- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.241
Ya kızlar bişi sorcam. Kararsız kaldım.
Benim calıstığım binada birden fazla kurum var. Ben bu boşanma olaylarını yaşarken bir gün kurumun önünde telefonla konuşuyordum. Daha doğrusu hem konuşup, hem bağırıp hem de ağlıyordum, ex in beni cileden cıkardığı günlerden biriydi. İyi ki seni boşamışım diye bas bas bağırdım yani
Neyse ben böyle konuşurken binada calısan memurlardan biriyle göz göze geldim. Sima olarak da tanıyorum adamı. Malkoçloğlu diyelim biz onaBıyıklarından mütevellit :)
Neyse o gün bu gün bu malkoçoğlu beni göz hapsine almış durumda, yemeğe gidiyorum peşimde, arabayı parkediyorum arkamda. Sürekli gülümsüyor benden bir adım bekliyo farkındayım.
Beni rahatsız eden kısımsa şu; sanırım birilerine daha söyledi, adamlar beni her gördüklerinde gülümsüyorlar. Ya da atıyorum uzun uzun bakıyorlar falan.
Bu sabah inanılmaz rahatsız oldum resmen kafasını camdan cıkarıp arkamdan baktı. O bişey değil adım cıkacak. Ben bunun ağzına tükürsem mi yoksa biraz daha mı beklesem, ne yapsam
Açıp bi taraflaırna gülsünler
Töbe töbe beni bile böyle konuşturuyolar
Ya kızlar bişi sorcam. Kararsız kaldım.
Benim calıstığım binada birden fazla kurum var. Ben bu boşanma olaylarını yaşarken bir gün kurumun önünde telefonla konuşuyordum. Daha doğrusu hem konuşup, hem bağırıp hem de ağlıyordum, ex in beni cileden cıkardığı günlerden biriydi. İyi ki seni boşamışım diye bas bas bağırdım yani
Neyse ben böyle konuşurken binada calısan memurlardan biriyle göz göze geldim. Sima olarak da tanıyorum adamı. Malkoçloğlu diyelim biz onaBıyıklarından mütevellit :)
Neyse o gün bu gün bu malkoçoğlu beni göz hapsine almış durumda, yemeğe gidiyorum peşimde, arabayı parkediyorum arkamda. Sürekli gülümsüyor benden bir adım bekliyo farkındayım.
Beni rahatsız eden kısımsa şu; sanırım birilerine daha söyledi, adamlar beni her gördüklerinde gülümsüyorlar. Ya da atıyorum uzun uzun bakıyorlar falan.
Bu sabah inanılmaz rahatsız oldum resmen kafasını camdan cıkarıp arkamdan baktı. O bişey değil adım cıkacak. Ben bunun ağzına tükürsem mi yoksa biraz daha mı beklesem, ne yapsam
umursama bence iyice salça olabilir
Açıp bi taraflaırna gülsünler
Töbe töbe beni bile böyle konuşturuyolar
hiç muhatap olma.yoksay.pis pis bak.hatta yanında amierlerin varken bak.sanki ondan bahsediyormussun gibi.
ayıp yok
yoksa seni de mi bozduk :)
Yalan mı söyleyeceğim size küçük bir yer ilçedeTarım il müdürlüğü sigortasızmı çalıştırıyor ?
Hiç inandırıcı gelmedi bana :S
Ben de yazacaktım ama
Güzel güzel konuşuyoruz
Karıştırma şimdi demesin diye
Sustum
Ben de yazacaktım ama
Güzel güzel konuşuyoruz
Karıştırma şimdi demesin diye
Sustum
bence görmemeye ve göz göze gelmemeye çalış, farketmediğini sansınlar yani,
onların ağzına tükürüp onlarla ilgili bi konuda gündeme bile gelemen gerek yok,
eğer senin öyle bi durumunu duydukları için böylelerse şrefsizin önde gidenidir demek onlar
Böyleleri iyice bir sıvanmadan vazgeçmiyor
Ama sonuçta iş çevresi
Sessizce hallet bence
Mesela birgün tek yakaladığına
Ne oluyor, ne sanıyorsun, falan çıkışabilirsin
Ama kurum ya
Offf Allah yardımcın olsun
Böyle pisliklerden nefret ediyorum
Öyle mi diyosun, daha cok tepeme binmesin?
Ya lisede olur ya arkadaşının beğendiği kızı görünce gülümsersin, öyle işte. Koca koca adamlar utanmıyorlar da.
Yemin ederim bir kez gülümsemedim bile yaa, ki beni görenler cok sert olduğumu düşünürler.
Yalan mı söyleyeceğim size küçük bir yer ilçede
Evet resmi kurum yapmayan yapmıyor demek
Tarım il müdürlüğü sigortasızmı çalıştırıyor ?
Hiç inandırıcı gelmedi bana :S
Resmi kurum da olmaz öyle şeyler
Böyle hanzoları duyunca tepem atıyo
Gülünecek ne var ki
Bende okurken üzüldü, geldi, konuştu vs. diye devam edecek sandım
Koro eşliğinde pis pis sırıtan kötü kedi şerafettinlermiş
şimdi dün kızımın kreşten arkadaşlarının anne babalarıyla moganda buluştuk.trafik korkunçtu gidis neyse de parktan eve gelmemiz 2 saatimizi aldı.
bekle bekle parktan çıkamadık.koca çıldırdı.yolu değiştirdik.eve yukardan gelelim dedik.normalde 15-20 dk yol.bir de yagmur bastırdı.
ne zaman böyle olsa bir şey olur sakn ol dedim kendi kendime.
sonra eve çok yaklaştık. ışıkta durduk yanımıza epey muhabbetini yaptıgımız hatunda arabasıyla geldi.saçlarını pek anlayamadım ama pek bir kendinden emin yüz ifadesi vardı.
pek bir sinirlendim yahuu
Kendimi gaza getirmek de istemiyorum ama cok sinirlendim, bir de bu sabah otoparkta arabasını bilerek benim yanıma ayarlamış içinde oturmuş bekliyordu. Nasıl gülümsüyor, gören de tanışıyoruz zanendecek.
Yok zaten kandırma gibi bir şeyim yok neden eğri konuşayım size buradaDevlet dairesinde sigortasız işçi çalıştırıldığını daha önce duymadım hiç.
Neyse demekki olabiliyormuş öğrenmiş olduk.
Yalancısın demedim ben sana, insan zaten başkasını kandırırken önce kendini kandırır gözüpekcim,
O yüzden gerek yok öyle terimlere.
ne yapabilir ki, ancak bakabilir işte mal mal,daha cıvık halleri olursa illaki güvendiğin bacan bulduğun biri vardır ona çıtlatırsın kulaklarını çeker, ayıbı onlar bilmiyosa biri ayıptır der
canım boşandığın için yaptıgını düşünme bekarken bana da yapıyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?