AdAm OLaCaK KıZLaR...

12 kullanıcı okuyor, 7 kişi üye, 2 si gizli, kiti ile ben, diğerleri kim?

ben elmişte bıtane kürk görebılıyorum

nevresteye 4tane vermişler

yaz gunu napçaksa okadar kurkü

kadınlar kulübü düşkünü kürkler giyer yaz günüüü

((not: zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü.))

ceza almam dimi bunları yazıyorum diee geyik yapıyoz ama yaaa

anam burda bile adamın üstüne oynuyorlar,,,,
Ben çok mutlu evlilik olduğunu sanmıyorum herkesin illaki sorunları var..
ulen insan kendi ailesiyle aynı evde anlaşamıyor yeri geliyor kocayla nasıl musmutlu geçinsin.
sorunsuz hayat da evlilik de yok bence kimse tribünlere oynamasın :)

Mesle ben sebatiye ablaya acık acık söyledim, seninle iletişimi asgariye indiriyorum dedim. Baska bir arkadaş bana bozulmuştu özelden hallettik, kadesayla birbirimizi yedik sonra sarıldık öpüştük. Zaten arkadaş arkadaşa küsmez, acık acık sorar.

Kadercik güzel bir elbise bu, dünde beğenmiştim , güle güle kullan canım.
Dolapta bir tane siyah elbise her zaman durmalı.
Daha çok var dediğin gibi.
Başka bir şey alsan da , almasan da bu şık.

Elmi şaka gibi, gerçekten sitede ciddi gruplar oluşmuş, biz gidip başka sohbet topiclerini okuyup kimseyi
kib lemiyoruz ki aslında görüyorum o tip muhabbetler arada.
Ayrıca mikkemmel evlilik ve hayatların bazılarının suni olduğunu düşünüyorum, arada yakalıyorum detay ama
yorum bile yapmıyorum.

Edi olduğumdan beri daha da gerilmeye basladım. O gün foto yüzünden de uyarı aldım, bundan sonra bred pit gelse resim koymam

kadınlar kulübü düşkünü kürkler giyer yaz günüüü

((not: zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü.))

ceza almam dimi bunları yazıyorum diee geyik yapıyoz ama yaaa

garantı veremem canım kiblenırsın falan ruhun duymaz

ya bu arada tevitırda falan takipçi satın alınıyorya benım 2000 takıpçim var buarada neysemm

bızde burda msj satın alsak dıyorum :26::26:

Son düzenleme:

bızde aynen bu şekile konuşmuştuk bukadarı olamaz falan demiştik aman canım sende kiblenmiş olabılırsın kendıne mukayyaet ol

Edi olduğumdan beri daha da gerilmeye basladım. O gün foto yüzünden de uyarı aldım, bundan sonra bred pit gelse resim koymam

Hangi foto yüzünden??
Ya bak ben bu kib işini tam anlamamışım demek ki, diyelim akışa bakıyorum arada bir msj gördüm,
gittim kib ledim, insanlar kendi ararlarında sohbet ediyorlar.
Niye ceza alsınlar ki ben kibledim diye.
Bir standartı yok mu bu işin:44:

haklısın kittyciim.
evlenmeden önce mükemmel evlilik ile ilgili hayallerim vardı, ama tecrübeyle sabitledim yokmuş :)

Ben Sebatiye abla olayını da bilmiyorum
Zaten artık çok giremiyorum ama her yerde netimdir
Hayır yani reel de kib yok, o zaman ne yapıyo bu insanlar
İçine ata ata hasta olurlar mazallah
Şeffaflık ta fayda var

Black XS şekerli bir kokudur tam yaz kokusu bir de lancome miracle var tavsiye ederim ikisini de

Ürkütme beni dünyaa deniycem canım teşekkür ederim

kıdem yaramadı kuzum sana, çok takipleniyorsun çekemiyorlar rütbeni :)

Yaaa yaramadı gözümüstündesmiley

Normalde resim ekleyip silmek yasak ama geyik topiklerinde insanlar daha yakın olduğu icin ekleyip siliyorlar, yönetim de biraz esnek davranıyor ama yasak. Simdi ben ediyim, kuralları ilk benim uygulamam lazım, kib yapan haklı da sinsi sinsi yapılması benim canımı sıkıyor

ortamda bi gerginlik seziyorum :44:

Ajda pekkan mı gelmiş

haklısın kittyciim.
evlenmeden önce mükemmel evlilik ile ilgili hayallerim vardı, ama tecrübeyle sabitledim yokmuş :)

Hayatta mükemmel ne var ki.
Bir şey çok mükemmelse ondan şüphe duyarım ben
Anlamadım ben bu işleri, kim neyin peşinde.
Hepimiz burada paylaşımdayız, uyarsa takılırsın, uymazsa başka yerde bakarsın muhabbete.
ama isme, yaptığın yoruma takıp peşine düşen var, şaka gibi

Korkunclu seyler paylaşma

Bir de şunu okudum; onlar benim olmadığımı sanıyorlardı ama ben ordaydım ve hepsini okudum ahahaha ne işin var benim geyik muhabbetimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…