AdAm OLaCaK KıZLaR...

Dulum ya ondan :1: Hemen kendime koca bulmam lazım :) Allahın gücüne gitmesin ama gecen bir görücü geldi :D

Yani tam gelmedi de neyse :D

Annemin ağzından yazıyorum :1: Adamın karısı ölmüş, cok da yakışıklıymış, evi arabası varmış, memurmuş. Neyse faceten bi bakim dedim :D Anaam amca bee, babam ondan daha karizmatik yemin ederim :D Beni de kestirmiş gözüne :D

annen bunu yaparsa başkaları ne yapmaz yahuu.ahh anneler ahhh

kızım ben bu işlerin kitabının yazarım.siz daha yolun başındayken ben kaçıncı turumu atıyordum :84:

valla biliyosun sen bu kaynana milletini :) saygı duyarım ne diyim..bu arada kaç yaşındasın abla deniliyor sana? sebatiye diyorum ben ama :26:

dimi,eğer ona tv alırısa artık benimde öyle hediye alma hakkım doğar :) zaten eşim hiç karışmaz öyle olaylara.normalde biraz odunumsu bi yapısı vardır ama bu tip konularda eli açıktır

alsın ya,napıyım çok istiyor madem ne diyim ki.

Ben aldırmazdım
Yapı ve düşünce meselesi
Bana çektiren, huzurumu bozan
Zaman zaman boğmak istediğim birine :1:
Eşim çookkk pahalı bir hediye alamaz

kızlar hepinize Tünaydın. ne demekse o?? oldumolası saçma gelmiştir tünaydınnn.
nabersiniz bakalım kimler neler almış neler almamış ben neler kaçırdımm??

amaaaan adam memursa öneren de güvenilirse zaten anneler hep öveye çalışıyo, ben evlenmedne öncede annem birini övüyodu o zamanlar fatmagül vardı ordaki vurala benziyomuş güya adam, faceden bi baktım nerden bakarsan bak adam hiçbişeye benzemiyo, yaa anne dedim beğendiğimi bildiğinden vuralı örnek gösteriyo direk benzese bari

ahahahah nerden bakarsan bak kahtalı miçı :11:

yavv benimde çenem düşüktür.hani iyi araba kullanana iyi araba kullanıyorsunuz derim.

Neyse abla, ben seninle iletişimimi asgari düzeyde tutucam. Cünkü aslında ne demek istediğimi anlayıp altında birşeyler arayan beni sıkıştırmaya calısan insanlarla muhabbet edemem ben, gerilirim. Gerek yok.

Ben şabanın karısı ile ilgili alt metin vermedim, verdim mi? Ki dobralığımla bilinirim, cok sey cıkardı o mevzudan ben işin espri kısmındaydım.

Elmayracım ben de hayır almayalım dersem rahatsız olucam eminim ki..ama en son ev yaptırdı bu kadın güzel bir hediye alıp gittik dediği şuydu; biz hediye için mi ev yaptırdık :53:...düşün zihniyeti...

Gofretto diğer kardeşlerle ortak alamayız,birisi zaten çok zor günler geçiriyor canı ile uğraşıyor diğerine de demeyiz zaten..maddi olarak zorlamaz bizi o yönden sorun yok canım.ama manevi yönden var :)

Canımınici, sen yap boşver, almayalım desen eşinle papaz olucan, icinde kalacak. Yap sennn

Teee Allahım yaaa,
Dul kavramı değişti artık, evlilik deneyimin var senin sadece,
Bu kadar önemsiyorsa toplum Nikah kıymayan çok DUL var etrafımızda, bu derin bir mevzuu aslında
40 yasındakiler bile bekar adamlarla evleniyor,
Sıfatını boşverde yaşına uygun olsun anlaştığın olsun elmişim.

İnşallah yewrum aslı :1:

valla maddi açıdan rahatsam borcum yoksa evim varsa arabam varsa ay sonunu getirmekte zorlanmıyorsam bi nebze sesim çıkmayabilirdi,

mesela geçenlerde kuzenime bi hediye aldım hepi topu 30 tl, normalde bişi demezdi eşim ters anına mı denk geldi ne bıdı bıdı yaptı biraz ses etmedim,

geçen hafta da kardşinn doğum günüydü cep telefonu alcam dedi bende sen bilirsin al ama benim aldığım 30 liraya laf ediyosun kalkıp 20 katı fazlası hediye alcam diyosun bende sen bilirsin diyorum benim gibisini yerde gökte b ulamazsın kafanın üstünde taşıman lazım gibi 15 dk saydırdım kendimi övdüm:47:

Neyse abla, ben seninle iletişimimi asgari düzeyde tutucam. Cünkü aslında ne demek istediğimi anlayıp altında birşeyler arayan beni sıkıştırmaya calısan insanlarla muhabbet edemem ben, gerilirim. Gerek yok.

Ben şabanın karısı ile ilgili alt metin vermedim, verdim mi? Ki dobralığımla bilinirim, cok sey cıkardı o mevzudan ben işin espri kısmındaydım.

nasıl yani söyleyebilirsin ben o kadar alınganlık etmem.işin ben de esprisindeyim taa başından beri.hem bunları kime anlatayım da güleyim.

iyi ki sormuşum size kızlar,çokk teşekkürler..aradım şimdi al istiyorsan dedim,çok mutlu oldu ya :)

İyi yaptın canım, giden para olsun. KV de nankörlük yapsın, eşin mutlu oldu ya yeter.

Okym hoşgeldin.

Hoşgeldin kuzum
geçmiş 2 - 3 sayfa fln çok bişey kaçmadı, takılıyoruz öyle.

saolasın kuzuşş. eyi madem okumayada üşenmiştim zaten. burdan hoplayayım aranıza nihahaaa.
dün akşam 8 de yattım sabah 7de kalktım. uykusuzluktan eser kalmadı enerji doluyum capcanlıyım bugünn:66::66::66:

Back
X