AdAm OLaCaK KıZLaR...

hastalıklımıdır nedır ıyıkıde kurtulmuşsun senı sevdiğinden aramıyor bence ezıyet vermek hoşuna gıdıyor seven ınsan soğutuerum kendımden ıyıce dıye gurur yapar arayamaz

pes ediceğini düşünüyor sanırım hep elden gidince anlıyorlar kıymeti iş işten geçince işte , ne diyelim hayırlısı

evet. şimdi anladım sana ne kadar saçma şeyler için haksızlık ettiğimi diyor.. çok ağladı çok üzüldü biliyorum ama hazmedemiyorum işte bazı şeyleri. ben ailesiyle kesin görüşmem bundan sonra olursa ama o şimdilik ok diyecek sonra zorlayacak biliyorum onuda.

hem çok inanmak istiyorum, hemde asla değişmeyeceğine adım gibi eminim. yine evlenene kadar aynı olur evlenince özüne döner. sonuçta özellikle yapmıyorki bunları adamın huyu bu, değiştiremezsin. yolda herkese bi küfürler.. kendi başına bişey gelsin sinirlenir önce bana saydırır birsürü, bende kızarım bana kızıyo diye karşılık veririm, bu seferde ben onu anlamıyo olurum ben bile anlamazken kşm onu anlasınmış. o kaç kere beni anladıysa.

insan en sevdiğine sarılır başına bişey gelinde diyorum iyiki varsın der, sen bana kızıyorsun dyorum. haklısın diyo ilk olayda gene aynı..

bence bir an önce biriyle flörte başla.yoksa başka şekilde kafanda dolanıp duracak

hastalıklımıdır nedır ıyıkıde kurtulmuşsun senı sevdiğinden aramıyor bence ezıyet vermek hoşuna gıdıyor seven ınsan soğutuerum kendımden ıyıce dıye gurur yapar arayamaz

arada gurur yapıyor kendince ama hemen geçiyor.. bana gelince face te ne çok erkek arkadaşın var diyor, ama kendisi arkadaşı, nişanısı ve başka kız ile gezmelere gidiyor gece 2 lere kadar. sonrada sen özgğr hayatımız olsun diyordun ne varki diyor. diyorumki aynı özgürlüğü banada vereceksen bunun adı özgürlük aynısını yapayım o zman. hayır olmaz.. boşandıktan snra tabi oluyor bu öncesinde olsa ağzına.ıçardım çok iyi biliyor.

quartma piyonist olayı kökten çözdü sen bakma ona

Oy Atacığımla zaten hayat güzel olur yaa, hemen ergen olup kızlara kaymazsa iyi seni yalnız koymasın

telefonunu değiştir adresını değiştir canım kurtul bu adamdan

senın kafanı kaldırıp yenı ınsanlar tanımana ımkan vermıyor

kendısı henuz bulamamıştır yenı bırını bak bulsun nasıl düşecek yakandan

bence bir an önce biriyle flörte başla.yoksa başka şekilde kafanda dolanıp duracak

onuda beceremedim biri vardı eski sevgililerimden oda boşanmış başka bi ark vasıtası ile buluşuk görüştük ama hem o çıkarcı gibi geldi, hem içim ısınmadı hemde kocamı aldatıyormuş gibi hissettim. hem evlenmeye tövbe ettim diyor hemde elimi tutmaya çalışıyor. ne sandıysa beni!!!!

eski eşimede ciddi bi şekilde hayatımda biri var lütfen beni rahatsız etme artık dedim olmaz diyor. ben yaparım sen yapamazsın sana çok güveniyorum beni severken yapmazsın diyor. yada gaza getiriyor kendince

ay olmazmıydı yaaa hemde süper olurdu, avm avm gezerdik şu İst. seyahtlerin azcık uzun olsada görüşsek. ben sizin oralara gelemem
Asık suratlı negatif insanları sevmiyorum enerjim, alıyorlar.
Hele görümcem gülmeyi benden öğrendi, insan bu kadar mı hayatla kavga eder yaaa

aslında çok aklı başında bir insansın ve seni çok iyi anlıyorum.ben de eşime zaman zaman öyle derim.biz boşansak bile kopamayız nikahsız bile birlikte yaşarız diyorum.

çok zor bir olay boşanmak ve sen çok bağlanmışsın.keşke keşke adam düzelse sen bu kadar severken

gofretçim sen hangı ıldesın :26::26:

gelemem ben öyle reddedilmelere sonra gruru aşk sanarım felan....

bende çok bozulurum hatta kadere kendımı zorla ekletmitmiştim ara ara gurur yapıyorum kıza emrıvakı yaptım sileyimde canı ısteyınce eklesın dıye

ama bu kuru gurur salaklıktan başka bişi değil onuda bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…