AdAm OLaCaK KıZLaR...

hakıkaten tuhaf bı ınsanmış

çocukça belkı ama ben çalıştığım dönemlerde kvdeme kızarsam bı konudan sabahın köründe iş yerınden çaldırır dururdum

itiraf .com

masum görünüşlüü kenafirrrr Katieee :)))
iyi bir yöntemmiş ama tuttum:)))))

Başkasının huzurunu kaçırmak bazı insanların hoşuna gidiyor sanırım
Uzak tutsun Rabbim hepimizi o kısımdan

Kim bozdu huzurunu! Anlatsana

elmayra bursaya gel burdada arap dolu hemde zengın araplar zencı gıbıde olmuyorlar daha açık tenleri arabaları falan super

Çoook geldim bursaya ben, teyzemler görükledelerdi, muhacirleri falan cok severim.

antepteyim
burdada çoklar ve burdakiler genelde zengin olanlar
sınırdakileri görmüyoruz zaten lüks arabalara binen kesim burda

Ayy lüks araba dedin gönlümü celdin Bi daha evlenirsem baslık parası araba isticem

Kim bozdu huzurunu! Anlatsana

Çoook geldim bursaya ben, teyzemler görükledelerdi, muhacirleri falan cok severim.

Ayy lüks araba dedin gönlümü celdin Bi daha evlenirsem baslık parası araba isticem

benıde sevıyorsun ozaman sana muhacırlerden bulalım gerçekten kadına değer verıyorlar ben asla yalnız temızlık yapmam

eşim düşüncelidir gezmesınıde çok severler bıraz cimridiler oda yaşam stadartlarını yukseltmek için

elmayrayla ilgili benimde güzel hayallerim var, havuz başı düğün düşünüyorum mesela :)

evet yaaa iğcip icip havuza düşelim

Severim tabi askolsun.

Cok calıskanlar bir de değil mi

Bağla bağla hem yakışıklı olsun hem huyu güzel olsun hem parası olsun hem cok calıskan olsun hem iltifat etsin hem de ev işlerine yardım etsin

Hepsi olacak
Anası danası da olmayacak
Eltiydi görümceydi olmayacak
Bonus olarak hergün kahvaltıyı yatağa getirecek

elmayrayla ilgili benimde güzel hayallerim var, havuz başı düğün düşünüyorum mesela :)

Olabilir, adam zengin nasılsa, ünlü bir otelin havuz başı ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…