AdAm OLaCaK KıZLaR...

Zevkli seçim de anlayan adam var anlamayan adam var.

Hiç unutmuyorum bu hikayeyi; bir gün en seksi takımı giydin girdim yataga, adam arkasını döndü uyudu. Ertesi gün ayıcıklı pijama takımımı giydim parçalıyacaktı nerdeyse, meğer adam pijama seviyormuş

yavvv niye çok mu abes.

yeni yeni heves sardım böyle şeylere

menopoza 5 kala :84:

Yok ablaaa yakışır

Al ben de anlatayım bir tane.. benimki ilk zamanlar derdi seksi giyin diye. Ben de leopar desenli bir geceliğim vardı onu giydim mini bir de. Bana güldü ve dedi ki: tarzan gibi olmuşsun. Buyur buradan yak.

yakışıırr :))

ama ben utanmıyorum satıcıdan zaten bunları satan yerde basyan ağırlıklı satıcılar oluyor

utanmaktan ziyade havalı bi bakış bile atıyorum

Al ben de anlatayım bir tane.. benimki ilk zamanlar derdi seksi giyin diye. Ben de leopar desenli bir geceliğim vardı onu giydim mini bir de. Bana güldü ve dedi ki: tarzan gibi olmuşsun. Buyur buradan yak.

hmmm jartiyer istiyor seninkisi sen anlamamışsın :84:

Ne istediklerini kendileride bilmiyor demek ki:))
Yada onlarin aklindan geceni biz bilemiyoruz:))

Ama sebatiye güldürdün beniD
Tutkulu sebatiye:)

ahahahahahah kahkaha attım

Sen de jeynimsin benim deyip atlasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…