- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.441
kızlar hani ben doktora gittim ya cuma günü...
kan testi sonuçlarını aldım,guatr var sende dedi doktor. tekrar test istedi,başak doktora yönlendircekmiş..bi de ilaç verdi,7 gün sonra bi daha bakıcaz dedi..
ooofffff hala başım dönüyo,bitmedi hala ..12 gün oldu
ben yoğun falan değilim, keşke olsam :)
Herkes yoğun galiba bugün?
Evet zaman çabuk geçiyor yoğun olunca. Yoksa akşam olmuyor.
çok geçmiş olsun canım,belirtisi baş dönmesimiymiş :26:
geçmiş olsun , baş dönmesi neyin nesiymiş bide tekrar adet olman falan hep guatrdanmıymışş
Ne zaman bi göbek görsem hep o gelir aklıma
Troid olmasın o, guatr teshisini sadece kan testiyle koyamaz cünkü. Hangi ilacı verdi
( hiç işim yok hoş olsada yapasım yok , uykum var benim çok dün çok kahve içmiştim ondan galiba geç yattım, şimdide ölüyorum uykusuzluktan neyseki az kaldı
Nerde az kaldı.. 4 saat yuvarlak. Eve gidesiye 5 saat.
teşekkürler hepinize..
özet geçeyim:)ben kadın doğuma gittim.reglim bitmedi bi türlü,bitti yeniden başladı..
tsh değeri normal aralığı 0,27-4,2 olması gerekirken benimki 0,009..yok gibi yani o kadar düşük..troid çok çalışınca oluyomuş..ayrıntılı kan testi yapalım dedi..kadın doğum bakmıyo tabii,başka doktora gödnericek..adet bozukluğu yaparmış ama ondna mı kaynaklı belli değil henüz..
duphastaon diye bi ilaç verdi,didregestren diye bişi..progestan hormonu veriyo galiba..3-4 içinde kesilir dedi. 7 gün sonra bi daha başlıcak dedi,o zaman yine kontrol edicekmiş..
baş dönmesi ya guatrdna ya d akan kaybından,bilmiyorum henüz..
işler de çok yoğun daha gidip kan testi yaptıramadım..
teşekkürler hepinize..
özet geçeyim:)ben kadın doğuma gittim.reglim bitmedi bi türlü,bitti yeniden başladı..
tsh değeri normal aralığı 0,27-4,2 olması gerekirken benimki 0,009..yok gibi yani o kadar düşük..troid çok çalışınca oluyomuş..ayrıntılı kan testi yapalım dedi..kadın doğum bakmıyo tabii,başka doktora gödnericek..adet bozukluğu yaparmış ama ondna mı kaynaklı belli değil henüz..
duphastaon diye bi ilaç verdi,didregestren diye bişi..progestan hormonu veriyo galiba..3-4 içinde kesilir dedi. 7 gün sonra bi daha başlıcak dedi,o zaman yine kontrol edicekmiş..
baş dönmesi ya guatrdna ya d akan kaybından,bilmiyorum henüz..
işler de çok yoğun daha gidip kan testi yaptıramadım..
bugün 3. gün kesilmedi ve daha...bittim artık yorgunum halsizim ve çok yoğunum
oturma odama köşe takımı bakıyorum ama istediğim modeli bulamadım, yani resimlerden baktıgım kadarıyla.
oturma odasında 2 kanepe var 6,5 yıllık felan ama sürekli silinmekten sanki renkleri attı gibi.
saymayalım bereketi kaçar diyip ortamı daha sıkıcı hale getirmiyim , nette de dolan dolan bişi yok , pc de sıktı artık
En güzel köşe takımları Yataşta. Çok modern.. hem kumaşı hem de şekli çok rahat. Web sayfasına bak istersen.
ENZA / Studio / Boogie Köşe Takımı
bu linktekinin aynısı benim oturma odamda var. Aynı renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?