- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #15.181
Geçmiş olsun
Elmayra bi söz söylemiş, biri ya da birileri bende tam bilmiyorum lafın peşine düşmüş. Kendine anmışlar, kib yapmışlar. İzliyoruz onları haberleri yok nihahaha yapmışlar
Ben elbise aldım, bayramlık almış küçük kızlar gibi habire söylüyorum
Gofretto ve Sovr kalplerimiz neden azaldı diyolar.
Kadercik bende sakınmam, hoşlanmıyorsam uzak dururum, kibar davranırım ,
ama laf sokan , ima edeni affetmem,sevmedim mi sevmedim bitti.
Sevmeyende az ötede oynasın
30 yaşına 2 kalmış bir hanım olarak zaman zaman daha sakin acelesiz olduğumu hissetmeye başkadım.
saçımın rengi, kaşımın şekli, alışveriş şeklim bile değişti, herşey sanki yerine oturdu gibi,
bana yakışan yakışmayan herşey gözümde gönlümde netleşti gibi,
arkadaşlarımla ilşkilerim de dahil,
sizlerde bunu yaşıyormusunuz, yaşadınız mı merak ettim
Aynen.
Ama benim kuzenlerim ve yengem var
Neden bilmiyorum yıllardır annemi, ablamları, beni sevmezler herhalde ki laf sokuyorlar
Ben onlarla merhaba dışında konuşmam
Ama sevdiklerime laf söylediklerini duyarsam da görmezden gelemem
Sen kimsin ki derim yani
O zaman da size demedim canım cicim diyolar ya çok yapmacık oluyo
Herkes musmutlu olsun
ben 36 yaşına yaşına 1 ay kalan biri olarak:):); ben de hayata bakışımın değiştiğini,tarzımın oturduğunu,kendine güvenimin tavan yaptığını,çevremde kimleri isteyip istemediğimi bildiğimi düşünüyorum.en aptal devrelerimiz ne bildiğimizi sandığımız zamanmış meğer..bence 20-25 dönemi...:):)benim için öyle ynaii..:)o yüzden kırklarımın daha iyi olacağını düşnüyorum.ben biraz erkek çocuk gibi geç olgunlaştım galiba..ama hala gencim 50 de olsam böyle olucam galiba,his açısından tabiii..30 yaşına 2 kalmış bir hanım olarak zaman zaman daha sakin acelesiz olduğumu hissetmeye başkadım.
saçımın rengi, kaşımın şekli, alışveriş şeklim bile değişti, herşey sanki yerine oturdu gibi,
bana yakışan yakışmayan herşey gözümde gönlümde netleşti gibi,
arkadaşlarımla ilşkilerim de dahil,
sizlerde bunu yaşıyormusunuz, yaşadınız mı merak ettim
Geçmiş olsun
Elmayra bi söz söylemiş, biri ya da birileri bende tam bilmiyorum lafın peşine düşmüş. Kendine anmışlar, kib yapmışlar. İzliyoruz onları haberleri yok nihahaha yapmışlar
Ben elbise aldım, bayramlık almış küçük kızlar gibi habire söylüyorum
Gofretto ve Sovr kalplerimiz neden azaldı diyolar.
Söylediğinin arkasında dur da bari taktir edelim.
Vur kaç taktiği, yersen..
Kimsenin nazıyla oynayamıyacağım valla kusura bakmasınlar,
bide böle tipler dibinden ayrılmazlar meraktan, ne aldın, ne yaptın, ne olmuş
merak kediyi öldürür
Arkadaşım şu yaşıma geldim öğrendiğim şey
Mert insan yüzüne söyler
Namert arkandan konuşur
En berbatı laf sokan ve kıvıranıdır
Hangi katagoriye koysam bilemedim :44:
Söylediğinin arkasında dur da bari taktir edelim.
Vur kaç taktiği, yersen..
Kimsenin nazıyla oynayamıyacağım valla kusura bakmasınlar,bide böle tipler dibinden ayrılmazlar meraktan, ne aldın, ne yaptın, ne olmuş
merak kediyi öldürür
goffy ne burcusun ??
Biz Kadercikle boğayız, çok benziyoruz onla hemen anladım onun boğa olduğunu.
Daha dur 28 ne ki sen 35 olunca oturucak herşey, meçhule giden gemiler, sallanan mendiller
şu kısma daha bi katılıyorum,yok anacım belli bi yaştan sonra ben de naz çekemiyorum..ben kendimi bildikten sonra isteyen darılsın isteyen kırılsın gerçekten artık umursamıyorum..hayatta önemli olan tek şey var o da sağlık o kadar..
hele ki sanalda olan şeyleri hiç takmam..eskiden takardım hatta bazen çok da üzülürdüm ama şimdi bilgisayarımı kapatıyorum burada olan burada kalıyor.
goffy ne burcusun ??
Biz Kadercikle boğayız, çok benziyoruz onla hemen anladım onun boğa olduğunu.
Daha dur 28 ne ki sen 35 olunca oturucak herşey, meçhule giden gemiler, sallanan mendiller
Ben 27 yaşında anne oldum
Aslında tam anlamıyla hayat o zaman değişti gözümde
Evet yaş bir olgunluk getiriyor insana
Ama annelik bambaşka
Allah her kadına hayırlısı ile nasip etsin
30 yaşına 15 gün kalan biri olarak ben de böyle hissediyorum..sanki daha bi büyüdüm,olgunlaştım,ufak tefek şeylere takılmamayı öğrendim,hayata daha pozitif bakmaya başladım bunun yanında 30 yaş bunalımına da girdim :)
bu arada diğer konuya gelince bende laf sokmayı sevmem,eğer birisi bana bişi diyecekse direkt söylesin isterim.
aa bu ay doğumgününüz o zaman???
ablam da boğa 18 mayız,,sizlerin ne zaman??
ben ikizlerim..
şu kısma daha bi katılıyorum,yok anacım belli bi yaştan sonra ben de naz çekemiyorum..ben kendimi bildikten sonra isteyen darılsın isteyen kırılsın gerçekten artık umursamıyorum..hayatta önemli olan tek şey var o da sağlık o kadar..
hele ki sanalda olan şeyleri hiç takmam..eskiden takardım hatta bazen çok da üzülürdüm ama şimdi bilgisayarımı kapatıyorum burada olan burada kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?