- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.231
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #10.601
daha önce yazdım aslında bunları sana denk gelmedi sanırım Kader burada olsaydı anlatırdı şimdi
26 yaşındayım, ithalat ihracat sorumlusuyum
burası da pazarlamacılardan geçilmeyecek kader de el atarsa olaya. sektör ne?
ben doğumdan sonra 15 kilo verdim. lahana suyuyla. hem posasını yedim hem suyunu içtim. işte masa başı çalışıyoruz ya çok kötü hareket yok. senin çocuk da yok akşamları yürü bence havalar da düzeliyor..ya da akşam tv izlerken 10 haraket etsen de yeter hem vucuduna katkısı olur... yeşil çay ben de içiyorum da tek başına fayda etmez.
şu liptonun form çayları var ya göbek konusunda baya iyi aslında... denedin mi?
onları içemiyorum ya onlar karışık bitkilerden sanırım dimi, hangisi olduğunu bilmediğim bi bitkiye alerjim var, karışık bitki çayı içtiğimde heryerim kabarıyor o yüzden yeşil çay sadece gün içinde soda içiyorum birde akşam 7 gibi yemek yiyoruz arkasından çayın yanında hiçbişi yemiyorum yoksa ooo meyilliyim kilo almaya alır başını gider ,
en tehlikeli akşam zaten ya.. yemekten sonra çayın yanında boş geçemiyorum ben. önceden tatlı isteğim olunca sütlü çay içiyordum ya da yulaf ezmesiyle süt+ tarçın.. artık kesmiyor. yaz da geliyor. sade mi içiyorsun yeşil çayı çok buruk ya. bir de 4 fincan falan içmek gerekiyormuş. bak ballı olan ve yaseminli olan çok güzel.
ben belkiş daha faydalı olur diye yaprak demleme aldım sallama almadım yeşil çayı , birde kabuk tarçın koyuyorum demlenirken , tarçınla güzel oluyo, sade bende sevmiyorum , birde yulaf metabolizmayı çalıştırıyomuş diyet yapanlara öneriliyomuş doğru mu
Bugün hic yazasım yok neden acaba :)
aslında çok yazasın olması lazım , ama bende halsizim bugün , geldi bahar ayları gevsedi beynimin yayları misali(
yemekten sonra konuşasım olmuyo yaaa tatlı yemek istiyorum koskoca bir waffle mesela
Herkes öyle sanırım ya durgun. Bdv de bile hareket yok.. her yer sinek avlıyor. Kazen gelse bari de iki lafın belini kırsak.
yarım saate geçer yemek üstü wafle ağır olmazmı yahu ama bak ben yemek yemedim daha kocaman bi wafle nasıl gider oooohhh boş çikolatalı ekmeğe sarelle süriyim bari nefsim körelir(
haftaiçi konuştunuz konuştunuz işler cumaya kaldı demii
ay allahımmmm ne sarellesi yaaa nutella süryemin ederim canım cekti
ivit +- 18 herşey konuşuldu , bdv de de bişi yok varsa yoksa özgüven sorunu millet ne utangaçmış yahu ben biraz aralarında başıbozuk kalıyorum galiba acayibime gidiyo çekinme durumları belli bi yaştan sonra
haftaiçi konuştunuz konuştunuz işler cumaya kaldı demii
Yok ya hic calısmadım1 haftalık paramı kessnler
İş arastırıyorum internetten para kazanmak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?