AdAm OLaCaK KıZLaR...

canım ben idare ediyorum işte. ne çok iyi ne çok kötüyüm. yarın başka doktora da gidicem.
bu arada reglimin 21. gününü kutluyorum bugün
iyi haber sayılır mı bilmem ama 22 mayısta fransaya fuara gidiyorum.değişiklik iyi gelir umarım..

sebatiye kızının daha iyi olmasına sevindim..

gelilnliğim duruyor dolap üstünde.nemecim yetiş ayşe diye bir köşe var ya hürriyette. orda çok isteyen oluyo gelinlik ver gitsin birine sevap kazanırsın ne güzel olur.

As.
Ben sana taktik veryeim
Bi kayınvalide konusu anlat ya da benzer birşey , herkes geliyo

ayy kv.ciğimi çok severım nesını anlatayımkii

ama dun çok sınır olduğum bişi var onu anlatayım

dun gezdık bayram dıye yemekyemek için bıyere oturduk

arkamdakı kadın çocuğu yemek yemıyor dıye neler söyledı yemeği içmeyı bıraktım onları dınledım zaten dınlemesede duyuluyor

çocuk yemıyor kadın ağzına gelenı söyluyor kadın bunların hepsi numara ben senın kalıbını bılırım dıyorr çocuğa

çocuk yok cnm istemıyo dıyo numara değil hadı ordan hadı ben senın hayatını bılırııyorum ben gıdıyorum deyıp deyıp ıkıde bır kalkıyo

vallahı şok oldum çocuk en fazla 8 yaşında kadının annesıde yanında yapma kızım etme kızım yok kadın 8 yaşındaki oğluyla düşmanı gibi konuşmaya devam etti

ben bıle gerildim o çocuk ne oldu bılmem

Evet

Hangi teyzesindne bahsediyorsun, bensem ben kara değilim ki

ben karanın tonlarına hepten kara diyorum.bu kuzucuk da böyle kara kalacak değil, sevecek sevilecek yüzüne kan gelecek, renk gelecek aşktan

aşkın ışığı yüzüne yansıyıp parlatacak :84:

8 Yaşındaki çocuk açlığını, tokluğunu bilecek yaştadır.

Ben bile gerildim okurken.

Çok şaşırdım 8 yaşındaki çocuğun hayatını bilirim, hepsi numara laflarına maruz kalmasına
Kumarcı 40 yaşında adama sayıyo sanki

Bizde öğlen yemeklerinde turistlere rast gelirsek ayvayı yiyoruz, ne kadar gürültülüler.

yaşamayan bilmez.benim sonumda böyle olacaktı Allahtan imdadıma lustral yetişti.yoksa dişlerimi sıkmaya çoktan başlamıştım.kız kardeşim kızım için abla ben bu çocugu şimdiye çoktan camdan atmıştım diyor.

KV nin eltin yapamadıgını kendi dogurdugum çocugum yaptı desem abartmam

kadına sabır.acilen bir psikologa psikiyatrise gitmesi lazım.

ah katie nefret ediyorum böyle annelerden.ben genelde kendimi tutamayıp karışıyrum..eşim de bana kızıyo sana ne diye. olmaz efendimo çocuklar hepimizin..toplumun parçası.yarın bir gün oğlumla beraber yaşayacaklar,aynı sırda oturup aynı işe gidecekler belki de..o çocukların korunması lazım bir şekilde.. çok içime oturuyor..eskiden de haksızlığa katlanamazdım ama anne olduktan daha kötü oldum..gözlerim doluyo sinir katsayım çıkıyo..

ewt aynen öyle görmesen kesın karı koca kavgası snaırsın

çocuk yemek ysemı daha yararlı yemesemı bılemedım bırak yemesin açlıktan ölcek değilya kılo alcak dıye psikolojisini bozmaya ne luzum var

sabatiye kızın yemek yemediği için mi öyle olmuştun o kısmı anlamadım?

kader maşallah kızlara ne güzel..
yeğenler çok seviliyo değil mi bende de 2 tane var.çok çok severim onları.
biz de 2 kızkardeşiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…