AdAm OLaCaK KıZLaR...

aylık sınırsız oluyor şimdi kota koymuşlarda o kotaya ulaşmakda 1 ay da çokda mümkün değil yani.
Araba masraflı ya en iyisi halka karışmak

Halktan biri olmak çok zor ayağın arabaya alışınca quarta. Yani dolmuşta falan kendini kötü hissediyorsun. Ben de şimdi dolmuşa biniyorum alıştım. Hatta bir uyuyorum 1 saat sonra evdeyim. Ohh daha rahatmış

Hayır 155 tl aylık akbil, 200 basım

aylık sınırsız oluyor şimdi kota koymuşlarda o kotaya ulaşmakda 1 ay da çokda mümkün değil yani.
Araba masraflı ya en iyisi halka karışmak
155 mi oldu aylık ? ben en son 100 de kalmıştım :)
tek araçla gelip gittiğim için 100 tl dolduruyorum yetiyor, arada minibüsede biniyorum.

Daha kendileri bilmiyor kac lira kac basım

Bende huzursuz bacak sendromu var bir yerde sabit duramıyorum

Göstercem ben ona avcumu Pisler yaaa

Hadi bakalım güle güle kullan.

izmirde öyle deli dehşet tafik olmuyor belli saatler haricinde , o yüzden dolmuşu otobüsü seviyorum ben

2-3 yıldır şirket arabası var malüm benzindir vergidir kaskodur hiç cebimden çıkmadığından masrafı beni ilgilendirmiyo

ama bazen özlüyorum dolmuşa binmeyi önceden daha çok kitap okurdum mesela yol bitsin bahanesiyle

Aa sen İzmir’de mi oturuyorsun?

pencereli bir gömlek aldım ama omuzlarım dar olduğu cok acıldı penceresi Bacıma verdim ben de

Dantellilerle bozdum kafayı bi de tül detaylı olanlarla

seninki fazla havadar olmuş göbek deliğine kadar gözüküyodur artık

dantel ve tüllü bende seviyorum ama artık badilerdeki sıktı biraz bol gömleklerdeki çok hoşuma gidiyo

seninki fazla havadar olmuş göbek deliğine kadar gözüküyodur artık

dantel ve tüllü bende seviyorum ama artık badilerdeki sıktı biraz bol gömleklerdeki çok hoşuma gidiyo

ahahah havadar havadar kirli gibi gezerdim göbeğimi kaşıya kaşıya

kızlar hani ben doktora gittim ya cuma günü...
kan testi sonuçlarını aldım,guatr var sende dedi doktor. tekrar test istedi,başak doktora yönlendircekmiş..bi de ilaç verdi,7 gün sonra bi daha bakıcaz dedi..
ooofffff hala başım dönüyo,bitmedi hala ..12 gün oldu

çok geçmiş olsun canım,belirtisi baş dönmesimiymiş :26:

geçmiş olsun , baş dönmesi neyin nesiymiş bide tekrar adet olman falan hep guatrdanmıymışş

ayyy alemsin nerden aklına geldi yawww büyüksün baabbaa

Ne zaman bi göbek görsem hep o gelir aklıma

Troid olmasın o, guatr teshisini sadece kan testiyle koyamaz cünkü. Hangi ilacı verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…