AdAm OLaCaK KıZLaR...

oturma odama köşe takımı bakıyorum ama istediğim modeli bulamadım, yani resimlerden baktıgım kadarıyla.

oturma odasında 2 kanepe var 6,5 yıllık felan ama sürekli silinmekten sanki renkleri attı gibi.

Abla İstanbul Yolunda Özbay mobilya var ya, orda cok güzel köşe takımları var, indirme falan denk gelirsen cogzel olur :)

sanki tiroid tesadüfü olarak çıkmış gibi.

bence başka şeylere bakılmalı.ultrason felan bakıldı mı

aslında yıllardır takip edilen bir nodülüm var..4 sene devamlı kontrol edildi büyüme küçülme yok,kan değerlerim de normaldi..ben de sıkıldım hasatalıalrdan gitmedim 3 senedir...
tek nodül olunca tehlikeli demişti doktorum ama kontroller hep normaldi..
bakalım uğraşıcam artık,ultrasondu biyopsiydi vs...

ben biraz nane bi tipim. belimde fıtık var 18 yaşımda ameliyat oldum,çocukluğumdan beri alerjilerim var çare bulamadım..ilaçlarla idare etmye çalışyıorum.o yüzden nefret ettim doktorlardan..gitmek istemiyorum ama işte bişiler çıkıyo devamlı sinirlerim bozuluyo..
neyse sizin de tadınızı kaçırmimm ben hastalıklarla falan..

hastalık psikolojisi diyoruz buna.normalde bu kadar etkilenmemen gerekir.

yok be canım hiç moralimi bozmam aslında,belimden tutulup kalırım iğnemi olur,yatarım,sigar içer keyif yapmaya çalışırım; alerjiden nefes alamam,burnum akar,selpak tüketici ödülü için başvuru yaparım
ama 12 gündür regl olunca biraz sıkıntı oldu trabii:):)

güzelmiş ama sol tarafı biraz daha uzunlar var onlar daha rahat olmazmı odanın büyüklüğü müsaitse tabi

Bütün duvarı kaplıyor baştan başa ve yatak olsa ancak bu kadar rahat olur ayrıca acayip geniş anlatamam. Ben baya bir önce aldım bunu şimdi kumaşı çok daha değişik olanlar var. Ama ben iyi ki bunu almışım diyorum çocuktan dolayı koyu renk iyi oldu. Ama her defasında yataş ın önünden geçerken içim de bir geçer…

ben köşe takımına bayılırım ama kullanamadım..
odanın şeklinin çok müsait olması lazım bir de eğer herkes yatarak tv izlemek isterse olmuyo o iş köşe takımında.kullanamadım,değiştiridm mecburen..

İyi de iş güç bitmez ki quarta. Sen kendini düşünmezsen patron kendi işini düşünür. Bence bir kenara bırak işi biraz. İş her zaman var ama bizler geçiciyiz burada.

Ben oturma odamda çağdaş duruşları seviyorum. Mesela Mudo’nun köşe takımları tam benim tarzım ama biraz küçük. Kullandıktan sonra bırakamıyorsun zaten çok rahat . bir de kızımla eşimin doğal yaşam alanı orası. O bakımdan koyu renk ve yumuşak olması tam bizlik.

Abla İstanbul Yolunda Özbay mobilya var ya, orda cok güzel köşe takımları var, indirme falan denk gelirsen cogzel olur :)

canım ben sitelerde yaptırmayı düşünüyordum ama önce kafamda modeli netleştirmem lazım.tanıdık var.çok iyi yapıyor.

Benim oturma odamda vardı, inanılmaz rahat, tam kitap okumalık Ama birileri gelmişse cok komik oluyo Sübhaneke boncuğu gibi diziliyosun sırayla

İyi de iş güç bitmez ki quarta. Sen kendini düşünmezsen patron kendi işini düşünür. Bence bir kenara bırak işi biraz. İş her zaman var ama bizler geçiciyiz burada.

haklısın ipekcim,doğru söylüyosun,aslında kimsenin gidemezsin,izin alamazsın dediği yok da işte benim işime saygımdan ...
ama bi şekilde halledicem şu doktor işlerimi..bakalım sabah gideyim diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…