AdAm OLaCaK KıZLaR...

Elmayra ya sor
Ayıplı olduğu için
Ben özet geçemem

slip slip slip don don don

bornoz da demiştik hangisi daha ayıp acaba

elmeyra bundan sonra s..p dicez bide bo..z tamam mı?

parola ç.k.ci, bor...z ahahahah

ayy gene ne dedı elmiş ben sadece çekiciyi görebıldım bildiğin çekici yuklemişya

üşenemdim halkım icin yaptım ama konusahibi sevmedi

Allah senin iyiliğini versin emii, kocaman bir kahkaha patlattım.!!!! Sebatiye ablayı makbileye benzetmişsin yok böyle bişey yaaaaa :)))))))))))))
yahu nerden aklına geliyor böyle şeyler senin :)

Allah senin iyiliğini versin emii, kocaman bir kahkaha patlattım.!!!! Sebatiye ablayı makbileye benzetmişsin yok böyle bişey yaaaaa :)))))))))))))

dedim yaaa KV ile gelin ikilisiniz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çekemiyor işte

yaaaa benim nerem benziyor yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bir kere o tiplemede mühendislik zekasının zerresi yok

Ama ben seni tiplemeye benzetmedim ki
Simaya benzettim kaşınız gözünüz ordaki mimikler benziyor bence

10 sene düşünsem aklıma gelmezdi makbuleya

Benzemiyo mu cidden

çokkkkkkkkk bozuldum kader bilesin.

Ama affına sığınarak ekliyorum demiştim

Bende bilmiyorum ama başıma iş açıcam bigün

ev ekonomisi mezunuydu makbiliii

katiii kaynana ne hediye alıyorsun malum altlı üstlü oturuyorsunuz almasan ayıp kaçar:)

alırsamda bana ayıp kaçar

kaçmaz canım kaçmaz her zaman aldım alamazsam çeyizimden örtü havlu patık koyup verdım asla boş geçirmedim hatta eşimin annenesı babannesıne varıncaya kadar aldım ama asla değer göremedim kıymet bılınmedi oyuzden kimseye bişi yok çöp olsa o bile fazla

sende bendensin katiem :)
ben 1,5 yılda görmedim bişey ne yapayım ki
karşılık beklediğim için değilde manevi tavır da çok çirkindi insanı soğutuyor bi çok şeyden.

Sen 10 yılda haklısın yani, herkes hak ettiği değeri alır sıfatı ne olursa olsun.

banada öyle geliyor Kader, :)))

bu arada görümcenin evi hayırlı olsun , sana yakınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…