AdAm OLaCaK KıZLaR...

nemesisi de görmemişim ben ya. cezalıyken özel mesaj gönderilebiliyormu acep? gönderiliyosa o kesin okur burayı gönderir bana fotosunu

gofrettoyu ben benim arkadaşım var tünay diye ona çok benzetiyorum ama foto koyamayacağım maalesef

kızlar ben çamarşırlarda özellikle beyazlılarda ariel kullanıyorum ancak bu pazar bitmişti ve elimde fairy sıvı bulaşık deterjanı+kosla vanish pembe olanından vardı bende ikisini arıştırıp beyazlıları öyle yıkattım.sonuç mükemmel oldu

ben geldim ...
ya ne çok sayfa yazmışsınız
kadercim de yok özet de alamıcam..

yine fotolar görüyorum kim ne paylaştı acaba??

aklında olsun karbonat da harika beyazlatıyo..

ben geldim ...
ya ne çok sayfa yazmışsınız
kadercim de yok özet de alamıcam..

yine fotolar görüyorum kim ne paylaştı acaba??

Gofretto gençliğini paylaştı
Sebatiye abla eltiii, dedi rahatladı. 2 gündür içi şişmiş
Piyonist vesikalık foto istiyo, görmediklerinden
Elmayra yine pilav suncakmış

Bende benzetme topiğinde yayınladığım benzer fotoları, burda deşifre ediyorum seni şuna benzettim seni de şuna diye

gofretcim sen de pek yaşlıymışsın gibi gençlik fotom diye koyuyosun ya hayret,bari sabatiye ve ben burdayken yapma ayıp vallla:):):

piyonist ben seni görmedim ya..herkes gördü mü bilmiyorum da...
ne pilavı kader,elmişşşşş ne pilavı,benim en sevdiğim yemektir biliyo musun,pirinç pilavı çok da güzel yaparım..ya bir karnıyarık,pilav cacık üçlemesine de hayranımdır...

benzetme topiği mi varmış bilmiyodum...

sen nasılsın bu arada kader görüşemedik ne zamandır,hazır buralar saknken sorim..

19 mayısta görüşürüz

Bence cok severim, karnıyarık pilav cacık kardeşliğini bayılırım.

hep aynı resmi kouyoyrum ya ısıtıp ısıtıp sunuyorsun demek istiyo cadı

Elmayra pilav bilmez ki hep aynı fotoyu sunuyo diye dedim.

Evet var, yeniymiş zaten o topik

İyi şükür tıngır mıngır metrobüslerde gidip geliyorum ne olsun seni sormalı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…