- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #14.301
İnşallah Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda![]()
amiin amiin amin aminnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda![]()
en kısa zamanda kendime hayırlı bir koca diliyorum. hep gülsün mutlu olsun, mutlu etsin, sonrada bi kız çocuğum olsun. sonrasını bilmiyorum hele bi bunlar olsunda gerisinide isterim inşallah :)
ama kocam çok huzurlu rahat bi adam olsun, hep glsün geçiştirsin, sorumluluklarını değil tabii ama sorunlarımızı. beni kasmasın huzursuz etmesin gene nerden kavga çıakrtacak diye düşünmeyeyim artık!!!
onası ruyaymışya 13 bölümlük dizi gıbı![]()
en kısa zamanda kendime hayırlı bir koca diliyorum. hep gülsün mutlu olsun, mutlu etsin, sonrada bi kız çocuğum olsun. sonrasını bilmiyorum hele bi bunlar olsunda gerisinide isterim inşallah :)
ama kocam çok huzurlu rahat bi adam olsun, hep glsün geçiştirsin, sorumluluklarını değil tabii ama sorunlarımızı. beni kasmasın huzursuz etmesin gene nerden kavga çıakrtacak diye düşünmeyeyim artık!!!
Sonunda rüyana da girdiler..
Boşver sen onlaır, bi Vildan da sen yap onla ilgilen
Şaban ve karısını düşünmeye vaktin kalmaz o zaman
Ayy koy hadi de ekrana bir saplak atayım![]()
ayyy ne biçim bir rüyamdı.hep bu migren ilaçları yüzünden.
bir de sebep Kader olabilir![]()
Şimdiki aklım olaydı exten bir tane cocuk yapardım gaz taktırıpSarıla sarıla uyurdummm
anammm piyonist ne güzel anlattın ya..bende de var bi tane devamlı kavga gürültü olanından..
bir ara konuşalım yaa..derdim büyük valla..![]()
sen de ona sıkı sıkı sarıl.aşkım dee yavruna aşk parçam dee.başımın taçları dee.çamaşırdan bulaşıktan ellerin hep kuru gez.yüzünü kızı servise bindirdikten sonra yolda kremle.ütülerin biriksin.deterjanın bitsin.suyun kesilsin :84: :84: :84:
Bizim suyumuzda kartlı sebatiye abla, doğalgazımızda, ben çareyi sürekli kartta en az 30-50 liralık su bulundurmakta buldum.
Pil için bişey diyemeyeceğim, şükür başıma gelmedi.
anammm piyonist ne güzel anlattın ya..bende de var bi tane devamlı kavga gürültü olanından..
elmiş sende resım koycam demişsin koydunmu bılmıyorum ben göremedım koysana gene![]()
yenisinden yaparsın artık,hem üç kişi beraber uyumak daha güzel..
bi tosuncuk gider sebatiye ablaya
2 kızla başa çıkamaz..
eniştede sakin adama benziyor 3 bayanın arasında kalmasın.![]()
sen oğluşuna bak adamı boşwer artık başa geçmiş bi kere![]()
Şimdiki aklım olaydı exten bir tane cocuk yapardım gaz taktırıpSarıla sarıla uyurdummm