AdAm OLaCaK KıZLaR...

baktım korkarak cevap yazım eltının hıncını benden alma dıye

varmış öyle bıyer ben bılmıyormuşum bızede çok yakın telefondan vazgeçtim ziline basıp kaçabılırım

küçükken bizde evlerin ziline basıp kaçardık çok zevkli oluyor yakalanılmadığı sürece :))))))))

Bulgarlar disiplin miymiş?aaa hiç beklemezdim. Önceden Müslüman olduklarını biliyordum da bunu bilmezdim.

biz orda yaşarken çok dısıplınlı bır ulkeydı yasal hakları gayet ıyıydı sadece muslumanlara zulm ederlerdı oyuzden göçtük zaten

ama şimdi o düzen bozulmuş baya bızım aslımız turk musluman olduğumuzdan rahat edemeyıp buraya geldık zaten isimleri falan değiştirdiler benım ordaki ismim katie

ben onun hakkından gelememki canımya kadın gözumde tek dişi kalmış canavar gıbı bişi

bak gideceksin ama bu ev 100 m2 değil, en fazla 60 m2 eder.mutfak dolapları ve vesitiyer yeni değil modası geçmiş.salona yemek masası bile sığmaz.hele mutfak 2 kişi yan yana duramaz.

etse etse 65-70 eder bir de en üst kat.hayatta olmaz.

Kaç yaşındaydınız geldiğinde? Vay be sen de yaşın küçük ama maşallah hayat dolu dolu.

Hele eltinin zevki… amann nasıl göz yoruyor o ev.. giriş falan bayılır insan o evde ya. Kıyafet seçimi de öyleyse vay modanın haline.

bak şimdi desm ki gofrettoma bütün msraflar benden al eşini git oraya

bak neler yapıp gelir :84:

hem gezer hem şu tek dişli canavarı görür :118:

Ya ben de bunu anlamıyorum işte. Tamam tek dişi canavar da sen de az değilsin yani. Sana bir şey yapamaz o. Kim öne geçer laf ebeliğinde peki?

oda benı oracıkta paralıyıverir döner gelirim yazıkya çocuğuma acıyın barı
Kaç yaşındaydınız geldiğinde? Vay be sen de yaşın küçük ama maşallah hayat dolu dolu.

ben 5 yaşında geldim tabı anlatılanlardan bılıyoruz bır çoğunu

daha 25 sene önce okulları trdeki okullardan çok ilerideydı

şuan amerıkan filmlerınde gördüğümüz okullar gıbı

anaokulu zaten mecburıydı daha ozaman eğitim sistemi ıyıydı yanı

Son düzenleme:

katieye konuşma metni hazırla Abla :)))

bak şimdi desm ki gofrettoma bütün msraflar benden al eşini git oraya

bak neler yapıp gelir :84:

hem gezer hem şu tek dişli canavarı görür :118:

yakın olsa giderdim heee neler saydırırdım neler,
hem görümceme boşaltamadığım içimi senin eltiye dökerdim,,
sende rahatlardın bende :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…