- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #13.761
ahaha ahah evet :) ama bizde az değiliz yaa anamalarımız gibi değiliz o kesin :)
harbiden biz de solduysak eğer bu çirkeflikle, analarımız öldü bitti demekki zamanında ,
olsun biz solmayalım solduralım demi ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha ahah evet :) ama bizde az değiliz yaa anamalarımız gibi değiliz o kesin :)
düşünemiyor.kötü oldugundan ya da arasının bozuk oldugundan değil.öyle bir hassasiyeti yok.
anneler gününde eşimle yaptıgımız kavgalardan dolayı o günden çok sogudum.aramak bile gelmiyor annemi.lanetli bir gün sanki
düşünemiyor.kötü oldugundan ya da arasının bozuk oldugundan değil.öyle bir hassasiyeti yok.
anneler gününde eşimle yaptıgımız kavgalardan dolayı o günden çok sogudum.aramak bile gelmiyor annemi.lanetli bir gün sanki
harbiden biz de solduysak eğer bu çirkeflikle, analarımız öldü bitti demekki zamanında ,
olsun biz solmayalım solduralım demi ama![]()
solarsam insan değilimmm,bak gaza geldim, yaşlanınca da böyle olalım Eki Görüntüle 704646
ya kızlar bişi sorcam , bizim evin orda sanırım bizim apartmanda yada yan apartmanda oturuyo bi adam var ,
arabasına aşık hep otoparkta arabasının yanında oturuyo hep önünden geçiyom komşu olduğu için geçenlerde iyi akşamlar deme gereği duydum yüzüme bakıyodu çünkü, tam dedim geçiyodum nasılsınız deyince iyi sağolun dedim bende emeklilik vakit geçiriyorum dedi,40-50 arası ama baya dinç bi adam ,yani 1 dk bile sürmeyen bi konuşma geçti aramızda
eve gittim eşimle konuşurken hep dalga geçtiğimiz adam varya iyi akşamlar dedi konuştuk dedim laf arasında kızdı bana ne muhabbet ediyomuşum elin adamıyla vs vs bende söylendim hatta napim yabani gibi başım önde geçiyimmi adamla yüz yüze bakıyoz komşu sonuçta dedim,
neyse son 2-3 gündür akşam geçerken selam vermedim artık ya görmezden geldim yada telefonla konuşuyomuş gibi yaptım , dün akşam eve gittim arabayı park ediyorum tam da arabasının yanı boş mecbur oraya koydum e arabadan inince iyi akşamlar demek zorunda kaldım bu yine nasılsınızlara başladı kısa kestim tam giderken 2-3 gündür dalgınsınız dedi sanırım geçerken selam vermedim diye laf sokuyo ne hakkı varsa bende yoğunluk dedim daha konuşuyodu yürüdüm gittim
normalde takılmam böyle şeylere ama eşim bıdıbıdı yapınca bende kıllandım sizce haklı mıyım kıllanmakta ,
Aşık olursan ben sana söylerimm![]()
ay tövbeler tövbesi ne aşkı kıızzz
Kötülük geleceğinden değil de böyle boş adamlar sohbet etmeye bayılır, görmezden gel, bir iki selam vermezsin o da anlar.
doğru adamın arabasından başka sohbet etçeği kimse olmadığından
gidemiyosan bile ara bence gönlünü almak maksat, sen de annesin sonuçta kendini yerine koy
Annemlerinde var öyle bir komşusu, adamın yaşı var ama hoş bir adam. Neyse bir gün kar yağıyor otobüs gelmemiş alayım dedim, aldım gidene kadar havadan sudan sohbet ettik. Sonra herif günaydınlardan sonra bugün cok güzelsinizlere geldisimdi görmüyorum, görmezden geliyorum
Bir iki selam vermedim sadece kafamı salladım, anladı. Adam da evli bu arada. Bana da gaz veriyor siz eşimden güzel araba kullanıyosunuz falan, ayak üstü götürcek beni
Uzak dur yewrum aslıııı, komşu momşu görmez bunlar![]()
https://www.istanbulbilisim.com.tr/...eler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,42267.html
3 KARDES ANNELER GUNU HEDİYESİ OLARAK BUNU ALDIK.ÇOK MESUDUM :118:
https://www.istanbulbilisim.com.tr/...eler-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,42267.html
3 KARDES ANNELER GUNU HEDİYESİ OLARAK BUNU ALDIK.ÇOK MESUDUM :118:
Annemlerinde var öyle bir komşusu, adamın yaşı var ama hoş bir adam. Neyse bir gün kar yağıyor otobüs gelmemiş alayım dedim, aldım gidene kadar havadan sudan sohbet ettik. Sonra herif günaydınlardan sonra bugün cok güzelsinizlere geldisimdi görmüyorum, görmezden geliyorum
Bir iki selam vermedim sadece kafamı salladım, anladı. Adam da evli bu arada. Bana da gaz veriyor siz eşimden güzel araba kullanıyosunuz falan, ayak üstü götürcek beni