- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #13.541
anneannem çok erken vefat etti canım
doğru düzgün resmi bile yok.
Kimsede olmayan bir resim denk geldi
Ne aldınız anneler günü için?
hedıye alınacak tek anne ben olduğumdan hedılyeler bana benım hedıye almak gıbı bı derdım yok
geçen sene elektırık supurgem bozuldu elektırık süpürgesı aldılar bu yılda blendrım bozuldu blendır aldılar bakalım seneye ne bozulcak hep anneler gunu zamanı bozuluyo bişiler
ay elmeyra Allah senin canığını vermesin bi konuya yazdığın yoruma koptum , kızın konusunu bozmuyum diye burda güleyim bari
ay elmeyra Allah senin canığını vermesin bi konuya yazdığın yoruma koptum , kızın konusunu bozmuyum diye burda güleyim bari
ahahahahaha bornoz mornoz diyince dayanamadımIyy hic sevmem erkekte bornoz Kıvanc giyerse baska tabi
deli kız ya koparttın , cık kıvança da bornoz yakışmıyo havluyu beline bağlıcak
Sebatiye abla olaydı iyiydi
Ben ayıplı sohbete katılamıyorumo katılırdı bi güzel
sonra konu şabana bağlanır ardından eltisine hep birlikte saydırılır sonra saat 6 olur zaten saygılar kapanış
katılacağım da olayın ucunu kulağını bulamadım
ahahahah yerim onu ben, slip mayo bile yakışır
tabi leopar desenli , ıyyy foto yüklücektim google yazdım fazla bakamadım midem bulandı , gördün farzet böykk
slip mayo dedim kaaaç
sonra konu şabana bağlanır ardından eltisine hep birlikte saydırılır sonra saat 6 olur zaten saygılar kapanış
elti yakında bızı dava edıcek zaten
sonra bizim adamlar dicek kim bu elti biz de dicez kod adı sebatiye olan bi ablanın eltisi bol bol saydırma ayini yapmıştık sonra onlar bize ayin yapçak kedi gibi
elmeyra bundan sonra s..p dicez bide bo..z tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?