AdAm OLaCaK KıZLaR...

Napiyorsunuz?benim melegim hasta eve geld.uyudu kusum.ben de yemek yapayim.bugun tam ev kadiniyim:)

Canım ya ben pek istemiyorum ki gitmeyi
3-4 gün ama kızım var ya
Farklı yerler gezmek görmek
Çok güzel tabi ki
İnsanın ufku açılıyor

git kuzum git,hiçbirşey olmaz merak etme.. dedim ya ben 3 ayda bir gidiyorum..her seferinde aynı endişeler,çok şükür bir sıkıntı olmadı...tabii ki çok çok özleniyor,ama arada böyle kendi kendimizle kalıp ,kafa dağıtmak lazım..
iş için bile olsa o kadar yorgun da olsa insan,farklı ülkede iyi hissediyo kendini..gezmek hoşuma gider zaten her zaman,yeni yerler görmek,yeni yemekler,kültürler..

Makina satıyos biz makina :)))))))
oooo çok iyiymiş....hayırlı satışlar o zaman..
ne makinası acep??yüz buldum hemen sorarım

Napiyorsunuz?benim melegim hasta eve geld.uyudu kusum.ben de yemek yapayim.bugun tam ev kadiniyim:)
ipekcim geçmiş olsun neyi var kuzunun?

Kızlar gelicem dediği için geldim
Yoksa büyük patron burda, fabrikadan gelen evraklar demiş coni moni
Birazdan bana ulaştırırlar

conileri sevsinler
kıyamam sana çok mu açlışıyomuş kadiş,hadi git işinden kalma..

Canımmmmm desteklerin için teşekkürler

Çamaşır makinası

Çok çalışıyorum hemi de reel
Elmayra gibi sanal görevlerden değil benimkiler

elmişşş koş koş koş çok ağır taş geldi

Canımmmmm desteklerin için teşekkürler

Çamaşır makinası

gerçekten mi,ne güzel o zaman kurumsal bi yerde çalışyıosun çok iyi. idari kadroyu götürmelerinden anladım zaten ben kurumsal olduğunu :)

kızlar ben tam bir ayakkabı aşığıyım,alışverişte hep denim ve ayakkabı alırım. değişik tarz ve özellikle bot severim. şu linkteki gibi burnu açık bootie arıyorum dolgu topuk,bu da çok pahalı.bildiğim tüm ayakkabı sitelerine baktım bulamadım.tavsiye??
Duygu Ergör - Bootie treccia - Siyah

bende ayakkabılara aşıktım çifter çifter alırdım evlenince bırakmak zorunda kaldım teker teker aralıklarla alıyorum göze batmasın diye :)

Tatlım ayakabıyı görünce aklıma komik bişey geldi
Geçen yaz patronum buna benzer bişey almıştı
Ben çok beğendim, bakıyoruz birlikte
Eşi geldi odaya o sırada
Erkek işte ne dese beğenirsin
Eee sen yaz vakti niye bot aldın dedi

bende ayakkabılara aşıktım çifter çifter alırdım evlenince bırakmak zorunda kaldım teker teker aralıklarla alıyorum göze batmasın diye :)

eşim alıştı artık,yeni gelenleri de ayırt edemiyo zaten:)
ben netten çok alırım,çok da iyi fiyatlara düşürüyorum. nine west te geçen sene gözüme kestiridiğim ayakkabı vardı. yüksek topuklu. 289 tl dediler alamadım. baktım 2 ay önce kampanyada. tek numara da benimki ve 89 a düşmüş.. havaların ısınmasını bekliyorum heyecanla giymek için..
alamadığım ayakkabı olursa rüyamda görürüm o derece..

Bu arada şahane :)

ben ankarada yazın da giyerdim bot.çok severim tarzı,üsttte askılı bluz altta bot...ama burası o kadar sıcak oluyo ki,giyemiyorum yazın..

harbi komikmiş yalnız hikaye de,eminim eşim de böyle derdi...

Ayakabı olayı kadınların tutkusudur
Topuklu, topuksuz, ince topuklu, dolgu topuklu,
Yüksek topuklu, alçak topuklu
Liste uzar gider
Al canım al, bi daha mı gelicez dünyaya

Ayakabı olayı kadınların tutkusudur
Topuklu, topuksuz, ince topuklu, dolgu topuklu,
Yüksek topuklu, alçak topuklu
Liste uzar gider
Al canım al, bi daha mı gelicez dünyaya

ben orta boy topuk giyemem pek. ya çok yüksek olacak ya da dümdüz..
onun dışındaki listenin hepsine varım:):)
bu da çok pahalı ama ya...:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…