AdAm OLaCaK KıZLaR...

ben zaten akşamları ekmek yemem , yani mesela taze fasülye falan olsaydı yemekte ekmeksiz yerdim, menemenin yanında mecbur kalıyosun , sabah ve öğlen de kfleks yediğim için ara sıra akşamları bir dilim birşey yapmaz diye düşündüm yada tam tahıllı ekm ek mi alsam , denge ekmeğini duymamıştım hiç

netten bak bende burdan duymuştum geçen hafta dıyet topiğine takıldım baya çok guzel beslenıyorlar ama ben öyle duzenlı beslenemıyorum mesela öğlen tavuk balık yada köfte yıyorlar ben evde bır kişi hergun yapamadım bıkaç gun yaptım ama olmadı yoğurt bolbol yemeye çalıştım yağ yaktırımış onları öğrendım o topikten

netten bak bende burdan duymuştum geçen hafta dıyet topiğine takıldım baya çok guzel beslenıyorlar ama ben öyle duzenlı beslenemıyorum mesela öğlen tavuk balık yada köfte yıyorlar ben evde bır kişi hergun yapamadım bıkaç gun yaptım ama olmadı yoğurt bolbol yemeye çalıştım yağ yaktırımış onları öğrendım o topikten

aa öylemi bende bol bol yiyim o zaman işyerinde kendimi kötü hissettiğimde yerim ara sıra , birde sabahları bir bardak suya bir kaşık sirke için diyorlar aç karnına yağ yaktırıyormuş diye ama denemedim tadı kötüdür diye , bende öyle düzenli diyetler yapamam işyerinde o yüzden böyle kendi çapımda takılıyorum hem kflekse ağırlık veriyorum arada da işte bol meyve günde 4-5 ceviz yeşil çayla vitamini dengeliyorum yıkılmıyım diye , birde ben tatlıya çok düşkünüm çok canım isterse bir top dondurma diyorum nefsimi köreltiyo en azından , akşam yemeğimi de en geç 7 de yemiş oluyorum işte birde spor yapabilsem keşke çok yumuşak oldum bıldır bıldır

Anlamadım tam
Biri seni arayınca serverdan mı anlıyosun

evet uzun mesele.IT ciler bilir.mesela kader diye aratınca kader nerde var.kadınlar kulubunde.hangi IP den nerden girdiği hepsi var.mesela benim ismim kızın ismini aratıyor ve oldugu yerlerde loglanıyor.

aa öylemi bende bol bol yiyim o zaman işyerinde kendimi kötü hissettiğimde yerim ara sıra , birde sabahları bir bardak suya bir kaşık sirke için diyorlar aç karnına yağ yaktırıyormuş diye ama denemedim tadı kötüdür diye , bende öyle düzenli diyetler yapamam işyerinde o yüzden böyle kendi çapımda takılıyorum hem kflekse ağırlık veriyorum arada da işte bol meyve günde 4-5 ceviz yeşil çayla vitamini dengeliyorum yıkılmıyım diye , birde ben tatlıya çok düşkünüm çok canım isterse bir top dondurma diyorum nefsimi köreltiyo en azından , akşam yemeğimi de en geç 7 de yemiş oluyorum işte birde spor yapabilsem keşke çok yumuşak oldum bıldır bıldır

dukan diyeti onun ismi.sıkı tutmak lazım.yoksa işe yaramıyor

amanın aldatılasım geldi şimdi :12:

Allah korusun. Yaşasan akıl sağlını kaybetmek icin Allaha dua edersin.

hangı bölume gıttın bende kesın varya okadar yemıyorum makarna sevmem pilav sevmem deli gibi salata yerım ama dobıdıkım

kocam benı aldatmazki nerde benden dolayı değil kendı kişiliği böyle

neyse buyuk konuşmıyayım ummadık taş kılo verdırmesın sonra

Endokrin bir bölüm canım. Dahiliye gibi. Karbonhidrat kesinlikle yemeyeceksin mesela. patates, pirinc ekmek vs

