- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #14.361
ayrıca ben kk ya üyeyim ya. evdeki pc den de girmiştim. oda geçmişe bakmış şifrem kayıtlıydı zaten yazılarımı görmüş ve ben dertlerimi yazıyorumya üye olmuş buraya o da bana cevap yazmış ertesi gün kk'dan. ben eşiyim olaylar aslında böyle bilmem ne diye. ve o kadar iyi laf yapıyorki ağzı duysanız adama yazık dersiniz yani. kendisi beni evde bırakıp bırakıp arkadaşları ile okey oynamaya falan gidiyor ama. ben evde temizlik ütü yapayım o gezsin.. benim arkadaşlarım, benim akrabalarım vs hep batıyordu ona. ki zaten ailemin çoğu yurtdışında ailemden 5 ev bile yok burada. ayrıca ablam evlenmemi istemedi ablamla konuşmadım evleniyorum diye 2.5 yıl. ama kendi ailesinde dıdısının dıdısı evlense benden inanılmaz hürmet beklerdi. neler yaptım onun için ama değmezmiş. onada yazdım bunları. tamam diyo 3 saat sonra aramaya devam ediyor. artık cevap vermiyorum...
pes ediceğini düşünüyor sanırım hep elden gidince anlıyorlar kıymeti iş işten geçince işte , ne diyelim hayırlısı
çok sorunluymuş beee.ama onun için bunlar sorun değildir sen buyutmuşsundur.hayatını zehir eder böyleleri.inan benim eşim böyle değil.herkes öyle değildir.şimdi sen kendinden şüphe etmeye başlayabilrsin acaba abarttım mı diye çünkü sürekli arayıp ilgi gösterirse böyle hissedersin ve kopamazsın.sil gitsin.
sovr sana mesaj atmıştım.sen beni arkadaslıktan mı sildin? sebebini sorsam
evet. şimdi anladım sana ne kadar saçma şeyler için haksızlık ettiğimi diyor.. çok ağladı çok üzüldü biliyorum ama hazmedemiyorum işte bazı şeyleri. ben ailesiyle kesin görüşmem bundan sonra olursa ama o şimdilik ok diyecek sonra zorlayacak biliyorum onuda.
hem çok inanmak istiyorum, hemde asla değişmeyeceğine adım gibi eminim. yine evlenene kadar aynı olur evlenince özüne döner. sonuçta özellikle yapmıyorki bunları adamın huyu bu, değiştiremezsin. yolda herkese bi küfürler.. kendi başına bişey gelsin sinirlenir önce bana saydırır birsürü, bende kızarım bana kızıyo diye karşılık veririm, bu seferde ben onu anlamıyo olurum ben bile anlamazken kşm onu anlasınmış. o kaç kere beni anladıysa.
insan en sevdiğine sarılır başına bişey gelinde diyorum iyiki varsın der, sen bana kızıyorsun dyorum. haklısın diyo ilk olayda gene aynı..
hastalıklımıdır nedır ıyıkıde kurtulmuşsun senı sevdiğinden aramıyor bence ezıyet vermek hoşuna gıdıyor seven ınsan soğutuerum kendımden ıyıce dıye gurur yapar arayamaz
buna mı ağladın kuzum sen??? yemezse yemesin paşa gönlü bilir açlıktan ölecek değil ya çıkınca yemiştir o zaten..
aman çocuktan beter onlar zaten ve de kıskanıyolar kendi çocuklarını bizden..
yok canım yakmazsın merak etme:)arasıra düşünmediğim şey değil dersem yalan söylerim..agresif olmadığı zamanlar çok mutluyuz aile olmak ne güzel diyorum,ama saniyesine değişince adam,anında parlayınca ,şeytan diyo ki terk et git...
arada gurur yapıyor kendince ama hemen geçiyor.. bana gelince face te ne çok erkek arkadaşın var diyor, ama kendisi arkadaşı, nişanısı ve başka kız ile gezmelere gidiyor gece 2 lere kadar. sonrada sen özgğr hayatımız olsun diyordun ne varki diyor. diyorumki aynı özgürlüğü banada vereceksen bunun adı özgürlük aynısını yapayım o zman. hayır olmaz.. boşandıktan snra tabi oluyor bu öncesinde olsa ağzına.ıçardım çok iyi biliyor.
sovr sana mesaj atmıştım.sen beni arkadaslıktan mı sildin? sebebini sorsam
bence bir an önce biriyle flörte başla.yoksa başka şekilde kafanda dolanıp duracak
kendi işini açmak istiyor ama henüz ortada bişi yok. işinden şikayetçi,hem de çok..genelde memnuniyetsizdir zaten..kendi işi için yardımcı olmaya çalışyıorum olmuyo.. o düzenli kuralcı tertipli biridir. işi d eöyle kurmak istiyo. ben de diyorum ki ticaret öyle olmaz.. ayyyy anlat anlat bitmez gofretim ya...
biz senle aynı şehirde olsa iyi olurdu ya kafalar aynı :)kocaları da bırakırdık birbirlerine yapsınlar ne yapıyolarsa:)
onuda beceremedim biri vardı eski sevgililerimden oda boşanmış başka bi ark vasıtası ile buluşuk görüştük ama hem o çıkarcı gibi geldi, hem içim ısınmadı hemde kocamı aldatıyormuş gibi hissettim. hem evlenmeye tövbe ettim diyor hemde elimi tutmaya çalışıyor. ne sandıysa beni!!!!
eski eşimede ciddi bi şekilde hayatımda biri var lütfen beni rahatsız etme artık dedim olmaz diyor. ben yaparım sen yapamazsın sana çok güveniyorum beni severken yapmazsın diyor. yada gaza getiriyor kendince
ay olmazmıydı yaaa hemde süper olurdu, avm avm gezerdikşu İst. seyahtlerin azcık uzun olsada görüşsek. ben sizin oralara gelemem
Asık suratlı negatif insanları sevmiyorum enerjim, alıyorlar.
Hele görümcem gülmeyi benden öğrendi, insan bu kadar mı hayatla kavga eder yaaa
ilk yoksun san mıştım ama varsın abla arkadaş listemde
ayyy dur ben kime baktım da kime mesaj attım acaba? mesaj attığım kişi de mi sen değilsin
beni sildin diye nerdeyse ağlayacaktım :
beni sildin diye nerdeyse ağlayacaktım :
gelemem ben öyle reddedilmelere sonra gruru aşk sanarım felan....
gelemem ben öyle reddedilmelere sonra gruru aşk sanarım felan....
gofretçim sen hangı ıldesın :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?