AdAm OLaCaK KıZLaR...

Deneyeceklermiş te düşmezse kürtaj

Burdkai temizlikçi abla, dış gebelik zehirleyebilir
Zehirlerse anne ölür diyo

Canım geçmiş olsun , korkma birşey olmaz kontrol altında.
Eğer müdahale edilmezse son raddede olur risk.
Çok geçmiş olsun canım.

canım kız pılanta ama annede babada savruk biri çocukları okutsa hayır demezler ama bu ay zaten bi sıkışığa yardım ettik ben konuyu yazarken eşim aradı x yüzük alacakmış borç istedi dedi arkadaşımız evleniyoda, ona verdik

nems ben olsam vermezdim , neden dersen durumları müsaitmiş ama insanlar savrukmuş ne kadar kız pırlantada olsa vermek isterdim ama vermezdim,

illa hayır yapmak istiyosam da gerçekten bi gariban bulup yapardım hem yapsanda bunun bidahaki ayı da var

ben çalışmadığımda bana kim soracak geçinebiliyomusunuz diye?
babaları sağ anne çalışıyo dersanenin taksiti parası önceden bellidir zaten ona göre 3-5 ay önceden kenara para atarsın,valla ben teklifide yaptım abin borcunu bize değil teyzene versin o zaman dedim,ödeyeceği belli değil

her zamanki gibi alaksız bişi sorucam malüm yazlık kışlıklar kalkıyor ,

peki onları kaldırınca arasına bişi koymak gerekiyomu kazakların yorganların arasına

evimde rutubet yok malüm 6-7 ay sonra tekrar çıkacak piyasaya aynı şeyler kış gelince

naftalinden nefret ediyorum arasına bişi koymasam olurmu yada illa koyacaksam sabun koysma olur mu

çömezim ya ben daha

hemen konuya girmiş oldum ama; <özlemcim eğer siz parayı vermezseniz annesi bi yerlerden bulup veriri mi mutlaka,yoksa dershaneye gitmesin mi der?
yani eğer bu durum kızın geleceğine mal olucaksa bence vermelisiniz parayı..bir de bir seferlik mi yoksa her ay mı anlamadım onu...

Kadercim çok geçmiş olsun kuzum,yok sen sıkma canını,hastanedeyse kontrol altında herşey bişicikler olmaz ablana..eğer farkedilmezse zehirlenme yapar..

sebatiye senin konuyu çözemedim ..eltinin evinin resimlerini nie paylaştın ki..elti kimdi bu arada yaaa???

Sadece yazlik, kislik olarak kaldiriyorsan, 6 ay sonra falan tekrar kullanilacaksa gerek yok canim.
Daha uzun süreli seylere naftalin koyarsin.

Quarta yerim ben bunun gözlüklerini.
Gözlüklü şirin olmuş ya
Maşallah

Nemesis abi o parayı kolay kolay ödemez bence.
Brnde gıcık oluyorum 2 alıp 5 harcayanlara ama kızın suçu değil.
Bir yandan da alıştırmamak lazım
Yoksa atm ye döndürürler adamı.

sovr cim,naftalin kokusundan nefret ettiğimden KARBONAT koyuyorum.süper oluyo. bi kase içine karbonat koy,dolaba yerleştir arada bir karıştır. nemi eçker kokuyu önler..

ben ankarada istanbul bahartcısına sormuştum o da bir şey vermişti tablet şeklinde.naftalin kanser yapıyormus diye duyduktan sonra ben de kullanmıyorum.

kitty cim merhaba..naber?
kendi gözlükleri yerine babasınınkini tercih ediyo da..inan elini bile sürmeden saatlerce gezdi böyle

kitty cim merhaba..naber?
kendi gözlükleri yerine babasınınkini tercih ediyo da..inan elini bile sürmeden saatlerce gezdi böyle

İyiyim canım.
Tatil bitti oğlan okula, ben rutine döndüm.
Benim oğlanında var böyle bir resmi, aynı yaşlarda.
Ne çabuk büyüdüler.
Çok tatlı bişey bu tam sıkıştırmalık maşallah.

Sebatiye az bi özet geçsen
Eltinin evi falan
Fransız kaldım

eltinin evi satılık.resimlerini paylaştım ben de hani müşteri felan çıkar niyetine.başka bir niyetle yaptıysam nahmertim :84:

onun dışında yazdıklarımı buraya tekrar ekleyim ki sen yorulma

Sebatiye az bi özet geçsen
Eltinin evi falan
Fransız kaldım

Eltisinin evini paylaştı da
Ne alaka dedim
Meğer evi satılığa çıkarmışlar, Sebatiye abla ve eşinden de para koparmak istemişler kayınvalide ile beraber
Ama Sebatiye abla kül yutar mı yalanlarını birbir ortaya çıkarmış, zırnık koklatmamış

tatil nasıldı anlatsana biraz..
canım senin oğlun kaç yaşındaydı,kusura bakma bu ara bi unutkanlık var bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…