- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #11.041
oğlum yemeyınce bende yemıyorum okadar sınırım bozuluyo ama yınede tolum arasında çocuğa bu haretler olmamalı tutmaya çalışsın kendısını bende oğlumu doyuruyordum hepsi aklımda kalmadı dedıklerının ama gerçekten ben çok gerıldım hatta kadının kendı annesı kadın su almaya gıdınce böyle annemı oluryaa bu anne değil falan dıye söylenıyordu demekki fazlasıda varyaşamayan bilmez.benim sonumda böyle olacaktı Allahtan imdadıma lustral yetişti.yoksa dişlerimi sıkmaya çoktan başlamıştım.kız kardeşim kızım için abla ben bu çocugu şimdiye çoktan camdan atmıştım diyor.
KV nin eltin yapamadıgını kendi dogurdugum çocugum yaptı desem abartmam
kadına sabır.acilen bir psikologa psikiyatrise gitmesi lazım.
ah katie nefret ediyorum böyle annelerden.ben genelde kendimi tutamayıp karışıyrum..eşim de bana kızıyo sana ne diye. olmaz efendimo çocuklar hepimizin..toplumun parçası.yarın bir gün oğlumla beraber yaşayacaklar,aynı sırda oturup aynı işe gidecekler belki de..o çocukların korunması lazım bir şekilde.. çok içime oturuyor..eskiden de haksızlığa katlanamazdım ama anne olduktan daha kötü oldum..gözlerim doluyo sinir katsayım çıkıyo..
3 deyip geçme hikmetinden sual olunmaz bire gafil :84:
sabatiye kızın yemek yemediği için mi öyle olmuştun o kısmı anlamadım?
kader maşallah kızlara ne güzel..
yeğenler çok seviliyo değil mi bende de 2 tane var.çok çok severim onları.
biz de 2 kızkardeşiz...
3 deyip geçme hikmetinden sual olunmaz bire gafil :84:
evet yemedi emmedi biberon almadı, nerdeyse 4,5 yaşında 14 kilo.her akşam ağlıyordum.
peki bebek ilk doğduğu zamanlar psikoloji nasıl oluyor hani çocuk diyelim hem emmiyo hem uyumuyo ama bi rahatsızlığı da yok kadın zaten lohusa uykusuz gergin o zaman neler oluyor
evet yemedi emmedi biberon almadı, nerdeyse 4,5 yaşında 14 kilo.her akşam ağlıyordum.
işte onu hiç sorma anca yaşanarak anlanır bı duygu
hatta duygu karmaşı
oğlum yemeyınce bende yemıyorum okadar sınırım bozuluyo ama yınede tolum arasında çocuğa bu haretler olmamalı tutmaya çalışsın kendısını bende oğlumu doyuruyordum hepsi aklımda kalmadı dedıklerının ama gerçekten ben çok gerıldım hatta kadının kendı annesı kadın su almaya gıdınce böyle annemı oluryaa bu anne değil falan dıye söylenıyordu demekki fazlasıda var
Selam kızlar
Kaç gündür biraraya gelemedik
Nasılsınız bakalım
Dün biz çocuklar gibişendik :)
23 Nisan'ı kutladık
peki bebek ilk doğduğu zamanlar psikoloji nasıl oluyor hani çocuk diyelim hem emmiyo hem uyumuyo ama bi rahatsızlığı da yok kadın zaten lohusa uykusuz gergin o zaman neler oluyor
tahmin etmiştim hele bide yanında yardımcında yoksa kötü bi durum sanırım bende anlatanlardan biliyorum
bol bol ağlıyorsun(((((((((((((((((
Resim paylaşmak istiyorum da
Benim resimleri KB büyük diye kabul etmiyor
Küçültmek lazım
Off niye böyle ki :)
Uğraşmak istemiyorum
hiç sorma..:) oğluşum ilk gece bile uyumadı ki..sadece emerken susuyordu,sonra da ağlıyordu zaten.. 2 saat uyutmaya çalışıp sonra 2 dakikada ağlayınca ben perişandım..zaten zona çıkardım ve 3 ayda tekrar 36 beden olmuştum.
ama yine de yemeyen çocuk da çok zor..psikolojisi bozuluyor insanın..
bol bol ağlıyorsun(((((((((((((((((
ben çok ağlayamadım nedense hep içime attım,zona çıkardım sonra da:)
oğlumla yapışık yaşadığımzıdna heralde ağlayacak zamanım yoktu.
şimdi nasıl kızının iştahı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?