- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.421
netten yaptığım alışverişler yavaş yavaş geliyor çok mutluyum
hele bu elbiseye bayıldım yarın gelicek bakalım Eki Görüntüle 685977
netten yaptığım alışverişler yavaş yavaş geliyor çok mutluyum
hele bu elbiseye bayıldım yarın gelicek bakalım Eki Görüntüle 685977
Önünde de pencere var mı, cok seksüüüü
aylık sınırsız oluyor şimdi kota koymuşlarda o kotaya ulaşmakda 1 ay da çokda mümkün değil yani.
Araba masraflı ya en iyisi halka karışmak
Hayır 155 tl aylık akbil, 200 basım
aylık sınırsız oluyor şimdi kota koymuşlarda o kotaya ulaşmakda 1 ay da çokda mümkün değil yani.
Araba masraflı ya en iyisi halka karışmak
155 mi oldu aylık ? ben en son 100 de kalmıştım :)
tek araçla gelip gittiğim için 100 tl dolduruyorum yetiyor, arada minibüsede biniyorum.
süper Kadeer
ecd;gözün aydın canım,el kadar çocuğu niye üzüyosunuz bakim çok ayıp,kıyamam ben ona...
sovr, sen dantel serdin demel,ohh mis gibi 80 ler olmuştur evin..kv napıcakmış senin evindeki danteli onu anlamadım ama,onun hediyesi falan mıydı sermeni istedi??
sebatiye cidden resim paylaştın mıhala ne geziyo sende resmi ??Kadercim özetin bu kısmına bayıldım:):)kimle mutluluklar dilediğini anlamadım ama...
almayra,ağzından salyalar akan pis heriflere avuçlarını göster onu yalasınlar..sen takma kuzum,her yerde her şartta var onlardan..
valla yazın çok sıcak oluyo bide size açıcı hikayemi anlatmıştım saçımın içine etti kuaför 2 senede kestire kestire ancak toparladı son keçeleride kestirdim epey kıymak zorunda kaldım ama napalım sağlıksız uzaması hoş gelmiyo bana
ivit varr heryerden hava alıyo
ivit varr heryerden hava alıyo
Ee güzel de bir de giyecek yer lazım.
izmirde öyle deli dehşet tafik olmuyor belli saatler haricinde , o yüzden dolmuşu otobüsü seviyorum ben
2-3 yıldır şirket arabası var malüm benzindir vergidir kaskodur hiç cebimden çıkmadığından masrafı beni ilgilendirmiyo
ama bazen özlüyorum dolmuşa binmeyi önceden daha çok kitap okurdum mesela yol bitsin bahanesiyle
pencereli bir gömlek aldım ama omuzlarım dar olduğu cok acıldı penceresiBacıma verdim ben de
Dantellilerle bozdum kafayı bi de tül detaylı olanlarla
Aa sen İzmirde mi oturuyorsun?
seninki fazla havadar olmuş göbek deliğine kadar gözüküyodur artık
dantel ve tüllü bende seviyorum ama artık badilerdeki sıktı biraz bol gömleklerdeki çok hoşuma gidiyo
ahahah havadar havadar kirli gibi gezerdim göbeğimi kaşıya kaşıya
kızlar hani ben doktora gittim ya cuma günü...
kan testi sonuçlarını aldım,guatr var sende dedi doktor. tekrar test istedi,başak doktora yönlendircekmiş..bi de ilaç verdi,7 gün sonra bi daha bakıcaz dedi..
ooofffff hala başım dönüyo,bitmedi hala ..12 gün oldu
kan testi sonuçlarını aldım,guatr var sende dedi doktor. tekrar test istedi,başak doktora yönlendircekmiş..bi de ilaç verdi,7 gün sonra bi daha bakıcaz dedi..
ayyy alemsin nerden aklına geldi yawww büyüksün baabbaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?