- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #14.261
4 yıldır Ankarada yaşıyorum,
Halen alışmaya çalışıyorum,
Açıkcası zor oluyo fakat yapıcak bişe yok şuan için
15 yıldır ve halen evliyim;;
kızılayda çalışıyorom,
Kadercim ablan iyileşmiş çok sevindim bununla geçmiş olsun inşallah
4 yıldır Ankarada yaşıyorum,
Halen alışmaya çalışıyorum,
Açıkcası zor oluyo fakat yapıcak bişe yok şuan için
15 yıldır ve halen evliyim;;
kızılayda çalışıyorom,
Söyle enişteye yenisini taktırsın
Sen ki bir söyleyişte Şaban'ın karısının o koca setinden aldırmış hatunsun
Aykizlar ya benim kücük kuzucuk son günlerde üzerini cikarmayi ögrendi, biktim artikkkkk.
Iki dk yanindan ayrilsam pat cikariyor pantolonu evin icerisinde bezle kosturuyor.
Havalar soguk, böbreklerini falan üsütecek diye korkuyorum.
Ne yapacagim ben ya nasil unutturacagim bunuu.
Kontrolü var ama umaırm sondur bu kez
Amin inşallah çok sağ ol
bu ara kara kara bulutlar dolanıyo sanki üzerimizde :18:
enişte bonkör maşallah :)
Sebatiye abla 2. bebeği yapsa kapıya otomatik vites Opel Adam çeker valla :)
Benipek yok mu bana mı rast gelmiyor uzun zamandır :44:
Aykizlar ya benim kücük kuzucuk son günlerde üzerini cikarmayi ögrendi, biktim artikkkkk.
Iki dk yanindan ayrilsam pat cikariyor pantolonu evin icerisinde bezle kosturuyor.
enişte bonkör maşallah :)
Sebatiye abla 2. bebeği yapsa kapıya otomatik vites Opel Adam çeker valla :)
Olabilir
Hem fit, hem cömert:123:
Eee daha ne olsun
Bi elma yanakları yok, o olmasa da olur zaten
Onuda cikariyor canim ya.çorabı ayağında oldugu sürece üzülme.koştururken zaten pek üşümez
canım üstüne gittikçe daha inatla yapıyoRLAR. artık havalar ısındı bırak gezsin öyle,bişi olmaz. bi süre sonra unutur zaten..
:) evet kız adamı zor zapdediyorum.bana otomatik vites araba alacakmış.
yavv enişteyle ilgili değil.şirket karar veriyor.bir de su kesiliyor biz evden kendimizi zor dışarı atıyoruz adamlar gelip değiştirip gidiyorlar.görmüyoruz bile.bir gün karşılaşırsak fena yapacağım.
çankaya belediyesinin muhabirleri de olacak orda.TV lere çıkacağım.
kader yarın sen çalışıyorsun. bunu iletir misin kızlara seni de ilgilendiriyor ayrıca
bugün tam kk dan koptum bizim bilgi işlemci geldi. konuşuyoruz dedi ki "yeni ticaret kanunu gereğince sanal suçların artmasında, intihar gibi vakalardan dolayı artık şirketler elemanların internet geçmişini saklamak zorunda. ben de 1 aydır dosya tutuyorum. yönetim kurulu isterse kimseye acımam." amanin ben mahvoldum, bütün dakika dakika kk görünecek. acaba diyorum ki kazane desek bu kk ya daha bilimsel bir isim mi bulsa da değiştirse.bilim ve teknolojiya da makina mühendisleri etkinlikleri gibi zerzavatlar şaka bir yana nasıl gireceğim bundan sonra. özelde olup da bilgi işlemcisi olanlar dikkat etsin. bizimki biraz uçuk kaçık yüksek bilgisayar mühendisi adam kendini bu işe adamış yani. her an açık bulursa zıplayacak cinsten nesli tükenmiş bir cins işte. şimdi bu işin bir bileni var mı acaba? yani bu iş nasıl çözülür ki? ben kk ya girmezsem günü bitiremem ki ay aklıma bir şey gelmiyor. ben sık sık gelemeyeceğim galiba. ptsi bu konuyu topikte masaya yatırıp bana özel mesaj atar mısınız lütfen......
hepinizi öpüyorum kızlar....elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
weisss kızma ama cok seker bir görüntü ahahahah bi şaplak at poposunaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?