- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.201
Denemelerin olmuş kadercim.
İşlerim vardı hemen yazamadım.
Tam bir çıtırsın maşallah, Allah eşine bağışlasın.
yaaa burda bazen kv sinden şikayet ediyor ya gelinler
hani diyo aramıyo sormuyo evime gelmiyo hiç bizimle ilgilenmiyo diye
onlara o kadar özeniyorum ki
aman biz gelinlere de yaranılmaz
Denemelerin olmuş kadercim.
İşlerim vardı hemen yazamadım.
Tam bir çıtırsın maşallah, Allah eşine bağışlasın.
Sigorta olmadığı için çıktım sigortam yürüsün istiyorum eğer sigortalı iş bulursam çalışmayı düşünüyorum zatenHayırdır neden çıktın işten?
Çok teşekkür ederim
benim ki farklı canım.
kadın kıızmın 1. yaş gününde ortada hiç bir konu yokken ve ben misafirle için koşturup bir taraftanda masa hazırlamaya çalışırken
korkunçççççç pissss bir ses tonuyla; ağzını gözünü eğerek " her yer eşya dolap küçük eve sığmaz" dedi ki benim kendi evim zaten küçük ev olayı da neyin nesi? sonradan jeton düştü eltinin evi küçükmüş.evlenmeden önce gelinine aldıgı evi küçük buluyor.
ona ahhlayıp vahhlıyor.bundan 1 yıl önce eltinin evini büyütmek için çevirdiği dolapları bir anlatsam neler düşünürsünüz bu kadın hakkında.
Ay sebatiye sana düşman olan kaynana eltinle iyi mi yoksa?
Sigorta olmadığı için çıktım sigortam yürüsün istiyorum eğer sigortalı iş bulursam çalışmayı düşünüyorum zaten
Hatta bugün bir yer var bakalım görüşeceğim inşallah olur
benim ki farklı canım.
kadın kıızmın 1. yaş gününde ortada hiç bir konu yokken ve ben misafirle için koşturup bir taraftanda masa hazırlamaya çalışırken
korkunçççççç pissss bir ses tonuyla; ağzını gözünü eğerek " her yer eşya dolap küçük eve sığmaz" dedi ki benim kendi evim zaten küçük ev olayı da neyin nesi? sonradan jeton düştü eltinin evi küçükmüş.evlenmeden önce gelinine aldıgı evi küçük buluyor.
ona ahhlayıp vahhlıyor.bundan 1 yıl önce eltinin evini büyütmek için çevirdiği dolapları bir anlatsam neler düşünürsünüz bu kadın hakkında.
hiiiiç kafana takmamaya çalış abla , sana zarar vermesinler huzurunu bozmasınlar da ,
haaa hak yiyorlarsa da elbet çıkar bir taraflarından ,
Evet var hala hatta bizim bir akrabaya da sigorta yapmadıkları için kız işten çıktıAllah Allah hala sigortasız çalıştıran yerler var mı ya? Ya iş kazası olursa? Bu kadar mı kafasız bu insanlar?
Ne iş yapıyorsun?
Evet var hala hatta bizim bir akrabaya da sigorta yapmadıkları için kız işten çıktı
Tarım il müdürlüğünde çalışıyordum
iyilik ne demek onun ona yaptıgı analığı kendi anası yapmıyordur.tam böyle de dedim KV ye :84:
haa bir de sana büyü felan mı yaptılar dedim :84:
ayyy sorma takıyorum yaaa.şimdi çok daha azaldı ama çok takmıştım dişlerimi felan sıkıyorum.
Ay kızlar sinirim tepeme çıktı
Hakladım sonunda :102:
Bende resim alabilir miyim gerçi bu kadar şüphelenmeye verir misiniz bilemem
ECD okuyamadım. Nasıldı hafta sonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?