- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.401
ip değiştirip gelebilir, düşünsene hergün bir sürü insan kaydoluyo hangi birini takip etsinler, kiblenenler, süphe cekenler falan işte.
Hoş geldin müdürüm
işim çok yaa sormayın yoksa anlatacak çok şeyim var
Çantan yok, telefonun nerende
ben cuma akşamı şarj aletimi burda unutmuşum, bütün haftasonu şarjım yoktu catladım resmen
sayın editörüm ,müdürlük falan ne kelime yanınızda
kadercim özetlerin hazır mı canım???:):)
Çantan yok, telefonun nerende
ben cuma akşamı şarj aletimi burda unutmuşum, bütün haftasonu şarjım yoktu catladım resmen
Diğer tarafta , eşofmanımın cebindeakbilim de var. yeter
işim çok yaa sormayın yoksa anlatacak çok şeyim var
ne güzel, ben kendimi telefonuz daha bi özgür hiissediyorum , ama bile isteye kapatınca ortalık karışıyooo 7 sülaleye hesap vermektense açık kalsın daha iyi diyorum sonra
Olur mu müdürüm, siz kotların prensesisiniz :)
ahahha ful akbil
Anlat hadi kafam dağılsınİş beklesin
kadercim özetlerin hazır mı canım???:):)
saçlarım belimdeydi nerdeyse kestirdim kütten hallice oldu, hani sen resmini paylaşmıştınya ordaki saçların gibi oldu kuzum
ağzından bal damlıyo canımsın :):)
moralim düzeldi valla..
hayırdır senin de mi moralin bozuk kafam dağılsın demişsin?
Metrobüsede biniliyor naber :)
Sen trafikde cebelleş arabanla:)
aylık 100 tl ye şehir turu yapıyoruz biz, bik bik :)
saçlarım belimdeydi nerdeyse kestirdim kütten hallice oldu, hani sen resmini paylaşmıştınya ordaki saçların gibi oldu kuzum
Ayıpsın
ECD nin eşi gelmiş, kızına sürpriz yapmak için baban daha gelmedi demiş. Yavrucak üzülmüş te sonra babası sarılınca çok sveinmiş.
Sovr'ün kaynanası dantel dantel diye yıkıyomuş ortalığıKızcağızda beğenmediği dantelleri annesinden almış sermiş sonunda, bi süre sanırsam.
Sebatiye abla, eski sevgilisi 'Şaban'ın resmini paylaştı. Tarık akan'a benzese ne olurdu bilmem, Şaban iken unutamıyoBen mutluluklar diliyorum bi kez dahi
Elmayra'ya kötü memurlar sırıyıtomuş, kötü kedi şerafettin gibi.
Şimdilik bu kadarben yemeğe çıkıyorum biraz da siz özet tutun
Amaaan bi kaç salak sıktı canımı sabah sabah ama halledicem..
Cidden 100 lira yükleyince sınırsız mı kullanılıyo
anammmm nasıl kıydınnnnn
pislikovicclerrrrrrrr ben göremedim şabanı
Ayıpsın
ECD nin eşi gelmiş, kızına sürpriz yapmak için baban daha gelmedi demiş. Yavrucak üzülmüş te sonra babası sarılınca çok sveinmiş.
Sovr'ün kaynanası dantel dantel diye yıkıyomuş ortalığıKızcağızda beğenmediği dantelleri annesinden almış sermiş sonunda, bi süre sanırsam.
Sebatiye abla, eski sevgilisi 'Şaban'ın resmini paylaştı. Tarık akan'a benzese ne olurdu bilmem, Şaban iken unutamıyoBen mutluluklar diliyorum bi kez dahi
Elmayra'ya kötü memurlar sırıyıtomuş, kötü kedi şerafettin gibi.
Şimdilik bu kadarben yemeğe çıkıyorum biraz da siz özet tutun
Hayır 155 tl aylık akbil, 200 basım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?