- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.061
çok zor ama geçici sanırım birde o lohusalık psikolloojisiyle tam cinnetlik durum gibi , hele birde kadın doğumdan 2 ay sonra çalışmaya başlıyorsa gerçekten çok zor kendi psikolojisiylemi başa çıksın bebeğin durumlarıyla mı
Allah yardımıcısı olsun herkesin
love cım painte aktarıp ordan küçültebiliyosun boyutunu..
kızlar ben yemeğe gidiyorum öptüm sizi...
2 ay işe başlamak için erken diyorum ama çocuk çok sorunlu ise kendinizi hırpalamak yerine 5. aydan sonra işe başlanılabilir.
mecbur durumda olanlar izin hakkını kullanıp hemen başlamak zorunda olanlar için demiştim, o süre 6 aya çıkıyor heralde diymi öyle duymuştum ,
sağlıkla kucağımıza alabilelim de artık geri kalan süreci mecbur yaşıycaz her aile gibi , gerçi genelde babalar daha sorumsuz oluyor başka odaya geçip uyumayu biliyorlar sadece ama bakalım biz neler yaşıcaz
abartmamak lazım ben çok abartıyordum.şimdiki aklım olsa onu gerekirse 1 hafta aç bırakır anneyi emmemek ne demek ögretirdim ama kıyamadım nerdeyse her pozisyonu denedim alsın diye.şekilden şekile giriyordum.emmeyince ağlıyordum deli gibi.yalvarıyordum allaha sanki dünyanın sonu gibiydi.tecrubesizlik işte.vardır bir hikmeti ama çok yıpratıcıydı anlatamam.
kocam bile bana deli muamelesi yapmaya başlamıştı.aklımı mantıgımı kaybetmişim diyorum şimdi.
Dün İstanbul'lular bilir şehrin bir kaç noktasında 23 Nisan kutlamaları yapıldı
Bizim gittiğimiz yerde zıplamalar, tırmanma duvarları, çocuklar için çeşitli aktiviteler vardı
Hava da o kadar güzel, mekan da o kadar iyi yerdeydi ki
Güneşin altında yazadan bir gün çaldık :)
Kızım da çok eğlendi
abartmamak lazım ben çok abartıyordum.şimdiki aklım olsa onu gerekirse 1 hafta aç bırakır anneyi emmemek ne demek ögretirdim ama kıyamadım nerdeyse her pozisyonu denedim alsın diye.şekilden şekile giriyordum.emmeyince ağlıyordum deli gibi.yalvarıyordum allaha sanki dünyanın sonu gibiydi.tecrubesizlik işte.vardır bir hikmeti ama çok yıpratıcıydı anlatamam.
kocam bile bana deli muamelesi yapmaya başlamıştı.aklımı mantıgımı kaybetmişim diyorum şimdi.
evet dün hava çok güzeldi akşama kadar tam sahil havası temiz hava bol güneş , çocuklar iyi çok iyi oldu özellikle
bız sahıle gıttık ama resmen donduk çok esıyordu burda hava hırkada almadım guneş var dıye mıllet sal bıle sarmıştı boynuna deli gibi gezdım öle
hava güneşli ama rüzgar ısırıyo ince bi hırkasız çıkılmaz gibi tam hastalık havası ben de gündüz biraz çıktım akşamına evdeydim, daha akşamları serin evde deüşüdüm biraz klimasız oturamadım , eşimde senin kanın çekilmiş bu havada üşünürmü diyo, erkekler daha mı az üşüyo nedir
şükür yeni yeni yemeye başladı ama hep oyunla.şimdi internette oyun oynayarak.bütün oyunları çözmüş benden iyi oynuyor.
hastalanınca mesela hiç bir şey yemiyor.
lustral benim hayatımı kurtardı.çok bunalmıştım.şimdi daha sabırlıyım aman bee yemezse yemesin diyebiliyorum.
bağırmak çağırmak gibi huylarım yok gören hayret ediyor zaten ama kendimi çok hırpalıyordum.
2 ay işe başlamak için erken diyorum ama çocuk çok sorunlu ise kendinizi hırpalamak yerine 5. aydan sonra işe başlanılabilir.
benım oğlum 5 ay zorla emdı çok ağladım pompa aldım sutum gelmıyordu 2 saat memede kalırdı oğlum bıde sezeryan resmen belim çıkardı yınede öylece dururdum meğerse sut gelmediğinden çektikçekiyormuş doktora göturduk 3.300 doğdu 1 ay sonra 2900 e düşmüş doktor sen ne yapmaya çalışıyorsun mama içmiycek dıye açlıktanmı öldürceksin dedı göbeğindeki deriyi tuttu incecik bi derii o an gözumden hiç gitmez ölede çirkindiki zayıflıktan annelere bebeklere güzel gelirmiş ama benım bebeğim nıye çirkin derdım tabı şimdi dunyanın gelmiş geçmiş en güzel çocuğu gözumdekvdem başladı söylenmeye nasıl doktor hiç bişiden anlamıyor dıye ben gizliden nası mama vercem onu düşünüyorum kabus gıbı geçti lohusa gunlerım 3 kere ateşlendım ağlamaktan sonra mamayla düzelttik biraz şimdi kendısınden 3 ay buyuk bebeklerı bıle geçti çok şükür kışıda hiç hasta olmadan atlattık emzırmek önemlide psıkolojiyi bozacak kadar değil
avmlere gıdıyorum çocuğun altını değişmek için kucağa sığmayan çocuklar annelerının memelerınde yapışık sınır olup çıkıyorum
ama ıkıncı çocuk olursa onda bıraz daha zorluycam ama korkularım olmıycak ılkte olduğu gıbı
benim için 2. bebek hayal.
benim çok yakın bir arkadaşım senin gibiydi.banyolarda bahçelerde,hatta kapıcının ev,nde yedirirdi yemeğini.sırf 2 kaşık fazla yesin diye neler yapardı.. şimid 4,5 yaşında geldi kızı(seninkiyle aynı yaş demek ki:)ne aptalmışım diyo.o kadar yıprandım ilaç kullandım,bişey değişmedi yine yemedi yine yemedi..kendini yıprattığıyla kaldı yani. daha 1 senedir kızı acıktım diyor..o da bıraktı kendi haline şimdi daha iyi kızı..
ben oğlum 3 aylıkken çalışmaya başladım.ama bana iyi gelmişti.evde uykusuzluk ve ağlamayla uğraşmaktan perişandım,moral olmuştu bana..şimdi doğum ve süt izinlerini artırıyolar sanırım 6 aya çıkmış..
ben de o zamanları düşünce ne kadar tecrübesizmişim diyorum.emzrimesi hastalıkları,insan sonrdan anlıyor..
Ben geldimmm
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öncelikle hepinizi hasretle öpüyorum..
Sonra sitem mi edeyim yoksa kızayım mı bilemedim. 1 konuda sadece 1 yorum yaptım tartışmaya dahi girmedim 1 tek yorum ban yedim hem de koca 4 gün.. sözün bittiği yer valla..neyse diyecek şeylerim var da bir de bundan ban yemiyim. Nasılsınız canlar?
Ben geldimmm
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Öncelikle hepinizi hasretle öpüyorum..
Sonra sitem mi edeyim yoksa kızayım mı bilemedim. 1 konuda sadece 1 yorum yaptım tartışmaya dahi girmedim 1 tek yorum ban yedim hem de koca 4 gün.. sözün bittiği yer valla..neyse diyecek şeylerim var da bir de bundan ban yemiyim. Nasılsınız canlar?
:)))
iyiyiz.ne yazdın çok merak ettim.durup durup kiplemişler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?