- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #8.821
düşkün durumda değillerki, ya alışırlarsa
kızlar size bişey danışıcam kayınvalidemler bizdeyken eşimin teyzesi kv'yi aramış kızının dersanesine 350 tl yatacakmış eksikmiş, kayınvalidemde o kadar veremem demiş neticede onlarda burdayken harcama yaptılar, eşimde akşam bana söyledi,bahse konu kızıda çok seviyorum kafalıda bi çocuk gayet güzel okuyo diş hekimliği istiyo,eşime dedimki biz verelim desem ne zamana kadar biz vericez kız dişçilik istiyo masraflı bi fakülte,ya bunu burs gibi rutine bağlıcaz ya da hiç bulaşmıcaz dedim bebek olunca ben 2 sene çalışmıcam nasıl olucak dedim, eşim zaten bizden beklemiyolar veremeyiz falan dedi ama aklıma takıldı
teyzesi çalışan kadın 2500 tl falan kazanıyo 2 çocuk için nafakada alıyo,boşanırken eşinden eşya almamış 600 tl'ye ev tutmuş eşyaları hep yenilemiş, e yetiremiceksen ne diye açılıyosun o kadar dimi,senin iki okullu çocuğun var dersanesi masrafı vs.
kayınvalideme herkese karışıyo diyorum ama baksanıza ailedeki herkes açılıp saçılıp sıkışıncada onu arıyo para diye, e bu kadın tabiki karışır
eşime dedimki abinlerin zaten bize 400 tl borcu var abini ara o parayı bize değil teyzene versin madem öyle dedim, o parayı vereceği şüpheli, bu onun sınavı olucak dedi,napalım verelim mi dersane parasını
Günaydın
Demek özetlerim nam saldı
Öhöm öhöm
Sebatiye abla eltisinin evini paylaştı ( albümü de var nette satılık ilanı da ), zamanında dalavere yapıp Sebatiye abla ve eşinden para koparmaya çalışmışlar da Sebatiye abla kül yutar mıyutmamış tabi
Sonracıma benim ablam hastadış gebelikten dolayı hastanede, bekliyoruz bakalım.
Başka birşey ok daha millet ayılamadı sanırım erken saaatler diye
Nemesis sizde yeni evlisiniz, şuanki mali durumunuzu bilemiyorum, borçlarınız çok mu? borcunuz olsada birikim yapabiliyor musunuz?
Kısacası sizin yaşam kalitenizi düşürmeyecekse 350 tl. ben olsam verirdim.
Emin ol sen onun derdine derman olursan Allah gerçekten sana daha fazlasını veriyor.
Klavyene saglik:)) Salmazmi hemde ne nam salmis baksana:)
Ablan icin üzüldüm cok gecmis olsun.
Sebatiye kül yutar mi be:))
Her ne kadar annesinin ayagini yorganina göre uzatmamasi yüzünden SIKINTI cekiyor olsalarda, okuyan bir cocuga yardim etmek cok sevaptir.
Dedigin kibi abilerinin size borcu var ve borclarinida ödeyecek gibi görünmüyorlarsa, cocugun dersanesine vermesini söyleyin.
Böylesi en uygunu gibi.
Klavyene saglik:)) Salmazmi hemde ne nam salmis baksana:)
Ablan icin üzüldüm cok gecmis olsun.
Sebatiye kül yutar mi be:))
Bak bende kararsız kaldım şimdi. Anneleride az maaş almıyorm hani, evini daha makul düzüp önceliği çocuklarına verebilirdi.
bu arada senin kv emeklimi nasıl yardım ediyor kardeşlerine
Nemesis sizde yeni evlisiniz, şuanki mali durumunuzu bilemiyorum, borçlarınız çok mu? borcunuz olsada birikim yapabiliyor musunuz?
Kısacası sizin yaşam kalitenizi düşürmeyecekse 350 tl. ben olsam verirdim.
Emin ol sen onun derdine derman olursan Allah gerçekten sana daha fazlasını veriyor.
Rica ederim
Amin çok teşekkür ederim.
Bir Sebatiye abla kolay yetişmiyor
emekli canım,ama onlarda ev kredisi ödüyo
canım benim anne tarafımda çok daha düşkün insanlar var anneleri öldü babaları başka kadın buldu kızlarını attı bi kenara teyzeleri bakıyo, ama teyzede çalışmıyo yetiremiyo tabi,enişteleri eee yetti artık dese kızlar gene orda burda kalacak
Allaha şükür borcumuz yok ama çokta para biriktiremiyoruz biz pek gezmeden tozmadan yemeden içmeden alışverişten kısmıyoruz,bide az önce bi gelişme oldu yakın bi arkadaşımıza düğünü dolayısıyla borç vermek durumunda kaldık helali hoş olsun 10 numara insandır,artık istesekte başka ekstra harcama yapamayız
canım adamların 10 yıldır a dedikleri b çıkınca artık anlamak kolaylaştı
emekli canım,ama onlarda ev kredisi ödüyo
canım benim anne tarafımda çok daha düşkün insanlar var anneleri öldü babaları başka kadın buldu kızlarını attı bi kenara teyzeleri bakıyo, ama teyzede çalışmıyo yetiremiyo tabi,enişteleri eee yetti artık dese kızlar gene orda burda kalacak
aynen kız kader. canımsınnnnn
Kader kesin mi ablanda dış gebelik olduğu.
Çok geçmiş olsun canım.
sebatiye abla yazdığın maddelerin 4.süne çok sinirlendim.
Bak evladına kavuşmak için neler çektin bide.
Kadının dediğine bak yaa,,,,
Sana gelmiyor dimi kv fln ?
Evet ama henüz kürtaj kesin değilmiş
Takip amaçlı yatış yaptılar
Düşmezse kürtaj olacakmış, riskli olabilir denmiş
Ben düşüğün risklisini yeni duydum
ilaçla düşürüyorlar bildiğim kadarıyla.
Deneyeceklermiş te düşmezse kürtaj
Burdkai temizlikçi abla, dış gebelik zehirleyebilir
Zehirlerse anne ölür diyo
Ay sebatiye gecmisi simdi okudum.
Ben bu insanlarin evlatlarini birbirinden ayirmasina ve gelinlere düsman gözüyle bakmasina deli oluyorum ya.
Ey zalim kadin, diger oglani sen dogurdunda bunu sokakdami buldun.
Gizli gizli oglunu dolandirip, diger ogluna yedirme pesinde ya.
Bunun adi dolandiricilik kardesim, ister annesi olsun ister yabanci, yalanla, dolanla para almaya calisiyor mu? dolandirici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?