- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #14.021
Eki Görüntüle 704997
Bu da G-string-giyen-suaygırı
Yanında bi bebe, önünde 3 pasta oldu mu tamamdır , aynı poz
Eki Görüntüle 704998
Bu da birazcık ECd yi andırıyo gibi
19 mayısta görüşürüz
Allah iyiliğini versin kader,sen gördün mü ki suaygırını?? ya böyle söyleyince de çok komik oluyoo..
nick e bak benzer dediğin fotoya bak
valla benziyo..yani böyle alımlı değilim ama ağız ve çene kısmı benziyo:)He lafı geçmişken
Bu da Ferhunde gelin
Cadı Bade'ye benziyo bence
( Bade'yi görmedim, his sadece)
Eki Görüntüle 704990
Sen beni gençliğimde görecektin ey gidi
Şimdi nadir uğruyorum be
Allah iyiliğini versin kader,sen gördün mü ki suaygırını?? ya böyle söyleyince de çok komik oluyoo..
nick e bak benzer dediğin fotoya bak
perdeleri süper yapıyo karbonat..bi de soda..azıcık deterjanla karıştır bembeyaz olur.kendini de çok yorma ya sırayla yaparsın..iyi söyledin.salon perdelerimi yıkıyacaktım.camlarını silebilirsem.
benim de alıklığım tutar işte bazen :):)
Elmayra pilav bilmez kihep aynı fotoyu sunuyo diye dedim.
Evet var, yeniymiş zaten o topik
İyi şükür tıngır mıngır metrobüslerde gidip geliyorum ne olsunseni sormalı ?
şu bdv beni benden alıyo , bi üye aldatıldığını yazmış ya içim dışıma çıktı pek bi hislendim, insan kendini yerine koyuyo resmen , ne hayallare ddaldım yok öğğreniyomuşum yok boşanıyomuşum yok hamileymişim yok haberi yokmuş yok habersizx çocuğu büyütüyomuşum ooooooo
walla abla abla diye diye her şeyi yapıyorlar.ben bir şaban diyom karısı diyom olay oluyor
o konu çok acı yahuu kadın öyle bir dökmüş ki kendini sayfaya.insanın ağlayası geliyor.
valla benziyo..yani böyle alımlı değilim ama ağız ve çene kısmı benziyo:)
iyi ki nadri..tüm kk da yazaydın bari:))
şu bdv beni benden alıyo , bi üye aldatıldığını yazmış ya içim dışıma çıktı pek bi hislendim, insan kendini yerine koyuyo resmen , ne hayallare ddaldım yok öğğreniyomuşum yok boşanıyomuşum yok hamileymişim yok haberi yokmuş yok habersizx çocuğu büyütüyomuşum ooooooo
Ne oMune küçük parmağının ucundan sonra, yüzük parmağınıda mı sana vereceğini söyledi
benim de alıklığım tutar işte bazen :):)
uzak mı evle iş arası kader??
çok şükür iyiym ben,yoğunum bu ara ,y.dışından müşteriler var da..
Bir anlatsam var ya, o an neler hissettiğimi sayfalar yetmez.
Şaka mı gerçek mi, iftira mı, nereye gideyim ben, ama burası benim evim, ve en önemli soru ben onsuz ne yaparım.
Komple alyansını verdş
Komple alyansını verdş
ben ben ben
yoksa benim eşim benzerim yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?