AdAm OLaCaK KıZLaR...

Her ne kadar annesinin ayagini yorganina göre uzatmamasi yüzünden SIKINTI cekiyor olsalarda, okuyan bir cocuga yardim etmek cok sevaptir.
Dedigin kibi abilerinin size borcu var ve borclarinida ödeyecek gibi görünmüyorlarsa, cocugun dersanesine vermesini söyleyin.
Böylesi en uygunu gibi.

Klavyene saglik:)) Salmazmi hemde ne nam salmis baksana:)
Ablan icin üzüldüm cok gecmis olsun.
Sebatiye kül yutar mi be:))

ne güzel yazmışsın

canım adamların 10 yıldır a dedikleri b çıkınca artık anlamak kolaylaştı

Bak bende kararsız kaldım şimdi. Anneleride az maaş almıyorm hani, evini daha makul düzüp önceliği çocuklarına verebilirdi.
bu arada senin kv emeklimi nasıl yardım ediyor kardeşlerine

emekli canım,ama onlarda ev kredisi ödüyo
canım benim anne tarafımda çok daha düşkün insanlar var anneleri öldü babaları başka kadın buldu kızlarını attı bi kenara teyzeleri bakıyo, ama teyzede çalışmıyo yetiremiyo tabi,enişteleri eee yetti artık dese kızlar gene orda burda kalacak

Allaha şükür borcumuz yok ama çokta para biriktiremiyoruz biz pek gezmeden tozmadan yemeden içmeden alışverişten kısmıyoruz,bide az önce bi gelişme oldu yakın bi arkadaşımıza düğünü dolayısıyla borç vermek durumunda kaldık helali hoş olsun 10 numara insandır,artık istesekte başka ekstra harcama yapamayız

Kader kesin mi ablanda dış gebelik olduğu.

Çok geçmiş olsun canım.

Haklısın canım, daha beter durumda olan insanlar var.

o zaman vicdanım rahatlayacaksa sen o istedikleri parayı yukarda bahsettiğin kişilere gönder, böylelikle sadakaya vesile olmuş olur diğerleri de

sebatiye abla yazdığın maddelerin 4.süne çok sinirlendim.
Bak evladına kavuşmak için neler çektin bide.
Kadının dediğine bak yaa,,,,
Sana gelmiyor dimi kv fln ?

3 yıldan sonra geldi.kızı 1 yaşından beri görmemişti meraktan geldi.artık 3 yıl eltiden izin çıkmaz :84:

ama şaşırıyorum ne yüzle gelir ama her işte bir hayır vardır.gelsin görsün benim yuvamı.

yazık yavrum daa babaannem gelsin babamın annesi gelsin deyip duruyor.

kadın torun yerine koyup dogumuna bile gelmemişti.

Deneyeceklermiş te düşmezse kürtaj

Burdkai temizlikçi abla, dış gebelik zehirleyebilir
Zehirlerse anne ölür diyo

saçmalama kader aç internetten oku.kadına ne bakıyorsun.zehirlemek ne demek.kürtaj olmazsa tutundugu bölgede kanamaya sebep oluyor ve anne kan kaybından ölüyor.neticede ölüyor ama sizin durum tamamen farklı.zaten farkedilmiş.aşırı büyümeden bahsediyorum ben

Ay sebatiye gecmisi simdi okudum.
Ben bu insanlarin evlatlarini birbirinden ayirmasina ve gelinlere düsman gözüyle bakmasina deli oluyorum ya.
Ey zalim kadin, diger oglani sen dogurdunda bunu sokakdami buldun.
Gizli gizli oglunu dolandirip, diger ogluna yedirme pesinde ya.
Bunun adi dolandiricilik kardesim, ister annesi olsun ister yabanci, yalanla, dolanla para almaya calisiyor mu? dolandirici.

Kızlaaar döndüm, günaydııın
Kader tam zamanında gelmişim yeni özet yapmışsın

Nemesis kv gitti galiba , Allah kavuştursun
Kıza bu seferlik yardım ederdim ben olsam.
İnan misliyle dönerüyor sıkışık insanın müşkülünü çözmek.
Keşke imkan olsa hep yardım edilse ama annenin durumu gayet iyi.
Biraz hesap kitapta bilmeli di mi?

o yüzden weiss cin vicdanım o kadar rahat ki o insanlara karşı.

kendimde zerre kadar suç görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…