AdAm OLaCaK KıZLaR...

çok geçmiş olsun.Allahtan bilindik ve tedavisi çok zor olmayan br dert.Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun Canım, çok yaygınlaştı bu hastalık.
Rabbim dermansız dert vermesin kimseye.

Quarta geçmiş olsun. Başka doktora yönlendirmesinin sebebi neymiş? Yani neden çıkamamış işin içinden? Başka bir uzmanlık mı?

çok geçmiş olsun canım,belirtisi baş dönmesimiymiş :26:

geçmiş olsun , baş dönmesi neyin nesiymiş bide tekrar adet olman falan hep guatrdanmıymışş

Ne zaman bi göbek görsem hep o gelir aklıma

Troid olmasın o, guatr teshisini sadece kan testiyle koyamaz cünkü. Hangi ilacı verdi

teşekkürler hepinize..
özet geçeyim:)ben kadın doğuma gittim.reglim bitmedi bi türlü,bitti yeniden başladı..
tsh değeri normal aralığı 0,27-4,2 olması gerekirken benimki 0,009..yok gibi yani o kadar düşük..troid çok çalışınca oluyomuş..ayrıntılı kan testi yapalım dedi..kadın doğum bakmıyo tabii,başka doktora gödnericek..adet bozukluğu yaparmış ama ondna mı kaynaklı belli değil henüz..
duphastaon diye bi ilaç verdi,didregestren diye bişi..progestan hormonu veriyo galiba..3-4 içinde kesilir dedi. 7 gün sonra bi daha başlıcak dedi,o zaman yine kontrol edicekmiş..

baş dönmesi ya guatrdna ya d akan kaybından,bilmiyorum henüz..
işler de çok yoğun daha gidip kan testi yaptıramadım..

oturma odama köşe takımı bakıyorum ama istediğim modeli bulamadım, yani resimlerden baktıgım kadarıyla.

oturma odasında 2 kanepe var 6,5 yıllık felan ama sürekli silinmekten sanki renkleri attı gibi.

sanki tiroid tesadüfü olarak çıkmış gibi.

bence başka şeylere bakılmalı.ultrason felan bakıldı mı

Allah allah cok enteresan, ihmal etme tmm mı, bi sabah erkenden git kan testi yaptırmaya

oturma odama köşe takımı bakıyorum ama istediğim modeli bulamadım, yani resimlerden baktıgım kadarıyla.

oturma odasında 2 kanepe var 6,5 yıllık felan ama sürekli silinmekten sanki renkleri attı gibi.

En güzel köşe takımları Yataş’ta. Çok modern.. hem kumaşı hem de şekli…çok rahat. Web sayfasına bak istersen.
ENZA / Studio / Boogie Köşe Takımı
bu linktekinin aynısı benim oturma odamda var. Aynı renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…