1 saat önce alayım dedim prt sc de çalışmıyor..
biri tirocen yağdırdı bana..telle çekip eklesem anlaşılırmı du bakem

elmayra görüntüyü aldım eklenmiyor..yani sayfadaki link ekleme zımbırtısı filan hiçbişey yok

Ay cok enteresan kazen çözer ama aksamı bulur kesin

canım senın vermen gerekn kılo az benım 20 kılo en az 15 sabahları içilen sırkelı su yada lımonlu su mıde asıdıne yol açıyormuş snaırım mıde prolamlemın yoksa içebilirsin ama bende ülser başlangıcı var içemiyorum

evet uzun mesele.IT ciler bilir.mesela kader diye aratınca kader nerde var.kadınlar kulubunde.hangi IP den nerden girdiği hepsi var.mesela benim ismim kızın ismini aratıyor ve oldugu yerlerde loglanıyor.

ay ınanmıyorum derdı ne bunuyaa karabasan gıbı yerınde olsam kocasını arar ağzıma gelenı sayardım

canım senın vermen gerekn kılo az benım 20 kılo en az 15 sabahları içilen sırkelı su yada lımonlu su mıde asıdıne yol açıyormuş snaırım mıde prolamlemın yoksa içebilirsin ama bende ülser başlangıcı var içemiyorum

kendine bi anda yüklenme bence benim söylediklerim ağır gelebilir bünyeden bünyeye değişiyor, gözünde de büyütme verirsin 15 kilo çünkü ilk bir haftadan sonra vücut alışıyor önemli olan bırakmamak işte , imkanın varsa yürüyüş yapsan , ben fırsat bulursam bazı akşamlar sahile gidip bisiklet kiralıyorum yürümek sıkıcı geliyo akşam yemeğinden sonra 1-2 saat sürüp hiçbirşey yemiyorum o saatten sonra hem bacaklarım ve totom sıkılaşır diye

kızlar söz verdiğim gibi albüme foto ekledim şu anda ama biraz sonra silicem,bakmak isteyenlere duyurulur :1:

Son düzenleme:
kendine bi anda yüklenme bence benim söylediklerim ağır gelebilir bünyeden bünyeye değişiyor, gözünde de büyütme verirsin 15 kilo çünkü ilk bir haftadan sonra vücut alışıyor önemli olan bırakmamak işte , imkanın varsa yürüyüş yapsan , ben fırsat bulursam bazı akşamlar sahile gidip bisiklet kiralıyorum yürümek sıkıcı geliyo akşam yemeğinden sonra 1-2 saat sürüp hiçbirşey yemiyorum o saatten sonra hem bacaklarım ve totom sıkılaşır diye
benım evde spor aletım var aslında bıraz yuklensemmesele kalmıycakta herşeye vakıt buluyorum ona bulamıyorum $F30B8F7E2CFD4A3CAB9C5E26D228022F.webp işte bundan geçen gun eşimle yarış yaptık 250de tıkandım
malzeme arıyor yetiştirecek birilerine.şeyime kadardı.ahhh bende eli boş gondermiyorum :84: :84:

biz burda guluyoruz eğlenıyoruz ama aranızdakı çekişme baya ciddi boyutlardaymış

kadesa birde buradan yazayımm maşallahımıda koyayım dedim :nazar::nazar::nazar:
sen ne güzel bişiysin öyle. heleki o bebişler Allahım... bitirdin beni şu anda Allah mutluluğunu bozmasın. darısıda başıma yarabbimmmm:30::30:

elmayra gitmiş ama kader seni görmedim ben sadece haydi 1 foto alalım senden dee

kızlar çok utandım ya,çok sağ olun..

piyonistcim amin canım,darısı başına :)

katiee canım o zaman 1,5 yaşındalardı şimdi 3 yaşındalar.

kızlar çok utandım ya,çok sağ olun..

piyonistcim amin canım,darısı başına :)

katiee canım o zaman 1,5 yaşındalardı şimdi 3 yaşındalar.

çok sevımlıler gerçekten ıkız görünce içim cız edıyor sanırım senınle aynı zamanlarda hamıle kalmışız benım ıkızlerde yaşasaydı 3 yaşında olacaklardı

Back
X