- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.461
oturma odama köşe takımı bakıyorum ama istediğim modeli bulamadım, yani resimlerden baktıgım kadarıyla.
oturma odasında 2 kanepe var 6,5 yıllık felan ama sürekli silinmekten sanki renkleri attı gibi.
sanki tiroid tesadüfü olarak çıkmış gibi.
bence başka şeylere bakılmalı.ultrason felan bakıldı mı
hastalık psikolojisi diyoruz buna.normalde bu kadar etkilenmemen gerekir.
güzelmiş ama sol tarafı biraz daha uzunlar var onlar daha rahat olmazmı odanın büyüklüğü müsaitse tabi
Selam herkese.
Nasilsiniz adam olacak kizlar:)
Bütün duvarı kaplıyor baştan başa ve yatak olsa ancak bu kadar rahat olur ayrıca acayip geniş anlatamam. Ben baya bir önce aldım bunu şimdi kumaşı çok daha değişik olanlar var. Ama ben iyi ki bunu almışım diyorum çocuktan dolayı koyu renk iyi oldu. Ama her defasında yataş ın önünden geçerken içim de bir geçer
yok be canım hiç moralimi bozmam aslında,belimden tutulup kalırım iğnemi olur,yatarım,sigar içer keyif yapmaya çalışırım; alerjiden nefes alamam,burnum akar,selpak tüketici ödülü için başvuru yaparım
ama 12 gündür regl olunca biraz sıkıntı oldu trabii:):)
hoşgeldin weis, napalım adam olmaya uğrasıyoruz
Hosbulduk.
Herkes bizim kadar adam olabilse öpsün basina koysun elmayra:)
ben köşe takımına bayılırım ama kullanamadım..
odanın şeklinin çok müsait olması lazım bir de eğer herkes yatarak tv izlemek isterse olmuyo o iş köşe takımında.kullanamadım,değiştiridm mecburen..
Abla İstanbul Yolunda Özbay mobilya var ya, orda cok güzel köşe takımları var, indirme falan denk gelirsen cogzel olur :)
canım ben sitelerde yaptırmayı düşünüyordum ama önce kafamda modeli netleştirmem lazım.tanıdık var.çok iyi yapıyor.
canım ben sitelerde yaptırmayı düşünüyordum ama önce kafamda modeli netleştirmem lazım.tanıdık var.çok iyi yapıyor.
e tamam ordan modeli beğen resmini cekya da lazzoniye bak
İyi de iş güç bitmez ki quarta. Sen kendini düşünmezsen patron kendi işini düşünür. Bence bir kenara bırak işi biraz. İş her zaman var ama bizler geçiciyiz burada.
lazzonide tam kazık arkadaşım 3 sene önce salon takımı almıştı ordan 33 bine ben düğün +ev düzdüm o paraya
Benim oturma odamda vardı, inanılmaz rahat, tam kitap okumalıkAma birileri gelmişse cok komik oluyo Sübhaneke boncuğu gibi diziliyosun sırayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?