- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #9.561
Zevkli seçim de anlayan adam var anlamayan adam var.
hayır alıcam satıcıdan
yavvv niye çok mu abes.
yeni yeni heves sardım böyle şeylere
menopoza 5 kala :84:
hayır hiç abes değil bence gayet güzel bı seçim yalnızca burda pat dıye karşımıza çıkınca nereye kaçışacağımızı şaşırdık
ben de internetten aldım yoksa alamam ben de
Zevkli seçim de anlayan adam var anlamayan adam var.
yavvv niye çok mu abes.
yeni yeni heves sardım böyle şeylere
menopoza 5 kala :84:
anlatırız açar saçar açıklarız
yavv sebatiyeye alıştınız diye düşünmüştüm.
bak şimdi kader olsaydı
senden önce kımsenın eline geçmese barı
aaaaa bu ne yanlış ürün göndermişler
ne rezalettttttt derim artıkın :84:
Hiç unutmuyorum bu hikayeyi; bir gün en seksi takımı giydin girdim yataga, adam arkasını döndü uyudu. Ertesi gün ayıcıklı pijama takımımı giydim parçalıyacaktı nerdeyse, meğer adam pijama seviyormuş
Yok ablaaa yakışır
Al ben de anlatayım bir tane.. benimki ilk zamanlar derdi seksi giyin diye. Ben de leopar desenli bir geceliğim vardı onu giydim mini bir de. Bana güldü ve dedi ki: tarzan gibi olmuşsun. Buyur buradan yak.
Semiha naber canım? Nerede bu kızlar?
Eki Görüntüle 687891
utanarak yazıyorum internetten aldım bunu.
:44: :44: :44:
değişiklik olsun diye
Al ben de anlatayım bir tane.. benimki ilk zamanlar derdi seksi giyin diye. Ben de leopar desenli bir geceliğim vardı onu giydim mini bir de. Bana güldü ve dedi ki: tarzan gibi olmuşsun. Buyur buradan yak.
yakışıırr :))
ama ben utanmıyorum satıcıdan zaten bunları satan yerde basyan ağırlıklı satıcılar oluyor
utanmaktan ziyade havalı bi bakış bile atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?