AdAm OLaCaK KıZLaR...

kızlar bir selam vereyim dedim. napıyorsunuz? çıkacağım birazdan malum konudan dolayı...
var mı değişik bir haber?

Evet normal söylemezler illa farklı olacak bu izmirliler kordon havası carpıyo bunları

heee kordon havası çarpıyo, elimi sallasam travesti çarpıyo desem hoş ne zamandır gitmiyom arabayı park etçek yer bulamadığımdan, izmirlilerin baya üşengeç olduklarından da bahsetmişlermiydi,

mesela ben ve çoğu tanıdığım faturaları falan sonradan yatırırrız sıra beklememek için tabi artık otomatik ödeme talimatı falan varda gününde yatmaya başladı

Evet normal söylemezler illa farklı olacak bu izmirliler kordon havası carpıyo bunları

elmiş sen mi gitmiştin ayvalık etap altınele.
nasıl güzel mi? şiddetle tavsiye ediyor musun? tatil bakıyorum da..fiyatı ucuzmuş düşünsem mi dedim.

biz izmirliler klorak diyor

siz var diğerleri çamaşır suyu demek
wuuoow ayrı bı dıl geliştirmişler
kızlar bir selam vereyim dedim. napıyorsunuz? çıkacağım birazdan malum konudan dolayı...
var mı değişik bir haber?

selam canım enden başka herkes burda nerden çıkardı şu sizin şirket bunu

wuuoow ayrı bı dıl geliştirmişler

selam canım enden başka herkes burda nerden çıkardı şu sizin şirket bunu

ayy valla canım bir bilsem. aslında diyorum uydurmasyon mu bizi korkutmak için. çünkü kendi kafasına göre suç işlemiş olur hem de gizliden yapınca bu işi. insanların özellerini takip etmiş olur. biraz ara verip devam etmeyi düşünüyorum ya. yoksa zaman geçmiyor bu şekilde kksız.

Enişte vardı orda, o da öyleydi, herşeyi gec yatırırdı, hayır para da var adamda...

elmiş sen mi gitmiştin ayvalık etap altınele.
nasıl güzel mi? şiddetle tavsiye ediyor musun? tatil bakıyorum da..fiyatı ucuzmuş düşünsem mi dedim.

Güzel de denizi soğuk, ancak cunda da girebilirsiniz denize. Kuşadası yapın siz. Orası da asağı yukarı aynı.

nebılım canımya butun pclerle nasıl uğraşçaklar kımı takıp etçekler
aa denizi falan nasıl peki ayvalık'ın? temmuz başı soğuk olur mu ki? ayy kararsız kaldım.

denızı guzel ben 1 temmuzda gittim ayvalık soğuk oluyor bıraz denızı yanı havası guzel ama

Düğün sezonu acıldı Bir bir davetiyeler gelmeye basladı

Evet diğer alternatif kuşadası zaten.hava soğuk olurmuş diyor katie.çok iyi bir otel buldum çok ucuz. Ultra her şey dahil kuşadası 5 yıldız temmuzun ilk haftası 133 tl kişi başı.

nebılım canımya butun pclerle nasıl uğraşçaklar kımı takıp etçekler

denızı guzel ben 1 temmuzda gittim ayvalık soğuk oluyor bıraz denızı yanı havası guzel ama

Ahh katie adamın işi kıllık yapmak işte… işi bu gün boyu pc ler bozulcak değil ya iş bulması lazım kendine. Hem hayalet olmak başkasını takip etmek zevklidir ya. Okuyor mu ki bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…