- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #9.601
uzanmış kanepeye sessiz,bitkin televizyona bakıyor gözükürken yüzündeki kederi sonsuza dek silip atmak için ne yapmalıyım diye düşünürken buluyorum kendimi.yok o kadar da mutsuz değil şimdi ona seslenicem ve gülümseyip bana bakıcak diyorum.umut ve korkunun olmadığı dünyasında, kaybetmekten korktuğu ve tutunduğu tek umut olmak istiyorum bencilce.Bir hüzün kaplıyor içimi böyle anlarda.uzak duramıyorum gidip bir kedi gibi sokuluyorum koynuna.Artık sormuyorum ona mutsuz musun diye.Çoşkulu,taşkın bir mutluluğu kendine yakıştıramadığını öğreniyorum zamanla.öyleyse neden benim için farklı biri gibi davranmasını isteyeyim ki?Kendimi ikna etmeyi öğreniyorum belki de
Hayatı anlamadan yaşamaktan korkarım hep.Dahası çok korkularım vardır benim.İhtiyarımın yanında korkuların ne kadar da baş edilmez görünüyor aslında.Sırtındaki bu korku yükünden nasıl kurtulur insan? Onunla yaşadıklarımızın tadını unutmaktan korkmak niye, daha yaşanacak çok şey varsa?
Zamanla yerleşir yaşadıklarımızın gerçek anlamı:Bu zamana ve geleceğe güvensizlik niye? Niye bu acelecilik? diyorum sonradan. Cevabı acizliğimde değil mi bütün bu soruların? Yüzümde alaysı bir gülümseme beliriyor.Anlıyorum ki Ona baktığımı zannederken kendime bakıyorum.Ne bencillik!
Yaşanmamış bir aşk değil bizimkisi.İlk günden yaşanmaya başlanan ve bizi, her anı emek ve aşk ile dolu olan bir berarberliğe sürükleyen bir kendiliğindenlik o.
Eşyalar ve biz,şehir ve biz,güneş ve biz,bahar ve biz,yağmur ve biz Hepsi, o ve benimle isim alıyor, varlık buluyor benim dünyamda.O, kanepede uzanan adam ve ben "
Semiha yeni gördüm canım yazdığını sebatiye reyting yaptırınca uçmuş… görünmüyorsun hiç…sen çalışıyor muydun?
gofretto+,
durdurundunyayi41,
sovr86+,
NeMeSiS98235+,
LoveAndPunishment+
Ne yapıyorsunuz, sesiniz çıkmıyor?
abla kendinmi yazdın çok güzel ,
genelde bu tarz sanalda fırtınalar koparan insanlar dışarıda içe kapanık oluyor
sende öylemisin
Abla coştun bugünAşka geldi.
geldi bahar ayları gevşer gönül yayları
Abla coştun bugünAşka geldi.
geldi bahar ayları gevşer gönül yayları
gofretto+,
durdurundunyayi41,
sovr86+,
NeMeSiS98235+,
LoveAndPunishment+
Ne yapıyorsunuz, sesiniz çıkmıyor?
bi taraftan bdv ye bakıyorum ek sekmede bi taraftan burdayım
durdurun dünyanın sesi yok zaten
bi taraftan bdv ye bakıyorum ek sekmede bi taraftan burdayım
durdurun dünyanın sesi yok zaten
Sanırım şabanı unuttu kocasına aşkı alev aldı..
yoğundum birz ipekcim şimdi geldim, Sebatiye ablanın cicisine bakıyordum :))))
şaban bir duraktı asıl liman ayrı
Şeye ne diyorsun.. evli adam bir yandan, sevişmek isteyen sevgili bir yandan. Türbanlıyım diyor kız.
Sanırım şabanı unuttu kocasına aşkı alev aldı..
canım benim....
boşver bu dünyanın baharından ne olacak
Şeye ne diyorsun.. evli adam bir yandan, sevişmek isteyen sevgili bir yandan. Türbanlıyım diyor kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?