- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.481
lazzonide tam kazık arkadaşım 3 sene önce salon takımı almıştı ordan 33 bine ben düğün +ev düzdüm o paraya
Benim oturma odamda vardı, inanılmaz rahat, tam kitap okumalıkAma birileri gelmişse cok komik oluyo Sübhaneke boncuğu gibi diziliyosun sırayla
lazzonide tam kazık arkadaşım 3 sene önce salon takımı almıştı ordan 33 bine ben düğün +ev düzdüm o paraya
lazzoni de italyan dı gibi geliyo ama duyduğumda çok gülmüştüm. adamlar LAZ mış meğer ondan adı öyleymiş..
Yaptırma fiyatları nasıl peki?
lazzoni de italyan dı gibi geliyo ama duyduğumda çok gülmüştüm. adamlar LAZ mış meğer ondan adı öyleymiş..
2000 gibi bütçe ayırdım.en iyi kumaş seçeneğini düşünerek
BIKOM KOSE | Lazzoni Mobilya
5.228 tll
güle güle oturamam ki ben bu koltuklarda üzerine ellerimle örerim koltuk örtüsünü hemde dantelli
Sen mariolarla fazla görüşüyorsun galiba
5.228 tll
güle güle oturamam ki ben bu koltuklarda üzerine ellerimle örerim koltuk örtüsünü hemde dantelli
5.228 tll
5.228 tll
Kumaşını falan bilmem de. Bence etmez bu paraya bu köşe takımı.. tamamen kendi fikrim tabi de.
Üretimi Türkiye`miymis bu mobilyalarin? Sanki Polanya da üretilen koltuklara benziyor.
evet öyle valla ana pazarım italya..:)
ama kulağa öyle geliyo gerçekten de..:)
sende en başta imame
naber
kızlar doğtaş da harika..
ben mobilyalarım çoğunu ordan aldım,renkler ayrıntılar çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?