim ( 5 te lavabo var yarım saat çıkmaz süslenmekten , herkes te bilir )
Ay tamam canaım tamam ben çıkarım dedi, kapattım
Çıktı
Gelmiş modemin olduğu dolabı açıyo
Server orda değil yan oda da dedim
Uzaylı 3 yıldır burda server nerde veya şekli modeme benzer mi onu bile bilmiyo

Peki bu tezat neden? Bu kadar canavar ruhlu bir kadın nasıl ona melek oluyor? Nasıl bir çıkar var aralarında al gülüm ver gülüm gibi? Yoksa tek amaç sana nispet mi?

bilemiyorum canım çözemedim.onlar bizden 10 ay önce evlendiler.aslında aradan 1-2 yıl geçmiş olsaydı onun pini çoktan pazara çıkartırlardı.ama bunlar huzursuz insanlar şeytan dürtüyor ona yapamadıklarını bana yaptılar.bir de o oğullarının çalıştığı yerde çalışan birinin kardeşi.araları bozulsun istememişlerdir.yoksa ben evlenmeden bile çok şey duymuştum.

şimdi de onlarla kötüyüz bari bunu klüstürmeyelim diye ugrasıyorlar.uğraşsınlar bakalım

Aklınca işini sana yıkacak
Kader bu yer mi

canım çekti şimdi ben de gelin fotosu paylaşayım.sonra silerim.albume ekleyeyim.

10 yıl öncesinin bir gelini olarak :13:

Son düzenleme:
Ya kızlar bişi sorcam. Kararsız kaldım.

Benim calıstığım binada birden fazla kurum var. Ben bu boşanma olaylarını yaşarken bir gün kurumun önünde telefonla konuşuyordum. Daha doğrusu hem konuşup, hem bağırıp hem de ağlıyordum, ex in beni cileden cıkardığı günlerden biriydi. İyi ki seni boşamışım diye bas bas bağırdım yani

Neyse ben böyle konuşurken binada calısan memurlardan biriyle göz göze geldim. Sima olarak da tanıyorum adamı. Malkoçloğlu diyelim biz ona Bıyıklarından mütevellit :)

Neyse o gün bu gün bu malkoçoğlu beni göz hapsine almış durumda, yemeğe gidiyorum peşimde, arabayı parkediyorum arkamda. Sürekli gülümsüyor benden bir adım bekliyo farkındayım.

Beni rahatsız eden kısımsa şu; sanırım birilerine daha söyledi, adamlar beni her gördüklerinde gülümsüyorlar. Ya da atıyorum uzun uzun bakıyorlar falan.

Bu sabah inanılmaz rahatsız oldum resmen kafasını camdan cıkarıp arkamdan baktı. O bişey değil adım cıkacak. Ben bunun ağzına tükürsem mi yoksa biraz daha mı beklesem, ne yapsam

Son düzenleme:

umursama bence iyice salça olabilir

Açıp bi taraflaırna gülsünler
Töbe töbe beni bile böyle konuşturuyolar

hiç muhatap olma.yoksay.pis pis bak.hatta yanında amierlerin varken bak.sanki ondan bahsediyormussun gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…