AdAm OLaCaK KıZLaR...

onları içemiyorum ya onlar karışık bitkilerden sanırım dimi, hangisi olduğunu bilmediğim bi bitkiye alerjim var, karışık bitki çayı içtiğimde heryerim kabarıyor o yüzden yeşil çay sadece gün içinde soda içiyorum birde akşam 7 gibi yemek yiyoruz arkasından çayın yanında hiçbişi yemiyorum yoksa ooo meyilliyim kilo almaya alır başını gider ,

en tehlikeli akşam zaten ya.. yemekten sonra çayın yanında boş geçemiyorum ben. önceden tatlı isteğim olunca sütlü çay içiyordum ya da yulaf ezmesiyle süt+ tarçın.. artık kesmiyor. yaz da geliyor. sade mi içiyorsun yeşil çayı çok buruk ya. bir de 4 fincan falan içmek gerekiyormuş. bak ballı olan ve yaseminli olan çok güzel.

ben belkiş daha faydalı olur diye yaprak demleme aldım sallama almadım yeşil çayı , birde kabuk tarçın koyuyorum demlenirken , tarçınla güzel oluyo, sade bende sevmiyorum , birde yulaf metabolizmayı çalıştırıyomuş diyet yapanlara öneriliyomuş doğru mu

Çok faydalı ayrıca.. tok tutma kısmı sanırım mankenlere göre ayarlanmış bir durum mideleri küçüktür. Hikaye ya.. he daha uzun süre dayanabilir ama yulaf yiyim acıkmayım olmadı bence. Daha çok öğün arasında atıştırmalık olarak ve tatlı ihtiyacım için yemiştim. Sonra baydı devam edemedim.

şu tam tahıllı confleksleri dene bence mesela sabah yiyip çıkabilrisin evden hazırlanması kolay zaten , ilk 3-5 gün açlık bbaşına vurabilir ama mide alışıyo sabredersen tavsiye ederim ,

Herkes öyle sanırım ya durgun. Bdv de bile hareket yok.. her yer sinek avlıyor. Kazen gelse bari de iki lafın belini kırsak.

yemekten sonra konuşasım olmuyo yaaa tatlı yemek istiyorum koskoca bir waffle mesela

yarım saate geçer yemek üstü wafle ağır olmazmı yahu ama bak ben yemek yemedim daha kocaman bi wafle nasıl gider oooohhh boş çikolatalı ekmeğe sarelle süriyim bari nefsim körelir (

Herkes öyle sanırım ya durgun. Bdv de bile hareket yok.. her yer sinek avlıyor. Kazen gelse bari de iki lafın belini kırsak.

Güzel bir konu acılsa bdvde eşimin kardeşine aşık oldum birbirimizi seviyoruz diye baslasa

yarım saate geçer yemek üstü wafle ağır olmazmı yahu ama bak ben yemek yemedim daha kocaman bi wafle nasıl gider oooohhh boş çikolatalı ekmeğe sarelle süriyim bari nefsim körelir (

ay allahımmmm ne sarellesi yaaa nutella sür yemin ederim canım cekti

haftaiçi konuştunuz konuştunuz işler cumaya kaldı demii

ivit +- 18 herşey konuşuldu , bdv de de bişi yok varsa yoksa özgüven sorunu millet ne utangaçmış yahu ben biraz aralarında başıbozuk kalıyorum galiba acayibime gidiyo çekinme durumları belli bi yaştan sonra

burcun ne sovr bende çekingenımdır hatta bıazda komplekslı biri bişi desede alınsam dıye beklerım bazen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…