- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #14.401
Başka bi topikte öptüydüm sanki ama:26:
Edilerin en hamaratı
eskisi kadar giremiyorum.
Çok yoğunum bu aralar
öpüşmek serbest mi ki
Biri Kitty mi dedi
Özledim siizi kızlar nasılsınız
Katieee, O ulvi görevi yerine getirmedin mi yoksa
Hoşgeldin Kittyyyy özledik seni, nasılsın ?
akşama senin mahalleye gelicem, Kanyona
sen o resımlerdeki bakışları görmedın galibaben o eltıyle nası başa çıkayım :26::26:
evlenirken gerçekten deli gibi sevdim. belkide bu yüzden kördü gözlerim. halada çok seviyorum. nesini dersen bilmiyorum işte o kadar kötü şeyden sonra ruhunu, sıcaklığını, şevkatini seviyorum..
bazen diyorumki kimsenin kocası kusursuz değil, sonrada diyorumki o kusur beni hergün ağlatıyorsa mutluluğu arıyorsam neye yarar. şimdide mesela bazen arıyor aradığında hem çok seviniyorum hemde keyfim kaçıyor mutsuz oluyorum. aramadığında aklıma geliyor ama yinede mutluyum..
painte aktar canımordan küçültebilrsin..yok ya olmuyor 16 KB ye kadar kücülttüm ama olmuyor.
kızlar üzecek oğlumu heralde ilerde. düşünceli duygusal bir çocuk..parktaki kızdan hoşlanıyo,herkesle oynar ona gelince kızarıyo mahcup oluyoquartma piyonist olayı kökten çözdü sen bakma ona
Oy Atacığımla zaten hayat güzel olur yaa, hemen ergen olup kızlara kaymazsa iyi seni yalnız koymasın
ay olmazmıydı yaaa hemde süper olurdu, avm avm gezerdikşu İst. seyahtlerin azcık uzun olsada görüşsek. ben sizin oralara gelemem
Asık suratlı negatif insanları sevmiyorum enerjim, alıyorlar.
Hele görümcem gülmeyi benden öğrendi, insan bu kadar mı hayatla kavga eder yaaa
sovr gene kocasını özledı bence
Estağfurullah aramızda bi ekleşmenin lafı mı olursen vardın ki zaten eski profilinde..
Öhöm öhöm
Kadercik, What's up baby.
Bu ne hüzün??*
Bence de
Sovr olsa neyse, o zort diye laf sokuyomuş
Bende özledim canım.
Alışveriş, sinema naapcan bakiim Kanyonda.
Hava çok rüzgarlı, uçarsınız orada
laf soktuğun kişinin de belli bi zaka seviyesine sahip olması lazım anacım mal mal bakınca saydırasım gelmiyo sarılasım geliyo şevkatle,
ben laf soktuğum adamın zeki çevik ve akıllısından yanayım
Sebatiye ablaya sormak lazım, eltisinde bu kriterler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?