- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.861
eltinin evi satılık.resimlerini paylaştım ben de hani müşteri felan çıkar niyetine.başka bir niyetle yaptıysam nahmertim :84:
onun dışında yazdıklarımı buraya tekrar ekleyim ki sen yorulma
Eltisinin evini paylaştı da
Ne alaka dedim
Meğer evi satılığa çıkarmışlar, Sebatiye abla ve eşinden de para koparmak istemişler kayınvalide ile beraber
Ama Sebatiye abla kül yutar mı yalanlarını birbir ortaya çıkarmış, zırnık koklatmamış
tatil nasıldı anlatsana biraz..
canım senin oğlun kaç yaşındaydı,kusura bakma bu ara bi unutkanlık var bende..
Canımsınız
Sebatiye çakallarla dans ama biz gittik geldik te
Kahvelerimizi içiyoruz
8 canım. 2. Sınıfta. Paskalya tatilimiz vardı.
Çook iyi geldi hepimize.
Hava çok güzeldi, ortam güzeldi.
Hamama gidemedim. Malum kadınsal durumlar
Dün döndük zaten orada da fırtına patlamış.
Hazirana kadar yeter bu mola bize canım.
Utanmıyor mu peki bunlar ortaya çıkınca nasıl bakıyor yüzünüze.
Nitelikli dolandırıcı bunlar resmen.
Sebatiye o kadar sinirlendim ki diyecek birşey bulamıyorum.
Yaklaşık şeyler yaşadım bende malesef , çook gerilere atmıştım ama şimdi çok hırslandım.
Yazıklar olsun.
Böyle akraban olacağına düşmanın olsun ne olduğunu bikirsin bari.
canım olay bu kısaca yoksa herkes evine istediğini yapar :
olayı baştan anlatayım
2011 aralık başı KV eşimi arıyor ve diyor ki biz yeni ev aldık (1**) kasabadaki evi 40 bine sattık (2**) 80 bine yine kasabadab kaloriferli ev aldık, kalan 40 bini teyzenden borç aldık (3**) ahhh ahh vahh vahh teyzene borcumuz var.
aramalar sıklaşıyor ev alma, merkezdeki kışın kaldıkları yerdki eşyaları taşıma orayı kiraya verme kasabadaki dandik evi çok kısa sürede satma, Allah allah diyorum ankarada biz evimizi satarken canımız çıkmıştı bu işler bu kadar kolay mı diyorum.ayrıca kasabadaki evin telefonu bu olaylardan 6 ay önce kapatıldı.yani ev alma satma işi yeni değil neden şimdi anlatıyor (4****)
arkadasın facesinden eltinin kocasına bakıyrum ki evini satışa çıkarmış ve onu satacak ve bulundugu ilin en iyi yerinden ev almak istediğini ve takasta olabilir felan diyor ki alacagı evler en az 200 bin.
ben eşime böyle böyle diyorum ve eşimde diyor ki KV nin en az birikmiş 60-70 bini vardır.eğer kasabadaki evi sattılarsa teyzeme borcları felan yoktu.ayrıca bu yeni ev alma işi en az 6 ay önce olmuştur diyor.
sonra bir yeri satıp oğluna para gonderecek bize de teyzene borcumuzu kapattık diyecek diyor.aklınca oğlunu kandırmaya çalışıyor.
ben de yeni lustrala başlamışım bir deli akıyor kan damarlarımda.tepem bir attı.sen kimi kandırıyorsun? ager yaptıgım dogruysa açıktan yap, evladıı evladından ayırt etmeye utanmıyor musun? alınan o evden hayır mı gelecek?
şeklinde kadına mesaj çektim.
hemen aramış eşimi.eşimde böyle böyle diğer evlerden birini satıp onların evlerini yenileyeceginizi düşünüyoruz demiş.yok yok demiş para felan göndermeyecegiz.20 bin felan kaldı onu da babanın prostat ameliyatı için ayırdık demiş.
olay şuymuş oğlu takas ve satma için kolları sıvamış, bunlar sattık dedikleri evi aslında satmamışlar yeni satlığa çıkarmışalr.ancak evdek hesap çarşıya uymamış.hemen satarız el altından hallederiz dedikleri olmamış 2 evde satılmamış.
1) kasabadaki ev satılmamış ama kadın sattık diyor
2) teyzeye borc felan yok
3) bir şeyler satılıp eltinin evi şehrin en iyi yerinden ev ile yenilenecekmiş
ama olmamış aptal sandıkalrı oğulları ve zeki karısı olayı çözmüş.
4) istediğini istediği kişiye verebilir.ancak daha ben 3 günlük evliyken "oplum sakın cocuk yapma, onun niyeti ev aldırıp çocuk yapıp, boşanıp nafaka yemek" diye oğluna telefon ederken elti denilen musfetteye yaptıgına bir bakın ki evlenirken ev lafı hiç geçmediği gibi ankaranın en ucra semtinde kiraya evlenmiştim.
5) benim kızımın dogum gununde gül gibi evime gelip çirkeflikle " her yer eşya dolap küçk eve sığmaz" deyip gelininin evini büyütmek için dolaplar cevirdi
kitty cim sen nerde yaşıyodun abd de mi??maşşalh oğluşuna kocaman olmuşş,Allah bağşlasın...benimki daha 2,5 yaşında kuzum..
ayy ne güzel tatil çok iyi gelir insana,hazirana kadar yeter valla. 4-5 ayda bir kaçmak lazım..hamama gitmediğin iyi olmuş boşver,ben hiç sevmem sıcak buhar,ayy nefes alamam ben oralarda:)
Bu cümleye bittim. Valla senden korkulur. Sen dedektif falan olsaymışsın.sevdiğin bir işi icra etmek daha zevk verir insana.
Kayınvalidenin durumu da kadın enteresan. Yani iki çocuk arasında bu kadar fark peki eltin nasıl biri?
Bu cümleye bittim. Valla senden korkulur. Sen dedektif falan olsaymışsın.sevdiğin bir işi icra etmek daha zevk verir insana.
Kayınvalidenin durumu da kadın enteresan. Yani iki çocuk arasında bu kadar fark peki eltin nasıl biri?
eltinin benim kınadaki fotolarını görmek isteyen parmak kaldırsın orda nasıl bir insan oldugu çok net.
hele bana bakışlarını göreceksiniz :84:
ben 5 parmağımı kaldırdım Abla :)
Yok şeker ist. De.
Oğlan okula başlasın böyle artistik tatillerle sizde tanışacaksınız.
Yerim o kuzuyu ben , bir bakmışsın küçük adam modunda geziyor.
Hamama gideydim iyidi yav.
Çok heveslenmiştim.
Yaza süper hazırlık oluyor.
Ayarlıycaz artık bir hamam , yapacak bişey yok.
Elti nasıl biri ben bilmem de özete çağırıldığımdan söz hakkı doğdu
Sebatiye ablanın ailesi varlıklı değilmiş, eltinin abileri filan varlıklıymış her ne kadar zırnık koklatmasalar da kardeşlerinin düğünün de bile
Kaynana kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyormuş, ayrım bu yüzden.
Topiğinizin biricik özetçisi.
Harikasın
Topiğinizin biricik özetçisi.
Harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?