AdAm OLaCaK KıZLaR...

Yeni gelenler hoşgeldiii :) Topiğin sahibesi bdv de fink atıyo gelenleri ben karşılıyorum ohh ne ala

benim sadece uyarım var ceza puanım hiç yok yenisin diye deme ama eski üyeliğimde de yoktu. 2011 den beri kk kullanıcısıyımm

bitmezmi gülüm yaaaa

ben bankacıyım canım. anlat güzin ablanaaaa

Benim ceza puanım burdan köye yol olurdu da yılbaşında birazı silindi

Bitmez canım bitmeyecek, ne zaman ki sen hayatına birini alacaksın, o da ciddi olduğunu düşünecek o zaman belki

ya kredi faizleri düştü yaa acaba yapılandırsam mı?

benim de 10 ceza puanım var hem de espri yapmıştım ondan,

konu sahibi kiblemiş beni bazı insanlar şakadan hiç anlamıyor

benim de 10 ceza puanım var hem de espri yapmıştım ondan,

konu sahibi kiblemiş beni bazı insanlar şakadan hiç anlamıyor

Dün beni de kiblemişler resim yükledim ya İmam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz hemen banlayın demişler .D

sen mesela şimdi edisin ya ceza alabiliyomusun gerçi sen de o potansiyel var ki neyse

topiklerden ırak diyelim aldın diyelim senin cezaların da baba gibidir deme

sen mesela şimdi edisin ya ceza alabiliyomusun gerçi sen de o potansiyel var ki neyse

topiklerden ırak diyelim aldın diyelim senin cezaların da baba gibidir deme

Ban yersem zaten yetkim alınır, ban yiyen edi mi olurmuş derler Bakalım puanımaa toplam 50 puanım var 2 hafta yokum

cidden mi eee kendi aramızdaydık b izden biri mi kiblemiş

kimin kiblediğini görebiliyomusun yoksa başka bi edi mi :26:

Pro üyelerden biridir normal bir üye olsa aşağıda adını görürdük, gizli gizli okuyup kibliyorlar işte, bu benim yorumum tabi. Kim olduğunu az cok tahmin edebiliyorum.

Göremiyorum ben canım, kim olduğunun da bir önemi yok gerçi.

Ya arkadaşlar ben bu sitede çok yeniyim neolur kusura bakmayın,fakat sizlerden öğreneceğim çok şeyler var izin verirseniz tabi,bu yazmış olduklarınız yani kiblemek,ceza puanı,puan bunlar ne anlama geliyor,bana yardımcı olursanız sevinirim,,

canım;

şu andaki faiz oranın ne?
yeni geçeceğin faiz oranın ne?
borcun ne kadar kaldı?
aynı bankamı başka bankaya mı geçeceksin?

buradaki sorulara göre değişir. söylersen yardımcı olayım.

elmayra pro üye kırmızı yazanlar değil değilmi? pro üye nasıl olunuyor acep?

Başka bankaya geceyim diyorum ben 1,34 den cekmiştim, suanda 1,15miş. 10000tl, aralıkta cekmiştim. Çeksem miii çekmesem mi, off hem yapılandırayım hem de biraz nakit cekeyim diyorum, arabayı falan bakıma sokucam.

sık sık takipteyim kızlar,seviyorum bu topiği okumayı...
pekiii bu ceza puanlarımız bir yerde yazıyor mu profilde, kiblendiğimizi nasıl anlıyoruz...

Başka bankaya geceyim diyorum ben 1,34 den cekmiştim, suanda 1,15miş. 10000tl, aralıkta cekmiştim. Çeksem miii çekmesem mi, off hem yapılandırayım hem de biraz nakit cekeyim diyorum, arabayı falan bakıma sokucam.

canım vadesini sormayı unutmuşum kaç ayda ödeyeceksin şu anda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…