AdAm OLaCaK KıZLaR...

şu an burda 2 tane editör var, kendimi kaçak polis görmüş suçlu gibi hissettim kaçasım geldi :52::52:

editörlerin pek bir yetkisi yok. o yüzden korkmayın. sizden tek fark, bölümlerimizde, konu taşımak kapamak.konu başlıklarını düzenlemek,bölümlerinde konu açmak. daha çok görsel bölümlerde. elmayranın dışında.. o kadar:27::1:

valla maddi açıdan rahatsam borcum yoksa evim varsa arabam varsa ay sonunu getirmekte zorlanmıyorsam bi nebze sesim çıkmayabilirdi,

mesela geçenlerde kuzenime bi hediye aldım hepi topu 30 tl, normalde bişi demezdi eşim ters anına mı denk geldi ne bıdı bıdı yaptı biraz ses etmedim,

geçen hafta da kardşinn doğum günüydü cep telefonu alcam dedi bende sen bilirsin al ama benim aldığım 30 liraya laf ediyosun kalkıp 20 katı fazlası hediye alcam diyosun bende sen bilirsin diyorum benim gibisini yerde gökte b ulamazsın kafanın üstünde taşıman lazım gibi 15 dk saydırdım kendimi övdüm:47:

seni çahalll üste çıktın dimeee,,, valla çirkefiz sovr :)
ama haklıyızda ıhh, benimkide benim gibisini zor bulurdu sana öveyim bari kendimi: )))))))))))))

valla maddi açıdan rahatsam borcum yoksa evim varsa arabam varsa ay sonunu getirmekte zorlanmıyorsam bi nebze sesim çıkmayabilirdi,

mesela geçenlerde kuzenime bi hediye aldım hepi topu 30 tl, normalde bişi demezdi eşim ters anına mı denk geldi ne bıdı bıdı yaptı biraz ses etmedim,

geçen hafta da kardşinn doğum günüydü cep telefonu alcam dedi bende sen bilirsin al ama benim aldığım 30 liraya laf ediyosun kalkıp 20 katı fazlası hediye alcam diyosun bende sen bilirsin diyorum benim gibisini yerde gökte b ulamazsın kafanın üstünde taşıman lazım gibi 15 dk saydırdım kendimi övdüm:47:

öyle olmak lazım............

editörlerin pek bir yetkisi yok. o yüzden korkmayın. sizden tek fark, bölümlerimizde, konu taşımak kapamak.konu başlıklarını düzenlemek,bölümlerinde konu açmak. daha çok görsel bölümlerde. elmayranın dışında.. o kadar:27::1:

Adımız nakliyeciye cıktı yewrum aslı :1:

nasıl yani söyleyebilirsin ben o kadar alınganlık etmem.işin ben de esprisindeyim taa başından beri.hem bunları kime anlatayım da güleyim.

sebatiye Ablam,
Elmişim,

İkiznide cansınız yahu, alınganlık etmeyelim, topiğimizde gönül koymalar olmasın.
Reelde edemediğimiz samimi kikirdemeleri şurda yapıyoruz gülüşüyoruz, adı üstünde geyik işte.

Hem hayatı fazla ciddiye almyalım saçlarım diplerden beyazlamaya başlıyor sonra: ))))

seni çahalll üste çıktın dimeee,,, valla çirkefiz sovr :)
ama haklıyızda ıhh, benimkide benim gibisini zor bulurdu sana öveyim bari kendimi: )))))))))))))

öv öv içinde kalmasın :D hemen fırsat buldummu çıkarım üste o da der kaçırmıyosun fırsatları diye ben saydırınca hiçbişi diyemedi ama zaten ay sonunu zor getiriyoruz bide 700 tl lik telefon alcakmış sonra alırız dedi ha ben diyeceğimi demiştim alsaydı da başka bişi demezdim zaten

öv öv içinde kalmasın :D hemen fırsat buldummu çıkarım üste o da der kaçırmıyosun fırsatları diye ben saydırınca hiçbişi diyemedi ama zaten ay sonunu zor getiriyoruz bide 700 tl lik telefon alcakmış sonra alırız dedi ha ben diyeceğimi demiştim alsaydı da başka bişi demezdim zaten

Buna kızarım işte, ayranı yok içemeye muhabbeti. Tamam kardeşidir, alsın ama makul bir hediye alsın, pantolon kazak vs gibi ucuz seyler. 700 tl ne yahu.

Adımız nakliyeciye cıktı yewrum aslı :1:
sorma ya. ama taşımacılıktasenin üstüne edi tanımam:27:
avatarında ki sen misin? ne ka hoş bir hatunsun ya Maaşallah :nazar:

evet kızlar gazam mübarek olsun,sizlerdin de desteğiyle içimdeki cadı gelini bastırdım bi nebze ama kesin onu aldık diye de bi ton laf yiyicez :1:

evet benim teşekkürler kadesacığım.
. bir program var. resmini vintage yapıyor. hoşuma gitti. bende bir süre avatar olarak kullanayım dedim.

Buna kızarım işte, ayranı yok içemeye muhabbeti. Tamam kardeşidir, alsın ama makul bir hediye alsın, pantolon kazak vs gibi ucuz seyler. 700 tl ne yahu.

valla alsaydı bende ay içinde kendimi kasmazdım niye kasayım ki bi benim kasmamla olcak iş değil, batçaksak herkesin katkısı olsun :10:

Günaydın canım, müşterilerin capon mu :) Misafirperverliğimizi göster onlara :D çay ikram et öğlen de törkiş kebap yedir :1:

merhabalar ..:16:
yok be canım tunus tan geldi bunlar.bende hangisini ararsan var,italyan fransız ispanyol fas tunus..bi capon yok :1::1:
tunuslular da bizim gibi zaten,kebap onlarda da var:):)pek iyi bişi diilmiş,yoksa sana yapıcakmış Elmoş:1::1:

kızlar bu arada ilçalrımı evde unutmuşum,yoğunluktan aldıramadım da,pek fenayım şu anda..:43::43:

Back
X