AdAm OLaCaK KıZLaR...

hoşgeldin delikanlı :1:

naber sovrcim nasılsın dünden beri :21::16:

iyilik şekerim yorgunum azcık işten geç çıktım dün evde de işlerim vardı bitirip yığılmışım resmen ölü gibi,

havalarda limoni izmirde yağmur yağcak galiba , bende yazlıkta misali ayağımda sandalet kısa etek askılı ,

hasta olmazsam iyidir , 2 güneş gördümmü şımarıyom hemen :1:

sahi Kader nerde ablası ne alemde iyidir inşallah

Yok yaa oyun oynuyodur facete :)

bo....zzz :))) yada kıyafet havlu dersem ayıplı olmaz heralde leopar slip de diyesim geldi :1::1:

O zaman sözleşelim, kavilleşelim kader gelir gelmez selam yerine sl.p diyelim :1:

albüm nerde laaaa , sovr görmesin diye ayar mı çektin yoksa :55::51::50:

Silmiştim, arkadaş listem cok kabarıkkk :D

Ben foto moto göremiyorum elmayra ve sildiğin için seni banlıyorummmm:19: bannnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52::52::52:
Ben sırf bu sebeple uyarı aldımdı Mune'den biliyo musun :86:

Selamlar herkese :54::54::54:

Ben ban yersem 6 ay yokum :1:

:1::1: editör fobisi :))) geçti geçti elmeyra tüm korkularımın üstüne gitti sağolsun :9:

ahahah terapi yaptım ayıplı terapi :D

:9::9:

yok be seksüsün diyecektim de beni banlarsın diye şey ettim :27:

ay ben de bir yerim göründü sandım :1:

ahahahah alımlıyımm cekiciyimmm kedi gibiyim :1: Yok be yavrum, yapamam artık, şaka yapmıyorum unutmuşuz :1: 19 dan 27 me kadar bir adamı sevdim, nasıl işve yapılır öğrenmem lazım :D

aman elmiş onu ben de bilmem hiç..öğrenilen birşey değil zaten,doğuştan oluyo..yeni yerlere yelken açman lazım..sen şans ver gelir onlar zaten..

kızın terbiyesini bozcaz iyice :9::9:

direk günaydın kader slip ,bornoz,don sbd :))

şu hunili karikatürler var ya bayılıyorum onlara, burdaki muhabbetlerimizi onlara benzetiyorum bazen hunimiz eksik bi tek :))

aha bunlar gibiyiz $huni.webp :)))):9:

Back
X