AdAm OLaCaK KıZLaR...

ahahahah cok fenasın sen ahahahahhaha

Ben de cezalıyken 1 tanesine bile cevap vermedi. Arka arkaya sıraladım ama nafile. Ona da ayrı kırıldım zaten. Bilmem gönlümü almak ister mi?

Bence bonnyfood dan bişi gönderir bugün

sebatiye abla yaa yerlerdeyim şuanda:)))))))))))
yeminle bombasın sen:)

Kader nerdesin yahu...

Yuhunuz artık dicem. O ne ya..? hakket karısı da içinde dahil mi? Kocasına da kafayı yedirtmişler ya da tencere kapak bulmuş birbirini. Hatta erkekler öyle muhabbetlerde karısının adını geçirmez bile. Övmesi ne kadar yersiz ve saçma. Kadın gözünü kör etmiş canım benim.

aynen yaa benim kocada benden hiç bahsetmez.karısı da çok zevkli olsa bari.işte kendisini belli ediyor.hiç bir şeyden anlamadığı için bir şey sanıyor.

aynen yaa benim kocada benden hiç bahsetmez.karısı da çok zevkli olsa bari.işte kendisini belli ediyor.hiç bir şeyden anlamadığı için bir şey sanıyor.

Yani zevkli olsa araya nasıl kaktırıyor ki?? Mesela wc yi geziyorlar. Klozeti karım seçti çok zevklidir kendisi.. böyle mi? Aşk sarhoşu mu adam yoksa aklından zoru mu var kız bunun?

Yani zevkli olsa araya nasıl kaktırıyor ki?? Mesela wc yi geziyorlar. Klozeti karım seçti çok zevklidir kendisi.. böyle mi? Aşk sarhoşu mu adam yoksa aklından zoru mu var kız bunun?

aynen öyle yapıyor

işte düşün aynı şeyleri KV lere de yapıyor.

karım şöyle karım böyle.beyin yıkıyor.

çok yakından gözlemleme şansım olmadı lakin böyle erkeklere "karısında kozu olan erkek" deniliyormuş; kardeşim söyledi.

karısında kozu olan ne demek abla ?

Kadın ne yapmış adama da bu kalıba sokmuş? Yani nasıl bağlamış diyeyim sana kaba tarafından ama kestirmeden.

Karısında kozu olmak ne demek? Ya gaydir. Ya da aldatmıştır karısını da günah çıkartıyordur. Başka ne olabilir ki?

Kızlar bu avatarım mı iyi bir önceki mi? Elde olan iki resmi değerlendiriyorum da tam seçemedim. Zevkinizi merak ettim ayrıca.

Kadın ne yapmış adama da bu kalıba sokmuş? Yani nasıl bağlamış diyeyim sana kaba tarafından ama kestirmeden.

:)) bu adam evlenmeden önce rus hayat kadınlarıyla düşüp kalkan,

bunlarla övünen , 3-4 kişi olunca 25 dolara düşüyor felan diyen biri.

sence çok baglanmış mıdır yoksa aman karının gözünü boyayım o ne isterse öyle olayım sonra kendi işime bakarım diyen biri mi?

bence................

karısıda tam kenafir gözlü ama yaa resimlerdeki bakışı neydi öyle.

Ne kadar iğrenç bir karaktermiş.. 25 dolara düşürmesini marifet sayıyor ve bunu afişe ediyor..
İyi de o kadınların yahşi cazibesinden sonra karısına dediğin şekilde bakıyordur bu adam. Kadın da bunu bilip de bilmezlikten geliyorsa alan memnun satan memnun.

walla karısının haberi oldugunu ben pek zannetmiyorum kocam aksini düşünse bile.çünkü bizi sürekli rahatsız ediyordu hakaret mesajları felan karın yediğin haltları bizden ögrenir dedikte her şey bıçak gibi kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…