- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.501
yok canım hem model hem kumaş kesinlikle etmez bu para
İmameyim tabi ben!
iyiym senden nbr
ahahahah ciddi misinben yerli üretim olduğunu biliyodum ama yaratıcı lazlar aklıma gelmedi Gerçi inegölde cok laz var.
O da cok pahalı yaaa
kızlar doğtaş da harika..
ben mobilyalarım çoğunu ordan aldım,renkler ayrıntılar çok güzel...
kızlar doğtaş da harika..
ben mobilyalarım çoğunu ordan aldım,renkler ayrıntılar çok güzel...
resimdeki sen misin quarta ?
ben de ne zaman biri fakedicek diyodum..
Ben değilsindir diye sorma gereği duymadım bile.sen misin?
ben de ne zaman biri fakedicek diyodum..
Bana değil gibi geldi
çok hoş görünüyorsun maşaallah :)
Yaş kaçtı senin :)
evet evet benim...
:):) yok gerçekten benim..
teşekkür ederim,35 yaşındayım.
maşallah o zaman:):):) yok gerçekten benim..
teşekkür ederim,35 yaşındayım.
Polanya üretim magzalari varya oradakilere benziyor.
Bende ekleyeyim birkac köse takim. Belki fikir olur. Fiyatlari cok uygun, 1200-2000 tl gibi birsey.
Eki Görüntüle 686057 Eki Görüntüle 686060 Eki Görüntüle 686066
Hiç resim koymayınca birden inanasımız gelmedi sanırım. 32 falandın galiba demi?
en baştakine bayıldım,ama köşe gibi değil bayaa birleşik koltuk takımı gibiymiş..tam benim salona göre,kocaman..
evet sizin için koydum resim..insan yazışıyo aklında bi tip belirliyo..mesela,İPEK sarışın minyon renkli gözlü ,ELMAYRA esmer orta boylu,nemesis uzun boylu esmer,gofretto minyon kumral ela göslü...nasıl tutu mu??
en baştakine bayıldım,ama köşe gibi değil bayaa birleşik koltuk takımı gibiymiş..tam benim salona göre,kocaman..
evet sizin için koydum resim..insan yazışıyo aklında bi tip belirliyo..mesela,İPEK sarışın minyon renkli gözlü ,ELMAYRA esmer orta boylu,nemesis uzun boylu esmer,gofretto minyon kumral ela göslü...nasıl tutu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?