AdAm OLaCaK KıZLaR...

yaaa burda bazen kv sinden şikayet ediyor ya gelinler

hani diyo aramıyo sormuyo evime gelmiyo hiç bizimle ilgilenmiyo diye

onlara o kadar özeniyorum ki

aman biz gelinlere de yaranılmaz

benim ki farklı canım.

kadın kıızmın 1. yaş gününde ortada hiç bir konu yokken ve ben misafirle için koşturup bir taraftanda masa hazırlamaya çalışırken

korkunçççççç pissss bir ses tonuyla; ağzını gözünü eğerek " her yer eşya dolap küçük eve sığmaz" dedi ki benim kendi evim zaten küçük ev olayı da neyin nesi? sonradan jeton düştü eltinin evi küçükmüş.evlenmeden önce gelinine aldıgı evi küçük buluyor.

ona ahhlayıp vahhlıyor.bundan 1 yıl önce eltinin evini büyütmek için çevirdiği dolapları bir anlatsam neler düşünürsünüz bu kadın hakkında.

Ay sebatiye sana düşman olan kaynana eltinle iyi mi yoksa?

Ay sebatiye sana düşman olan kaynana eltinle iyi mi yoksa?

iyilik ne demek onun ona yaptıgı analığı kendi anası yapmıyordur.tam böyle de dedim KV ye :84:

haa bir de sana büyü felan mı yaptılar dedim :84:

Son düzenleme:

Allah Allah hala sigortasız çalıştıran yerler var mı ya? Ya iş kazası olursa? Bu kadar mı kafasız bu insanlar?
Ne iş yapıyorsun?

hiiiiç kafana takmamaya çalış abla , sana zarar vermesinler huzurunu bozmasınlar da ,

haaa hak yiyorlarsa da elbet çıkar bir taraflarından ,

hiiiiç kafana takmamaya çalış abla , sana zarar vermesinler huzurunu bozmasınlar da ,

haaa hak yiyorlarsa da elbet çıkar bir taraflarından ,

ayyy sorma takıyorum yaaa.şimdi çok daha azaldı ama çok takmıştım dişlerimi felan sıkıyorum.

iyilik ne demek onun ona yaptıgı analığı kendi anası yapmıyordur.tam böyle de dedim KV ye :84:

haa bir de sana büyü felan mı yaptılar dedim :84:

Peki bu tezat neden? Bu kadar canavar ruhlu bir kadın nasıl ona melek oluyor? Nasıl bir çıkar var aralarında al gülüm ver gülüm gibi? Yoksa tek amaç sana nispet mi?

ayyy sorma takıyorum yaaa.şimdi çok daha azaldı ama çok takmıştım dişlerimi felan sıkıyorum.

insanın elinde değil elbet ama taksanda b işi değişmiyor değmiycek insanlar için kendini yıpratıyorsun ,

belki de onların gereksiz sıkıntıların yüzünden kızın ve eşin gül cemalini gülerken daha az görüyorlar

sevmediğimiz insanları düşünerek geçirdiğimiz her saniye israf bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…