AdAm OLaCaK KıZLaR...

oğlum yemeyınce bende yemıyorum okadar sınırım bozuluyo ama yınede tolum arasında çocuğa bu haretler olmamalı tutmaya çalışsın kendısını bende oğlumu doyuruyordum hepsi aklımda kalmadı dedıklerının ama gerçekten ben çok gerıldım hatta kadının kendı annesı kadın su almaya gıdınce böyle annemı oluryaa bu anne değil falan dıye söylenıyordu demekki fazlasıda var

aynen bız nekadar özenle buyutursek buyutelim bir yere kadar sonrasında topluma karışacak çocuklar

ve bız elbebek gul bebek yetiştiriğimiz için belki böyle hakaretle yetişen çocuklara karışı savunamıycaklar kendılerını

evet yemedi emmedi biberon almadı, nerdeyse 4,5 yaşında 14 kilo.her akşam ağlıyordum.

peki bebek ilk doğduğu zamanlar psikoloji nasıl oluyor hani çocuk diyelim hem emmiyo hem uyumuyo ama bi rahatsızlığı da yok kadın zaten lohusa uykusuz gergin o zaman neler oluyor

peki bebek ilk doğduğu zamanlar psikoloji nasıl oluyor hani çocuk diyelim hem emmiyo hem uyumuyo ama bi rahatsızlığı da yok kadın zaten lohusa uykusuz gergin o zaman neler oluyor

işte onu hiç sorma anca yaşanarak anlanır bı duygu

hatta duygu karmaşı

evet yemedi emmedi biberon almadı, nerdeyse 4,5 yaşında 14 kilo.her akşam ağlıyordum.

yemeyen çocuk çok zor gerçekten de..bence bebekler ya yemiyo ya uyumuyo..benimki deuyumayan cinstendi..en fazla 45 dk da bir uyandı,genelde 10 dk da bir:)..hem de 1,5 sene boyunca..1 saat kesintisiz uyuduğumu bilmem..

ama canım bu durum farklı biraz. çocuk 8 yaşında artık..zorla yemek yediremezsin ki..açlığını tokluğunu bilir yani. demiş üstelik de yok gerçekten aç değilim falan diye..

bence fazlası koca,KV KP elti görümce hepsi olabilir.benim annem öyleydi mesela.

ama ben öyle olur muydum o noktaya gelirmiydim bilmiyorum ama yemeyen cocuk olayı beni çok kızdırıyor.

ayrıca kadının yardıma ihtiyacı oldugu kesin.cocuk bunu kullanmaya başlamış.yemiyor mu yemiyor hemen yemeği önünden alacaksın keyfine bakacaksın aç bee aç gezdireceksin ne abur cubur ne yemek kıymetini bilsin.gerçekten şimdiki çocuklar çok şımarık.alt komşum var bir oğlu var tam sopalık.

hiç sorma..:) oğluşum ilk gece bile uyumadı ki..sadece emerken susuyordu,sonra da ağlıyordu zaten.. 2 saat uyutmaya çalışıp sonra 2 dakikada ağlayınca ben perişandım..zaten zona çıkardım ve 3 ayda tekrar 36 beden olmuştum.
ama yine de yemeyen çocuk da çok zor..psikolojisi bozuluyor insanın..

bol bol ağlıyorsun (((((((((((((((((

çok zor ama geçici sanırım birde o lohusalık psikolloojisiyle tam cinnetlik durum gibi , hele birde kadın doğumdan 2 ay sonra çalışmaya başlıyorsa gerçekten çok zor kendi psikolojisiylemi başa çıksın bebeğin durumlarıyla mı

Allah yardımıcısı olsun herkesin

ben çok ağlayamadım nedense hep içime attım,zona çıkardım sonra da:)
oğlumla yapışık yaşadığımzıdna heralde ağlayacak zamanım yoktu.
şimdi nasıl kızının iştahı?

şükür yeni yeni yemeye başladı ama hep oyunla.şimdi internette oyun oynayarak.bütün oyunları çözmüş benden iyi oynuyor.

hastalanınca mesela hiç bir şey yemiyor.

lustral benim hayatımı kurtardı.çok bunalmıştım.şimdi daha sabırlıyım aman bee yemezse yemesin diyebiliyorum.

bağırmak çağırmak gibi huylarım yok gören hayret ediyor zaten ama kendimi çok hırpalıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…