AdAm OLaCaK KıZLaR...

bence görmemeye ve göz göze gelmemeye çalış, farketmediğini sansınlar yani,

onların ağzına tükürüp onlarla ilgili bi konuda gündeme bile gelemen gerek yok,

eğer senin öyle bi durumunu duydukları için böylelerse şrefsizin önde gidenidir demek onlar

Böyleleri iyice bir sıvanmadan vazgeçmiyor
Ama sonuçta iş çevresi
Sessizce hallet bence
Mesela birgün tek yakaladığına
Ne oluyor, ne sanıyorsun, falan çıkışabilirsin
Ama kurum ya
Offf Allah yardımcın olsun
Böyle pisliklerden nefret ediyorum

umursama bence iyice salça olabilir

Öyle mi diyosun, daha cok tepeme binmesin?

Açıp bi taraflaırna gülsünler
Töbe töbe beni bile böyle konuşturuyolar

Ya lisede olur ya arkadaşının beğendiği kızı görünce gülümsersin, öyle işte. Koca koca adamlar utanmıyorlar da.

hiç muhatap olma.yoksay.pis pis bak.hatta yanında amierlerin varken bak.sanki ondan bahsediyormussun gibi.

Yemin ederim bir kez gülümsemedim bile yaa, ki beni görenler cok sert olduğumu düşünürler.

Ben de yazacaktım ama
Güzel güzel konuşuyoruz
Karıştırma şimdi demesin diye
Sustum

Lovecim naber Ada geziniz nasıl geçti ?
C.tesi muhteşemdi hava yaa, ama beni çarptı grip oldum :)

Emirgana Lalelere gittik bizde harika olmuş yine hersene daha bir güzel yapıyorlar,
Ordan için sahile indik kahvaltı için, zor yer bulabildik.
Sonra yine beşiktaş :)
Street box varya bkm nin yanında, gömlek aldım, çok tarz şeyler var, yalnız bedenlerde sorun var hemencik bitiyor.

Ben de yazacaktım ama
Güzel güzel konuşuyoruz
Karıştırma şimdi demesin diye
Sustum

şimdi dün kızımın kreşten arkadaşlarının anne babalarıyla moganda buluştuk.trafik korkunçtu gidis neyse de parktan eve gelmemiz 2 saatimizi aldı.

bekle bekle parktan çıkamadık.koca çıldırdı.yolu değiştirdik.eve yukardan gelelim dedik.normalde 15-20 dk yol.bir de yagmur bastırdı.

ne zaman böyle olsa bir şey olur sakn ol dedim kendi kendime.

sonra eve çok yaklaştık. ışıkta durduk yanımıza epey muhabbetini yaptıgımız hatunda arabasıyla geldi.saçlarını pek anlayamadım ama pek bir kendinden emin yüz ifadesi vardı.

pek bir sinirlendim yahuu

Bu durumun boşanmamla ilgisi yok bence cünkü ondan önce de aynı sekilde bakıyordu, sadece onu duydu ve yüz buldu gibi geliyo.

Valla sabahtan beri sinirlerim ayakta.

Bir gün cok pis patlıycam tükürücem ağzına, da rezillik yaa, 60 yaşında memur amcaların ağzına sakız olacam

ne yapabilir ki, ancak bakabilir işte mal mal,daha cıvık halleri olursa illaki güvendiğin bacan bulduğun biri vardır ona çıtlatırsın kulaklarını çeker, ayıbı onlar bilmiyosa biri ayıptır der

Yalan mı söyleyeceğim size küçük bir yer ilçede

Devlet dairesinde sigortasız işçi çalıştırıldığını daha önce duymadım hiç.
Neyse demekki olabiliyormuş öğrenmiş olduk.
Yalancısın demedim ben sana, insan zaten başkasını kandırırken önce kendini kandırır gözüpekcim,
O yüzden gerek yok öyle terimlere.

Böyle hanzoları duyunca tepem atıyo
Gülünecek ne var ki
Bende okurken üzüldü, geldi, konuştu vs. diye devam edecek sandım
Koro eşliğinde pis pis sırıtan kötü kedi şerafettinlermiş

Kendimi gaza getirmek de istemiyorum ama cok sinirlendim, bir de bu sabah otoparkta arabasını bilerek benim yanıma ayarlamış içinde oturmuş bekliyordu. Nasıl gülümsüyor, gören de tanışıyoruz zanendecek.

gözüpek erkek falan mı, olay ne anlamadım ben,devlet kurumunda taşeron gibi çalışıyosa sigortası yapılmamış olabilir bende gmördüm hemide Ankaranın göbeğinde

Sebatiye abla, sen taktın bu kadına
Olmuşla ölmüşe çare yok, nasip değilmiş farklı kişilerle evlenmişsiniz
Kadının suçu yok, senin kocanın olmadığı gibi
O olmasa başkası olurdu
Saça takmış vaziyettesin bir de

Kendimi gaza getirmek de istemiyorum ama cok sinirlendim, bir de bu sabah otoparkta arabasını bilerek benim yanıma ayarlamış içinde oturmuş bekliyordu. Nasıl gülümsüyor, gören de tanışıyoruz zanendecek.

canım boşandığın için yaptıgını düşünme bekarken bana da yapıyorlardı.

Yok zaten kandırma gibi bir şeyim yok neden eğri konuşayım size burada
Bizim bir akrabamız vardı hatta oda çıktı işten sırf sigortasız çalıştırıyorlar diye

ne yapabilir ki, ancak bakabilir işte mal mal,daha cıvık halleri olursa illaki güvendiğin bacan bulduğun biri vardır ona çıtlatırsın kulaklarını çeker, ayıbı onlar bilmiyosa biri ayıptır der

Dangalak, neyse sinirim bi gecsin de olmadı müdüre söylerim. Denk geliriz elbet bir yerde'!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…