AdAm OLaCaK KıZLaR...

en kısa zamanda kendime hayırlı bir koca diliyorum. hep gülsün mutlu olsun, mutlu etsin, sonrada bi kız çocuğum olsun. sonrasını bilmiyorum hele bi bunlar olsunda gerisinide isterim inşallah :)
ama kocam çok huzurlu rahat bi adam olsun, hep glsün geçiştirsin, sorumluluklarını değil tabii ama sorunlarımızı. beni kasmasın huzursuz etmesin gene nerden kavga çıakrtacak diye düşünmeyeyim artık!!!

inşallah canım en kısa zamnda dileğin gerçekleşir

mumkunse benımkide bu yönde evrim geçirsin amin

Şimdiki aklım olaydı exten bir tane cocuk yapardım gaz taktırıp :1: Sarıla sarıla uyurdummm

Bizim suyumuzda kartlı sebatiye abla, doğalgazımızda, ben çareyi sürekli kartta en az 30-50 liralık su bulundurmakta buldum.

Pil için bişey diyemeyeceğim, şükür başıma gelmedi.

en kısa zamanda kendime hayırlı bir koca diliyorum. hep gülsün mutlu olsun, mutlu etsin, sonrada bi kız çocuğum olsun. sonrasını bilmiyorum hele bi bunlar olsunda gerisinide isterim inşallah :)
ama kocam çok huzurlu rahat bi adam olsun, hep glsün geçiştirsin, sorumluluklarını değil tabii ama sorunlarımızı. beni kasmasın huzursuz etmesin gene nerden kavga çıakrtacak diye düşünmeyeyim artık!!!

anammm piyonist ne güzel anlattın ya..bende de var bi tane devamlı kavga gürültü olanından..
bir ara konuşalım yaa..derdim büyük valla..:(

Sonunda rüyana da girdiler..

Boşver sen onlaır, bi Vildan da sen yap onla ilgilen:emir_bebek:
Şaban ve karısını düşünmeye vaktin kalmaz o zaman :6:

bi tosuncuk gider sebatiye ablaya
2 kızla başa çıkamaz.:46:.
eniştede sakin adama benziyor 3 bayanın arasında kalmasın.:1:

sen de ona sıkı sıkı sarıl.aşkım dee yavruna aşk parçam dee.başımın taçları dee.çamaşırdan bulaşıktan ellerin hep kuru gez.yüzünü kızı servise bindirdikten sonra yolda kremle.ütülerin biriksin.deterjanın bitsin.suyun kesilsin :84: :84: :84:

ben ev işlerinde hep başarısız olmuşumdur :)) muhtemelen maddi durumumda elverirse ben bunlar ve yemek yapması için birini tutarım be ablam. yoksa benimkiler açlıktan giderlerr:56::56: deterjan biterse bakkalı ararım, suyum kesilirse yapacak bişi yok teyze, hala gezeriz yavrucuğumla. kocamda başının çaresine baksın :))

Bizim suyumuzda kartlı sebatiye abla, doğalgazımızda, ben çareyi sürekli kartta en az 30-50 liralık su bulundurmakta buldum.

Pil için bişey diyemeyeceğim, şükür başıma gelmedi.

sizin neden kontrlü ki ben anlamadım bu karta yükleme işini:32:

anammm piyonist ne güzel anlattın ya..bende de var bi tane devamlı kavga gürültü olanından..

ay canım benımkide bu aralar öle pms dönemi dycek erkek uymuyor menopoz dıcem oda olmaz

akşam nekadar çok yoğurt yıyorsun çocuğa kalmıyor dedım dıye kavga ettık yemek yemedı tam 2 saat ağladım

işede yemek yemeden gıttı :14::14:

bi tosuncuk gider sebatiye ablaya
2 kızla başa çıkamaz.:46:.
eniştede sakin adama benziyor 3 bayanın arasında kalmasın.:1:

onun için farketmiyor.ilk çocukta çok kız olsun diyordu şimdi ahmet ahmet diyor.ama zor her şey bir tarafa ben kendimde o gücü bulamıyorum.bir de yalnızlık.yapa yalnızım.kızım ateşlense hasta olsa ortada kalıyorum.işten uyarı aldım sır o yuzden.5 gün çocuk hasta oldugu için rapor almıştım.

canım ben boşandığım için sen en iyisi benimle konuşma seninde başını yakmayayım :8::8: sebatiye ablaya yönlendireyim seni. konuşmaya başladımı benimkide dertmi der şükredersin heraldee. eltiden çekti kocadan çekmediği kadar :51:

sen oğluşuna bak adamı boşwer artık başa geçmiş bi kere:21:

öyle yapınca da yaranamıyodun ki,bu sefer oğlunla bir oluyosun,siz birbiriniz yetersiniz,ben ne halt ediyim diyo...
keyfi iyi olud mu süper adamdır,muhabeeti bol,komik ama genelde stresli ve sıkıntılı..asabi bir de..ayyy neyse yemek öncesi iştahım kapanmasın şimdi..

Back
X