- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.221
Ne oldu Kader? :44:
Peki bu tezat neden? Bu kadar canavar ruhlu bir kadın nasıl ona melek oluyor? Nasıl bir çıkar var aralarında al gülüm ver gülüm gibi? Yoksa tek amaç sana nispet mi?
Bizim bu çakma Selin varya, sekreter
Hep safa yatar, bana telefon atar
Hemde neymiş faks alamıyomuş, server açık mı değil mi dedi
Ne bileyim dedim bakmam lazım
Yan odam da server , baktım açık dedim yine aradım.
Bi daha aradı, X beyi bağlıyorum birşey soracak diyo ( bilgisayarcı bu X bey )
Bana niye soruyo ki dedim
Senin bilgisayarında sorun varsa sana sorsun
Serverla ilgili canım diyo
Olabilir de server bana zimmetli mi, çıkar bakarsın bişey soruyorsa dedim
Ama Kadercim ben burayı bırakamıyorum dedi
5.e çıkarken çok güzel bırakıyosun amadedim ( 5 te lavabo var yarım saat çıkmaz süslenmekten , herkes te bilir )
Ay tamam canaım tamam ben çıkarım dedi, kapattım
Çıktı
Gelmiş modemin olduğu dolabı açıyo
Server orda değil yan oda da dedim
Uzaylı 3 yıldır burda server nerde veya şekli modeme benzer mi onu bile bilmiyo
Bilmem, benden alamazsın en azından
3-5 gün konuşunca resim atmak bana doğru gelmiyo
Ben bu başlıktan önce tanıyordum burdaki kızları
Aklınca işini sana yıkacak
Kader bu yer mi
Aklınca işini sana yıkacak
Kader bu yer mi
fotoları aldım kader gayet iyisiniz maşaallah.çok yakışmışsınız.
Sebatiye abla
Ben Pazartesiyi ne umutlarla bekledim
Ama yeni bombalar yok gibi
var var aslında(((((((((
Evet var hala hatta bizim bir akrabaya da sigorta yapmadıkları için kız işten çıktı
Tarım il müdürlüğünde çalışıyordum
Ya kızlar bişi sorcam. Kararsız kaldım.
Benim calıstığım binada birden fazla kurum var. Ben bu boşanma olaylarını yaşarken bir gün kurumun önünde telefonla konuşuyordum. Daha doğrusu hem konuşup, hem bağırıp hem de ağlıyordum, ex in beni cileden cıkardığı günlerden biriydi. İyi ki seni boşamışım diye bas bas bağırdım yani
Neyse ben böyle konuşurken binada calısan memurlardan biriyle göz göze geldim. Sima olarak da tanıyorum adamı. Malkoçloğlu diyelim biz onaBıyıklarından mütevellit :)
Neyse o gün bu gün bu malkoçoğlu beni göz hapsine almış durumda, yemeğe gidiyorum peşimde, arabayı parkediyorum arkamda. Sürekli gülümsüyor benden bir adım bekliyo farkındayım.
Beni rahatsız eden kısımsa şu; sanırım birilerine daha söyledi, adamlar beni her gördüklerinde gülümsüyorlar. Ya da atıyorum uzun uzun bakıyorlar falan.
Bu sabah inanılmaz rahatsız oldum resmen kafasını camdan cıkarıp arkamdan baktı. O bişey değil adım cıkacak. Ben bunun ağzına tükürsem mi yoksa biraz daha mı beklesem, ne yapsam
Sebatiye abla
Ben Pazartesiyi ne umutlarla bekledim
Ama yeni bombalar yok gibi
İyiydi ipek, gezdik, tozduk, alışveriş yaptık, ailece kahvaltı yapmak bile ayrı bir güzel.
Kızım mutlu o en önemli güzellik.
Sen nasılsın?
Hemde resmi kurum
Benim calıstığım binada birden fazla kurum var. Ben bu boşanma olaylarını yaşarken bir gün kurumun önünde telefonla konuşuyordum. Daha doğrusu hem konuşup, hem bağırıp hem de ağlıyordum, ex in beni cileden cıkardığı günlerden biriydi. İyi ki seni boşamışım diye bas bas bağırdım yani
Neyse ben böyle konuşurken binada calısan memurlardan biriyle göz göze geldim. Sima olarak da tanıyorum adamı. Malkoçloğlu diyelim biz onaBıyıklarından mütevellit :)
Neyse o gün bu gün bu malkoçoğlu beni göz hapsine almış durumda, yemeğe gidiyorum peşimde, arabayı parkediyorum arkamda. Sürekli gülümsüyor benden bir adım bekliyo farkındayım.
Beni rahatsız eden kısımsa şu; sanırım birilerine daha söyledi, adamlar beni her gördüklerinde gülümsüyorlar. Ya da atıyorum uzun uzun bakıyorlar falan.
Bu sabah inanılmaz rahatsız oldum resmen kafasını camdan cıkarıp arkamdan baktı. O bişey değil adım cıkacak. Ben bunun ağzına tükürsem mi yoksa biraz daha mı beklesem, ne yapsam
Önemli değil
Bilmem, benden alamazsın en azından
3-5 gün konuşunca resim atmak bana doğru gelmiyo
Ben bu başlıktan önce tanıyordum burdaki kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?