- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #10.581
oyoyooy geline bak sen
Durdurundunyayı sen de hep online kalmayı başarıyorsun da kelam yazmıyorsun. Çok ilginç..
çok sıkıcı bi gün
çatlak gelin, keşke ara sıra tazelense şu düğünler aynı kocayla ama
acaba 5 dk da bir şifreni tekrar mı giriyorsun atıyo ya kendini site
Fena halde hem de yaa.. napsak ki? Ne konuşsak ki?
Durdurundunyayı sen de hep online kalmayı başarıyorsun da kelam yazmıyorsun. Çok ilginç..
bilemedim bdv ye de gidesim yok, sade bura değil benim işyeri de sıkıcı yapayanlızım bugün burda akşama kadar 2lak lak etçeğim kimse yok ,
Hiçbir şey yok ya bdv de. Ben bakınıyorum da.. manşet konu da yok. Hareket de yok.. Allah bilir Salı günü nasıl olacak burası? Ben tek başıma
aynı anda bir kaç sayfa açık olabiliyor arada takip edip online kalabiliyorum canım
Hepsini okuyarak mı takip ediyorsun? Ne zevk alıyorsun peki? Neden üyelik aldın madem, misafir olarak da okuyabilirsin.
boynu bükükler , valla facen varsa ara sıra oyun oynuyorum başladım yeni yeni candy crush saga diye bi oyun vakit geçirtiyo en azından çok bağlılıkta yapmıyo tavsiye ederim ,
aman yıllar önce ne sarmıştım şu çiftlik olayına neyseki kurtulabildim resmen bağımlısı olmuştum
böyle tercih ediyorum
sigara içiyor muydun ipek , böyle canı sıkılıncada insanın aklına daha çok geliyor sanki, bi türk kahvesi yapiyim bari
ımm peki zevkler ve renkler tartışılmaz da paylaşmak istediğin bir şey yok mu? yani bak ne güzel yazıyorsun.. böyle tercih etmen enteresan.
aşağıda 5 üye online diyor da 3 görünüyor,2 kişi nasıl ve neden görünmüyor?
valla bende anlamıyorum onu mesela seni görmüyorum ben ama gayet online sin yorum yapıyosun ,
ya ipek sorma düğün zamanı baya bi kilo vermiştim 5-6 kilo almışımdır, nasıl vericem bilmiyorum acayip tatlı düşkünüyüm,
aslında düğün zamanı şu tam tahıllı confleksler var ya günde 2 öğün yiyosun onlar işe yaramıştı e bide düğün koşturmacası derken kolayca vermiştim , yine onamı başlasam acaba diyorum birde yeşil çay içiyorum
tabi ki hayatta herkesin paylaşacağı şeyler muhakkak vardır, zamanla paylaşırım belki bende şu an hayatımın yoğun bir dönemindeyim hem iş anlamında hem de evlilik hazırlığındayım kk'yı da söz nişan araştırmalarımda buldum takip etmeye başladım sonra bdv ye takıldım ama artık orası da pek tat vermiyor,sohbetinizi takip etmek hoşuma gidiyor kafam dağılıyor açıkçası kendimden birşeyler buluyorum kendimi de yakın hissediyorum, zamanla açılırım bende
ka yaşındasın? ne iş yaparsın?
in misin, cin misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?