AdAm OLaCaK KıZLaR...

ayda dört kilo haftada bir kilo oıluyo bence haftada 2 versen ayda 8 eder, bi arkadaşım diyetisyene gidiyo doktoru haftada 1,5-2 kilodan fazla vermesine müsaade etmiyo da ordan biliyorum az buçuk,

ayda dört kilo haftada bir kilo oıluyo bence haftada 2 versen ayda 8 eder, bi arkadaşım diyetisyene gidiyo doktoru haftada 1,5-2 kilodan fazla vermesine müsaade etmiyo da ordan biliyorum az buçuk,

ayda 8 kılo harıka olurda okadar başarılı olabıleceğimi sanmıyorum

kader yarın sen çalışıyorsun. bunu iletir misin kızlara seni de ilgilendiriyor ayrıca:53::53::53:
bugün tam kk dan koptum bizim bilgi işlemci geldi. konuşuyoruz dedi ki "yeni ticaret kanunu gereğince sanal suçların artmasında, intihar gibi vakalardan dolayı artık şirketler elemanların internet geçmişini saklamak zorunda. ben de 1 aydır dosya tutuyorum. yönetim kurulu isterse kimseye acımam." amanin ben mahvoldum, bütün dakika dakika kk görünecek. acaba diyorum ki kazane desek bu kk ya daha bilimsel bir isim mi bulsa da değiştirse.bilim ve teknoloji:1:ya da makina mühendisleri etkinlikleri gibi zerzavatlar:14::14::14::14:şaka bir yana nasıl gireceğim bundan sonra. özelde olup da bilgi işlemcisi olanlar dikkat etsin. bizimki biraz uçuk kaçık yüksek bilgisayar mühendisi adam kendini bu işe adamış yani. her an açık bulursa zıplayacak cinsten nesli tükenmiş bir cins işte. şimdi bu işin bir bileni var mı acaba? yani bu iş nasıl çözülür ki? ben kk ya girmezsem günü bitiremem ki:14::14::14::14::14::14: ay aklıma bir şey gelmiyor. ben sık sık gelemeyeceğim galiba. ptsi bu konuyu topikte masaya yatırıp bana özel mesaj atar mısınız lütfen......
hepinizi öpüyorum kızlar....elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım çok üzüldüm. ben pc kurdu olmadığımdan bilemiyorum sana yardımcı olamadım yaaaaaa :(:(

bu arada herkeslere günaydınlar olsunnn

kader yarın sen çalışıyorsun. bunu iletir misin kızlara seni de ilgilendiriyor ayrıca:53::53::53:
bugün tam kk dan koptum bizim bilgi işlemci geldi. konuşuyoruz dedi ki "yeni ticaret kanunu gereğince sanal suçların artmasında, intihar gibi vakalardan dolayı artık şirketler elemanların internet geçmişini saklamak zorunda. ben de 1 aydır dosya tutuyorum. yönetim kurulu isterse kimseye acımam." amanin ben mahvoldum, bütün dakika dakika kk görünecek. acaba diyorum ki kazane desek bu kk ya daha bilimsel bir isim mi bulsa da değiştirse.bilim ve teknoloji:1:ya da makina mühendisleri etkinlikleri gibi zerzavatlar:14::14::14::14:şaka bir yana nasıl gireceğim bundan sonra. özelde olup da bilgi işlemcisi olanlar dikkat etsin. bizimki biraz uçuk kaçık yüksek bilgisayar mühendisi adam kendini bu işe adamış yani. her an açık bulursa zıplayacak cinsten nesli tükenmiş bir cins işte. şimdi bu işin bir bileni var mı acaba? yani bu iş nasıl çözülür ki? ben kk ya girmezsem günü bitiremem ki:14::14::14::14::14::14: ay aklıma bir şey gelmiyor. ben sık sık gelemeyeceğim galiba. ptsi bu konuyu topikte masaya yatırıp bana özel mesaj atar mısınız lütfen......
hepinizi öpüyorum kızlar....elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Yanı bır aydır gızlı gızlı takıp etmış, şimdi bildiriyor ama bu arada dosyaları tutmuş.
Hiç etik gelmedi bana.
önce bildirimde bulunmaları gerekiyor mu.
Bence abuk subuk sitelere girenler korksun yinede bu bilgileri çalışanlara uyarıda bulunmadan kayıt altına alamazlar.
Bilişim kanunuı bakımından araştırmak lazım bence.
İpekçim özleyeceğim seni:25:

Günaydınlar.

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Cuma gecesi tayinimiz çıktıııııııııııııııııııııııı.

Emniyet Genel Müdürlüğü....................

Allah nasip ederse son 40 günümüz.

Günaydınlar.

yani nereye çıktı ,pek anlamam da o işlerden?? iyi mi yani sevindin mi,eşin geliyor o zaman..

Günaydınlar.

Hayırlı olsuuun
Şehir değiştireceksiniz herhalde.
Emniyet olaylarnı pek bilmiyorum nereye gideceksiniz*:26:

Günaydınlar.

hayırlı olsun canım. yeni yeriniz yeni güzellikler uğurlar getirsin inşallah size :16:

hayırlı olsun canım. yeni yeriniz yeni güzellikler uğurlar getirsin inşallah size :16:

Teşekkür ederiz canım.

Hayatımızda pek bir değişiklik olmayacak.

2 sene önce sadece kıyafetlerini alıp gittiği evimize, sadece kıyafetlerini alıp geri dönecek babamız.

Hayırlısı olsun ECD.
eşten uzakta yaşamak çok zor, hele çocuklar için.
Çok sevindim, gözünüz aydın.

Hayırlı olsuuun
Şehir değiştireceksiniz herhalde.
Emniyet olaylarnı pek bilmiyorum nereye gideceksiniz*:26:

Benim işim, kızımın okulu, evimiz herşeyimiz Ankara da canım.

Eşim 2 sene önce şarka gitti, Hakkari de, cuma gecesi de tayinler belli oldu, Tayini eş durumundan tekrar Ankara ya çıktı.

Biz kızımla zaten gitmedik, 2 senedir babamızdan ayrıyız.

Hayırlısı olsun ECD gözünüz aydın en çok kızın için sevindim :)

gofretto bende aynıyım gerçi açılırım kısa süre sonra ama bahar çarpıyo sanırım vücudum ağrıyarak kalkıyorum 1-2 haftadır yataktan :ssz:

Teşekkür ederiz canım.

Hayatımızda pek bir değişiklik olmayacak.

2 sene önce sadece kıyafetlerini alıp gittiği evimize, sadece kıyafetlerini alıp geri dönecek babamız.

Çok sevindim ECD, sayılı gün çabucak geçer Allahın izniyle,
Kaldığınız yerden mutluluğunuz artarak daim olsun.
Ceylin nasıl uçuyordur sevinçten :)

Hayırlısı olsun ECD gözünüz aydın en çok kızın için sevindim :)

gofretto bende aynıyım gerçi açılırım kısa süre sonra ama bahar çarpıyo sanırım vücudum ağrıyarak kalkıyorum 1-2 haftadır yataktan :ssz:

çay kahve içiom hala gözüm açılmadı,
h.sonuda biraz koşuşturmalı geçti yoruldum.

koltuk operasyonu başarıyla sonuçlanmış tebrik ederim şekerim :)

Back
X