AdAm OLaCaK KıZLaR...

ip değiştirip gelebilir, düşünsene hergün bir sürü insan kaydoluyo hangi birini takip etsinler, kiblenenler, süphe cekenler falan işte.

Hoş geldin müdürüm

sayın editörüm ,müdürlük falan ne kelime yanınızda

kadercim özetlerin hazır mı canım???:):)

Çantan yok, telefonun nerende

ben cuma akşamı şarj aletimi burda unutmuşum, bütün haftasonu şarjım yoktu catladım resmen

ne güzel, ben kendimi telefonuz daha bi özgür hiissediyorum , ama bile isteye kapatınca ortalık karışıyooo 7 sülaleye hesap vermektense açık kalsın daha iyi diyorum sonra

ne güzel, ben kendimi telefonuz daha bi özgür hiissediyorum , ama bile isteye kapatınca ortalık karışıyooo 7 sülaleye hesap vermektense açık kalsın daha iyi diyorum sonra

Oyunlarım öksüz kaldı :) hep elimdeymiş meğer onu gördüm.

kadercim özetlerin hazır mı canım???:):)

Ayıpsın

ECD nin eşi gelmiş, kızına sürpriz yapmak için baban daha gelmedi demiş. Yavrucak üzülmüş te sonra babası sarılınca çok sveinmiş.

Sovr'ün kaynanası dantel dantel diye yıkıyomuş ortalığı Kızcağızda beğenmediği dantelleri annesinden almış sermiş sonunda, bi süre sanırsam.

Sebatiye abla, eski sevgilisi 'Şaban'ın resmini paylaştı. Tarık akan'a benzese ne olurdu bilmem, Şaban iken unutamıyo Ben mutluluklar diliyorum bi kez dahi

Elmayra'ya kötü memurlar sırıyıtomuş, kötü kedi şerafettin gibi.

Şimdilik bu kadar ben yemeğe çıkıyorum biraz da siz özet tutun

netten yaptığım alışverişler yavaş yavaş geliyor çok mutluyum

hele bu elbiseye bayıldım yarın gelicek bakalım

ağzından bal damlıyo canımsın :):)
moralim düzeldi valla..
hayırdır senin de mi moralin bozuk kafam dağılsın demişsin?

Amaaan bi kaç salak sıktı canımı sabah sabah ama halledicem..

Metrobüsede biniliyor naber :)
Sen trafikde cebelleş arabanla:)
aylık 100 tl ye şehir turu yapıyoruz biz, bik bik :)

Cidden 100 lira yükleyince sınırsız mı kullanılıyo

saçlarım belimdeydi nerdeyse kestirdim kütten hallice oldu, hani sen resmini paylaşmıştınya ordaki saçların gibi oldu kuzum

anammmm nasıl kıydınnnnn

pislikovicclerrrrrrrr ben göremedim şabanı

aylık sınırsız oluyor şimdi kota koymuşlarda o kotaya ulaşmakda 1 ay da çokda mümkün değil yani.
Araba masraflı ya en iyisi halka karışmak

süper Kadeer

ecd;gözün aydın canım,el kadar çocuğu niye üzüyosunuz bakim çok ayıp,kıyamam ben ona...
sovr, sen dantel serdin demel,ohh mis gibi 80 ler olmuştur evin..kv napıcakmış senin evindeki danteli onu anlamadım ama,onun hediyesi falan mıydı sermeni istedi??
sebatiye cidden resim paylaştın mı hala ne geziyo sende resmi ??Kadercim özetin bu kısmına bayıldım:):)kimle mutluluklar dilediğini anlamadım ama...

almayra,ağzından salyalar akan pis heriflere avuçlarını göster onu yalasınlar..sen takma kuzum,her yerde her şartta var onlardan..

valla yazın çok sıcak oluyo bide size açıcı hikayemi anlatmıştım saçımın içine etti kuaför 2 senede kestire kestire ancak toparladı son keçeleride kestirdim epey kıymak zorunda kaldım ama napalım sağlıksız uzaması hoş gelmiyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…