AdAm OLaCaK KıZLaR...

oyy çok tatlı odaa benım oğlum gıbı koca yanak senınkı buyumuş galiba avatardakındakı buyuk allah bağışlasın

resmı alıntılamışım ıyıkı yollamadan fark ettım

bak lovede aynı benım gıbı düşünmüş

ne renk kullanıyorsun

bu renk bakır kızıl ama markası farklı. mask diye bir marka. her yerde bulunmuyo..renk tonları çok farklı ve solmuyor..
bu sefer ondan bulamadım loreal aldım ama aynı parlaklıkta olmuyo..

vayyy,,, quarta tam çıtırsın saç rengin modelin süper bayıldım

hele kucağındaki bıcırğa daha da bayıldım tombil sosis

çok güzelsiniz ikinizde

oyy çok tatlı odaa benım oğlum gıbı koca yanak senınkı buyumuş galiba avatardakındakı buyuk allah bağışlasın

resmı alıntılamışım ıyıkı yollamadan fark ettım

seni nasıl görücem peki???
o koca yanaklı oğlunu da görmek istiyorum..
bu arada alıntı yapsan da farketmez,ben silince alıntıdaki de siliniyo sorun yok yani..

evet canım 2,5 yaşına geldi,sünnette 10 aylıktı. Allah bağışlasın canım hepimizinkini..

bu renk bakır kızıl ama markası farklı. mask diye bir marka. her yerde bulunmuyo..renk tonları çok farklı ve solmuyor..
bu sefer ondan bulamadım loreal aldım ama aynı parlaklıkta olmuyo..

ben göremedimi resmini quarta, daha önce avatarından görmüştüm saç rengin çok yakışmış gözlerinde renkliydi galiba maşallah.
Hiç 35 gibi değilsin daha öncede söylemişimdir belkim:) Maşallah subhanallah :)

nasıl sıılınecek bıde sılemezsem geçen bıyerde bı yazı paylaştım sılemedım starıf edın bende koyayım sılerım

ben güzel sayılmam oyuzden rahatım

aa o ne demek öyle aşkolsun..

vayyy,,, quarta tam çıtırsın saç rengin modelin süper bayıldım

hele kucağındaki bıcırğa daha da bayıldım tombil sosis

çok güzelsiniz ikinizde

sağol canım teşekkür ederim.büyüdükçe kiloları attı biraz,küçükken tombalaktı.sütüm pek bi yaramıştı..:):)
bu foto çekileli 1,5 sene kadar oluyo ama hala aynıyım,saç modeli rengi vs..

sağol canım çok teşekkürler..kızlar pek utangaç değilimdir ama utandırdınız gerçekten de ne diyeceğimi bilemedim çok sağolun..o zaman sana da gösteriyim..

nasıl sıılınecek bıde sılemezsem geçen bıyerde bı yazı paylaştım sılemedım starıf edın bende koyayım sılerım
mesaj düzenelemeden gelişmiş düzen seçip,eklentiyi siliyosun..sorun olmaz..

Son düzenleme:
Ana oğul pek bi tatlısınız yahu allah nazarlardan korusun.

Burdaki bayanların hepsi gayet hoş hatunlar topiğin suyundanmıdır nedir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…