AdAm OLaCaK KıZLaR...

Eşi mesai yapacaktı en son ama gerisini noldu acaba? Eve gelişi de vardı bu işin ama bakalım anlatsın hele bir.

Ya sen akşamları girip yazıyorsun ya
Kendimle çok bağdaştırıyorum
Aslında eşim gönüllü oluyor bazen
Ben uyutayım kızım seni diyor ama
Kızım benle uyumakistiyor hep
Akşam onu uyut, işleri hallet derken
Gece yarısı oluyor
Şimdi 5 yaşında,
Ne zaman tek uyur ki bu kız

Hımm benden 3 yaş büyüksün
Ama sende yaşını hiççç göstermiyorsun
Ben hep diyorum
Burdaki +30'lar taş diye

Sen benim albümümü gördün mü?
:):)
yok canım görmedim baktım ama yok. ark. eklemek lazım sanırım. ekliyim de bakim sana merak ediyorum.

biraz önce kresten aradılar cocuk rahatsızlanmış.kusmus felan, ateste varmış.

aa geçmiş olsun üzüldüm,kıyamam ya çocuklar hasta oldu mu fena,iyileşir inşallah kısa zmanda..

sebatıye geçmiş olsun kızına midesini üşütmüştür benımde sabahtan beri hapşuruyor :2::2::2 hapşurdukça ben krız geçiriyorum

guarta sendmeı resım koydum eklıyorum görmezsem çatlarım :18::18:

yok canım buraya koymuştum ...ama bir albüm yapıcam ,bi müsait olursam,şu ara işlerim çok yoğun da..
bi daha buraya koyayım o zaman,sana özel bak:)
senin albüm var mı bakayım bir ..

Son düzenleme:
oh bende bi resimleri yakaladım sonunda

love çok hoş bı ailesınız mutluluğuuz daimi olsun

Allah bozmasın canım mutluluğunuzu,çok güzel bir ailen var..
yüzünü çok net göremedim ama şöyle yakın bi foto koysan ya,gerçi uzaktan da güzel görünüyosun maşallah sana da..

Çok teşekkür ederim
Yakın resmim iş bilgisayarımda yok
Evde var ama
Onu da bi ara eklerim...

yok canım buraya koymuştum ...ama bir albüm yapıcam ,bi müsait olursam,şu ara işlerim çok yoğun da..
bi daha buraya koyayım o zaman,sana özel bak:)
senin albüm var mı bakayım bir ..

fotografı bırden görünce manken falan sandım çok hoşsun cnm saç rengınıde çok beğendım

fotografı bırden görünce manken falan sandım çok hoşsun cnm saç rengınıde çok beğendım
teşekkür ederim canım ,ayy ne dicemi bilmedim..
beğenmene sevindim uzun zamandır bu rengi kullanıyorum değiştirsem mi diye düşünüyodum..demek değiştirmesem daha iyi :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…